hadi kurtar artık........
Printable View
hadi kurtar artık........
Hadi kartalim
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
heyecana devam.. :)
İki maçtır oyunu berbat eden iki defans penaltılarda da yapacağını yaptı:(
bitti, buraya kadar....
Geçmiş olsun
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Canınız saolsun...
Tebrikler Beşiktaş...
fikret ormanın beşiktaşa attığı en büyük kazık
Bu mitroviçi halı sahada bile yedek bekletirler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir takım için kaleci ne kadar önemlidir,buyrun..
Bu demoralizasyon ile ligde de çöküş başlar mı??? Q7 de sakatlandı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler BEŞİKTAŞK:bravo:
maç esnasında maç çok gitti geldi. Kritik pozisyonlar vardı. Beşiktaş'a yazık oldu
teşekkürler kartal.:bravo:
yenilgiye çok üzüldüm .
Beşiktaş ilk maçta kaleci fabrinin hatası ile kaybetti, bu tip maçlarda hatalı golün telafisi diye bişey yok, değilse burada 90 dakika 2-1 bitti ve Beşiktaş yarı finaldeydi, adamların yedek kalecisi 2 penaltı kurtardı çünkü topa düz vurabilen Beşiktaşlı oyunculara penaltı kullandırıldı, birde Lyonlu oyuncu penaltıyı dışarı vurdu yarı finale gidin dedi, ama teknik olarak son iki penaltıyı kullanan tosic ve mitroviçten önce Gökhan gönül penaltı kullandırılmalıydı, böylece 7. penaltıyı atamayan tosic yerine topa vurmayı bilen gökhanın gole çevirdiği penaltıdan sonra lyon un 7. penaltısını yukarı vuran jellat sayesinde Beşiktaş yarı finale yine çıkabilirdi, hatalarla elendi, yazık oldu, ama çok heyecanlı ve güzel maçlar yaptı tebrikler Karakartal.
Bence her iki mactada oyuncu değişikliği yanlışlıklari oldu. Bu penaltılarda da devam etti. Mucize gerekti. O da olmadı. Seneye heyecana devam inşaallah. Ayağınıza sağlık.:bravo:
Beşiktaş'ın dün gece elenmesine çok üzüldük. Ancak maçı kendi penceremden değerlendirecek olursam
a) Lyon takımı Beşiktaş'tan daha güçlü bir takım
b) Beşiktaş'ın fizik gücü zayıf. Uzatmanın ikinci yarısı bitsin maç penaltılara kalsın diye adeta dua ettim
c) Beşiktaş'ın yaş ortalaması yüksek acilen önümüzdeki sezon tedbir alınmalı
d) Mitroviç ve Tosiç bu takımın bir parçası olamaz. Gönerilmeli. Penaltı kaçırdıkları için söylemiyorum. Ağır kalıyor ve takım defansta çok zor duruma düşüyor. Yoksa dünyanın en iyi futbolcusu dahi penaltı kaçırıyor.
e) Beşiktaş takım savunması yapmasını bilmiyor. Adamlar ellerini kollarını sallayarak ceza alanı içine giriyor.
f) Eğer beşiktaş avrupada başarılı olmak istiyorsa yabancı olarak genç, fizik gücü yüksek oyuncular bulmalı. Kamerun, Gana Nijerya v.s gibi ülkelerden ucuz ve bu tipte oyuncu bulabilir.
Sonuç : Türküye liginde bu kadro fazlası ile yeterli olabilir. Ki yapılan yabancı transferler genellikle 30 yaş üstü futbolcular. Talısca ve Abubakar kiralık yaşları genç olsa da. Yönetimin bende yarattığı izlenim yapılan bütün yabancı transferler hep Türkiye ligi düşünülerek yapılmış. Gerçek durum güçlü takımlar karşısında ortaya çıkıyor. Bu süreç aynen devam ederse her sene aynı filmi izleriz. Aklıma gelmişken Q7, Talısca tamam iyiler ama topsuz oyunda hiç yoklar. Rakibe basmıyorlar. Artık böyle oyuncular kabul görmüyor. Bir de Q7 tamam iyi oyuncu olabilir ama nedense ben bu oyuncunun hareketlerini luabali buluyorum. Doğru yanlış ben böyle düşünüyorum.
5.22-5.60 hedefleri.....hesap kolay. adanayı geçtikten sonra başak tan 1 puan alınsa bile şampiyonluk turu atılır.çünkü kalan 5 maçta bjk nin 2 maç kaybetme ve bir maçta da berabere kalma avantajı olur. .başak kazanırsa bu seferde yine başak hepsini kazanırsa bjk nin 4 puan kaybetme avantajı var buna karşılık başak hepsini kazanmalı...haftaya bjk şampi... y.t.d
iş bitti. perşembe gecesi başlayıp cuma gecesi 02 de biten zorlu lyon maçı sonrası zorlanmak normaldi.bir yığın orası burası ağrıyan sızlayan sakatlar sonucu süper sonuç..bunun hisseye etkisini takımın gelirlerine katkısını hesaplayarak değer biçilmeli. şampiyonlar liginden 8 miyon euro civarı para ile reklam ve forma satışları ile alınacak puan başı paralarla 20 milyon euro hisse fiyatını nereye götürebiliri tartışmalıyız..hayali hesapla olmaz y.t.d
başakşehir aldığı cezalarla ve sakatlıklarla güç kaybetti, herşey bjk nin lehine görünüyor, bjk bu maçı farklı alabilir ve şampiyonluktan matematiksel olmasa bile bitime 5 hafta kala artık alnının akıyla söz edebilir
forza beşiktaşım
Başarılar...
Yapman gereken belli...
taraftar gözüyle değil sporcu gözü ile bakıp değerlendiriyoruz.bursa çok sert oynadı hakem buna prim verdi.en az 5 sarı ve kırmızı olmalıydı..
hakem uyarısı işe yaradı..her an yarım kalabilir..kartal çok iyi gerçekten seyri keyif vermekte.başarılar diliyorum..
Tebrikler Kartal...
teşekkürler trabzon , son iki hafta kala beşiktaşın alacağı bir galibiyet şampiyonluğunu ilan etmesine yetiyor yada başakşehirin alacağı bir beraberlik daha ve bu durumda beşiktaşın alacağı bir beraberlik ve 1 puan yine bjk nin şampiyonluğunu getiriyor
forza beşiktaşım 3.yıldıza az kaldı :halay:
Tebriklerrrrrr :)
bu kadro tarihe geçti, 3.yıldızımız hayırlı uğurlu olsun 4.yıldızda yakışır beşiktaşımıza
http://www.kocaelikoz.com/upload/images/345.jpg
http://img-fanatik.mncdn.com/mnresiz...13/5123122.jpghttp://im.htspor.com/2017/05/28/ver1..._1920x1080.jpg
tebrik edemeyenler hazımsızlık hastalığına yakalanmış bedbaht kişilerdir, hazımsızlık bir hastalıktır
pepeyi almışız az önce ,4.5 milyon euro, hayırlı ve faydalı olur inşallah