bunlarda sıkıntı görmüyorum durumları ve beklenntileri cok
Printable View
Lkmnh da İyiydi.darısı klmsn a
merhabalar
hisseler icin hedef fiyati direnç ve desteklerini nerelerden inceliyorsunuz acaba? mesela ben uzun vadeli tcell almistim henuz hissenin uzun vadeli hedef fiyatini nereden ogrenebilirim?
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam aynı baskı ve hisse satışı Polho da var . Bu nu anlamak zorlaştı. Liman la en ufak bir yapılanma veya başka bir durum olsa süper olacakta . Hikayesi çok. Anlatani yok....
İyi geceler hocam. KERVT pirimlenmemiş hisselerden.6.70 üzeri yükselen kanal içine atarsa önü açılır mı?
Hocam bunlar madeni borsada bulmuş.muco çok fena.
işin garip tarafı, menderes'te son bir ay içerisinde, normalde bir yılda açıklamayacağı kadar güzel gelişmeli kap haberi geldi, milleti dökemediler demek ki.
menderes'in hareket bazında diğer bir kankisi de ostim. iştiraki ile ilgili teşvik kap haberine bile olumlu tepki yapmadı. o da hareket başlayınca iyi gidebilir.
bir de sayfada fazla yorumlanmadı ama, olmip'in mondi'ye (tire'nin de büyük oranda sahibi olan gruba) 2,69 liradan satılma görüşmesi haberi vardı. değer olmip'in şu anki piyasa fiyatının epey altında, ama borsa dışı paylar satışa söz konusu olduğundan borsada işlem gören hissenin 2,69'a düşmesini beklemiyorum. olmip'in borsa fiyatı aşağı-yukarı çok hareketli olabilir. tire için ise (sektördeki konumunu güçlendirdiğinden) güzel bir satın alma sanırım.
bntas yarın izleyeceklerimden cok geride kaldı
oylum 5.10 üzeri seriye başlayabilir izleyelim ytd
pengd da cok dinlendi bu gün biraz toparlandı takip edelim ytd
Teşekkürler, İyi geceler
yggyo agresif hareketler başladı 13.60 üzerinde yeni zirveler test edebilir lakin sağlam kalp olmalı tahta cok dehşet hareket ediyor ayıltır bayıltır :):):)
düzeltmede baya kişi dökülür bence :) cünki alttan alma şansı olacaktır
endexs 1587 civarlarına kadar gidebilir oradan düzeltme 1450 civarlarına kadar olabilir o zaman daha net yorumlarım şimdilik boyle görünüyor ytd cümleten iyi geceler
Merhaba, Vakıfbank trade online'da penguen'i satmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Neyden kaynaklı olabilir? [emoji849]Ek 26602
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PENGD Brüt takasta görünüyor.Brüt takastaki hisseyi bugün aldıysanız ancak yarın satabilirsiniz.
Kusura bakmayın benim hatam... Alım satım yaparken uyarı çıkıyormuş ''bu hisse senedinde brüt takas uygulanmaktadır, alındıktan 1 gün sonra satılabilir'' diye...
Başka bir hisse satmayı denedim hemen satıldı, o şekilde anladım..
Şimdi daha mantıklı bir soruyla karşınızdayım;
Hangi hisselerin anlık alınıp satılabileceğini nereden anlayabilirim? Bir kodu vb. bi'şeyi var mı?
Hocam bizim kumbaralar ygyo ve yyapı bile ıhlgm'yi geçti bence ıhlgm'nin utanması lazım artık yüzü varsa :)))
Umuyorum ki bugün son acemilik sorumu soracağım, beni halen konudan dışlamadığınız için teşekkür ederim :)
Öncelikle yalnızca yüksek hacimli hisselerde işlem yapmaya karar verdim, yoksa fiyatıma gelse bile ne alınıyor ne satılıyor :))
18,030'dan TKFEN alış emrim çalıştı, sonra portföyüm kısmına baktığımda hissenin maliyeti 18,070 yazıyordu.
Bu bizim dolar kurundaki makasa mi benziyor? Benim aldığım fiyatın içine makası ve masrafları mi ekliyorlar? Eğer öyleyse direk bana maliyetini göstermesi güzelmiş. Bunun dışında satarken herhangi bir masraf kesintisi almıyorlar değil mi?/Ek 26603Ek 26604
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de çok merak ettiğim bir konu. Ustalarımız cevaplarsa sevinirim. Bir hissenin hedef fiyatıyla alakalı kullandığınız yöntemler nelerdir? Hangi teknik,analiz veya indikatörleri kullanarak; neye göre yorumlar yapıyorsunuz? Ya da bu konuyla alakalı paylaşabileceğiniz kitap,video, kurs vb var mıdır?
Bildiğim kadarı ile aracı kurumlar maliyetinize aldığı komisyonu eklemez.Ben DENİZ le çalışıyorum ve böyle bir uygulaması yok.Her alış ve satışınızda aracı kurum komisyonunu ayrı ayrı alır.Komisyon oranınızı aracı kurumdan öğrenebilirsiniz.Banka aracı kurumlarında bu oran işlem limitinize göre binde 2 ile 5 arasında.Aracı kurumla çalışırsanız bu oran bnde 1 e kadar düşebiliyor.
selamlar değerli arkadaşlar, bende bir süredir dışarıdan takip ediyordum.artık aranıza katılıp kıymetli fikirlerinizi almak istedim.çelik üstad, aylar önce pnsut için yanlış hatırlamıyorsam 30 hedefi vardı.şimdiki durum nedir? hala aynı fikirdemisiniz?
Hocam KERVT 6,80 üstü kapatı ve yakın takibe aldım.MIPAZ ve ASUZU yakın takibe aldım.YTD.
Çelik hocam fonet hakkında ne dersin..
Hisse alırken ve satarken bir komisyon ücreti alınıyor. Her aracı kurumun kestiği komusyon ücreti farklıdır. Alış ve satış yaparken istediğin rakamları gir ve alış ve satış yap. Cari fiyattan alış ve satış yapma. Aracı kurumunuzdaki müşteri temsilcisi ile irtibata geçiniz ve size daha ayrıntılı bilgi alınız. Siz alış yaparken cari fiyattan almışsınız büyük ihtimalle.