Zamanında 6,18 de stoploss yapmıştım. İyiki de yapmışım. Bu kağıttan bir yol olmaz. 5.80 -6,50 arası kıvranır durur aylarca.
Printable View
Zamanında 6,18 de stoploss yapmıştım. İyiki de yapmışım. Bu kağıttan bir yol olmaz. 5.80 -6,50 arası kıvranır durur aylarca.
Bilanço gelmiş pek hoşuma gitmedi. Yine de hasılat artışı devam ediyor, beklemeye devam bakalım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/624977
ARMDA Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 4691213 Yıllık Değ%:-38 Ana Ortaklık Payları: 2883396 Yıllık Değ%:-62
Bir önceki döneme göre iyi ancak bir önceki yılın aynı dönemine göre kötü. 2017 1.döneme göre karlılık ta belirgin bir artış var. Toplam Öz kaynaklarda ve toplam Kaynaklarda bir artış söz konusu. Negatif olan ise borçlanmada ki artış. Ancak benim kanaatime göre bu bilançoda birinci döneme göre bir düzelme var gibi.
Bilançoları incelerken gözüme takıldı...Forumda anlaşılan pek yazan çizen yok...
Geçmiş yıllar bilançosuna göre şirketin ortalama yıllık 8 milyon tl kârı varmış...bu kârlılık oranlarıyla ve bazı haberler ile yaklsşık 12 liraya kadar fiyatlanmış...
İlk çeyrekte kur zararı ve vergi gideri ile kâr çok düşük kalmış...bunun fiyatlaması 5.60 kadar yapılmış görünüyor...2.çeyrekte hasılat arrışıyla birlikte normal kârlılığına dönmüş...
Zaten az buçuk teknik bilen birisi bile anlayabilir ki hisse aşırı satış bölgesinde...yani en azından teknik tepkiyi haketmiş...
Yinede piyasa karar verir...kesin bişey söyleyemem...
YTD.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması
MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN!.
Hisse nerdeyse son 2 yılın dibinde. Bilancoyu fiyatlamis durumda. Tamam 2016 yılına göre kötü bilanco olsada gelen son bilançoda zarar yazmadı. Kârida ilk dönem göre gözle görülür şekilde artış var. Sabırlı olan ve buralardan girenler için bu fiyatlar gayet guzel. Ayrica hissenin defter degeri 6 ustu. Yani su anki fiyati defter degerinin de altinda.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayramınız Kutlu Olsun...
Defter değerinin altında işlem gören hisseler :
https://i.hizliresim.com/BAJyQv.png
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +128 olurken, ortalama tahmin +72 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 28 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +890 puan olurken, en düşük beklenti -680 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 9'u negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +128
Ortalama : +72
Maksimum : +890
Minimum : -680
Katılımcı: 28
nasıl bir tahtaymış
2000 lotu 3 gündür satamıyorum
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
Gerçekten çok garip bir hisse , ne alıcı var ne satıcı, satmak istediğin de satmak çok zor bugün bir ara alış kademesi 5.03 iken satış 5.27 idi :) Kapanış 5.27 satış - alış 5.11 :) alış ve satış kademeleri arasında sürekli 5-6 kademe bazen fark daha yükseklere bile çıkabiliyor.Ama şu bir gerçek şu ortalık bir durulsun patlamaya hazır bir bomba gibi görünüyor beklemeye devam ytd.
Hissenin p/d oranı fena değil. Kâr da yapıyor. En onemlisi de defter degerinin altında işlem gören nadir hisselerden. Ayrica su an ki fiyati nerdeyse son 2 yilin dibinde.
Patron galiba hisseyi topluyor.adeta tekeden süt sağmaya çalışıyor .
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.... çocukları işte. Adamlar son günlerde hep son saniyede hisse alıyor. Toplasınlar bakalım. Milleti bezdirip hisse toplayacaklar. Yoksa bu hissenin bu hale gelmesi için somut bir durum yok.
Yazdıklarımız geç yayınlanıyor diğer tarafta burayada yazayım. 1.75 X 3.57= 6.24 TL. amerikalılar hisse başı 1.75 dolardan almıştı şirketi. şuan dolar 3.57 tl. olsa en kötü 6 tl. ederi var diye düşünüyorum.ytd.
Klasik Armada hareketi. Sen 5.55 kadar çık sonra kapanışı 5.32 yap. Az daha 5.27 ile kapatacakti. Pazartesi yada sali 5.20 ye hatta daha asagiya kadar cekilirse hiç sasirmam. Klasik hisse hareketi
Demekki klasik armada hareketinden öte bişeymiş.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarina aldigini verir
Redmi Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik hala güzel duruyor , yarın diyorum acaba bir % 5-10 arası yapar mı ki :) Yarın yapmasa da kısa zamanda güzel bir hareket yapar diye inanıyorum. Aşağıdaki resimde ki görüntü macd indikatörü aylık... https://hizliresim.com/a1EXp2 bu görüntü varsa buradan ekmek yenir :) ytd
O kadar sığ hisseki lot sayarak işlem yapıyor.Topu topu 1000 lotum vardı, o kadar lotla kademe kaldırıp indiriyorum siz hesap edin :) 5.35 den aldığım hisseleri 5.40 ortalama ile verdim tahta yapıcı resmen benle pazarlık yaptı tahtada buna inanın :) benden aldığı gibi 5.50 lere kaldırdı hisseyi siz hesap edin. Komedi gibi. Ama dediğim gibi hissede yakında güzel hareket olacak. ytd
Ve beklenen hareket :)
KAP : 19.10.2017 15:58:32
ARMDA.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
yarın öbür gün eski seviyelerine düşecektir, acele etmeyin bence...
ARMDA günlük takas
http://imageturko.com/?di=478F
bu kadar mı idi
olay bitti galiba
Birde ciktigin yerde kalmayi becerebilsen..,adam olacan ama.
Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
suratımda yukarı doğru çizikler oldu.
Haftaya 6.50 leri denerim diyor grafik
Ama bakalım
Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a2a84e75f7.png HAFTALİK GRAFİK
Düşeni kırdi, kanal direncine takıldı. 6,40 ve üzeri kapanışlarda hedefi üst kanal olur. Yaklaşık olarak 10,50 seviyeleri.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...06d2c1f9d.heic
Finansal durumlarıni karşilaştirmali olarak inceledim. Tablo bu. Tekniği de fena durmuyor. Herşey spek efendiye kalmış.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app