Bir alternatif daha var, AKP'yi tarihe gömüp, bu işi Davudov-Dedecan ikilisine yaptırmak. En çok istedikleri de bu çünkü bu ikili ağababalarının lafını iyi dinlerler.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
endeks 1 aylık desteğinde bozkurt hocam cidden bende merak içine girdim bakalım 1540 seviyesi salınca gömecekler mi..
1540 altında bende 1510 a kadar boş ama yavaş gömseler iyi olur malumunuz sert tepki gelir falan ...
BAKINIZ 1694 gene çalıştı ama long olamadık o ayrı 1 kontrat işlem devam hocam saygılar.!!
anlaşamayacağız özellikle böyle klavye başında.
yüz yüze konuşsak belki ikna edebilirdim.
ben ne yazdım ava giderken avlanmışsın.
spot la aynı fiyattan mı almış hayır.
yönetimine güvenmediğimiz bir şeyin piyasasında da işlem yapmamak lazım .
yöneticiler hatırlı biri aradı diye her hangi birşey yaptırsa alt kademede çalışanlar bunu hiç bir yerde ağızlarından kaçırmazlar mı.
neyse uzun iş. iyi akşamlar.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post5082874
Sayın JAS ın dışında XU030 vadelisi ile ilgili net başka bir yazı göremedim ..
Artık yaşlandım gözlerim net görmüyor mu!?
Fıkrası da var ..annatayım mı bir kere daha ..:rules:
pegasusta aynı işlemi şort taban olarak daha önce de yaptılar belki hatırlarsınız....
örn. hisse 70. 50 ise ...... vadeliyi 65... ten kapattılar o zaman öğle arası vardı diye hatırlıyorum.. tahta sahibinin oyunları
herkes vadeliye atladı aldı.... öğle arası bitince hisseye çakmışlardı........ aklımda böyle kalmıştı...
Mtf fibo değil abi ..
Başka birşey..
Diğeri anam babam tilson.bir özelliği yok..
Siyah ile kırmızı olan bir biriyle aynı sistemSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Destekmiş dirençmiş bunlar hep hikaye, olay tamamen pozisyonlanma ile ilgili,
anca destek diyoruz, tutup tutmayacağını bilmiyoruz...
anca direnc diyoruz, kırıp kırmayacağını bilmiyoruz...
Tutarsa destek ten döndü olur, kırarsa direnç ten döndü olur... Burda önemli olan tutup tutmayacağı, kırıp kırmayacağıdır. bunu grafik söylüyor mu :he:
O neymiş ya..
Sen atsana cidden merak ettim..
Bir de sen bir kriter misin..
İlk çuvallama short olayına dersen kurtardığım zarara bakacaksın..biz zarardan kar ederien millet algının içinden geçti..
Ona da zarar denirse..
Ne yani senin silahşörler gibi maliyet iyileştirdik vs diye yalan mı söyleyelim..
Şu piyasa da long oldum aldık birşeyler maliyette yazdık..
Hala da 1 tane sembolik sürüyor..
Velhasıl kelam işine geldiği gibi okumaya devam et..illa ki senle de bir nokta da buluşuruz..
Jas başka dünya saygı duymayan ayıp eder..
Ama sen ne yaptın [emoji9][emoji9][emoji9]
Öpüyorum..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bu çizgiler olmasa nasıl priceaction olayına göreceğiz...fiyat dışında herşey yalan fiyatın icinde herşey var..
Ülkenin batık olma durumu da var imf de var cari açıkta var var da var..
Peki neye bakacaz abi bunu diyen adamın bir bildiği olmalı
Cidden atta ifşa başlasın..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teldeyim bulamıyorum..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
OKU ..çünkü ilk emir OKU idi ...
Adamsın çılgın laf soktun bana..
Nasıl toparlayacam durumu özür diliyerek başlasamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boş verin onu bunu da aşı oldum ya la...
Demeyi unuttum..
Şimdi bende çip mi var..
Ya da bu aşı boşa mı gitti..
Ama hafif yaktı demek içinde birşey vardı..
Bu arada hiç birşey hissetmiyorum anormal
Sana çip takacaklarını sanmıyorum velev taktılar o çipe yazık yau :kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=AjHSRfo-W6g
Şaka ya ..geçmiş olsun :)
Şurayı boş mesajlarla doldur mayalım..
Neyse at yav net ol..
Net ol derken nethol bak bu gün fena deeldiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aşı işine bayağı rağbet var anlaşılan daha ilk günden 256 bin kişi aşı olmuş...almanya ya da ingiltere kaç günde ancak 700 bin kişi aşıladılar...biz bir günde tulum çıkartmışız :he:
inşallah işe yarar ve normal hayata döneriz...sokakta rahatça yürümek bile ne büyük nimetmiş insan daha iyi anlıyor...
Anlıyorum o kadar da düzeltme kendini..
Şaka bir yana plasebo etkisi bile olmadı hiç etkilenmedim.. aşı olup Superman sanan var kendini te Allah'ım..
Bedava aşı..
Ölücü olmak lazım hocam sen 4. Grupta olursun büyük ihtimalle [emoji12][emoji12]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu tartıştık bir denyo ile..
Abi saha da olunca yapacak hiç bir şey yok..
Görüyoruz çünkü..
Her ne kadar hastalık ile muhatap olup hasta olmasak bile bağışlık bakıldı mesela hiç bir savunma değerimiz yok..
El mahkûm yüzde 50 bile iyi bir oran bana göre..
Mesela çoğu pis bakteri ye bağışıklığı olur direnç diyelim ya da ama covid i geciripte bağışıklığı olmayan da gördü bu gözlerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okumayı ver be engelleyen engelliyor sende öyle yap be annem..olmaz mı.. çok muhatap olmayı ver..
Yes be annem.. yaparsın sen hadi uzatmayalım..[emoji1666]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ee sen habire benden ilk alıntıyı yapıyon ..
Bak sana hitaben ilk yazımı bul yapıştır dedim -yapamadın ..
Real time online vob yaz dedim onu da yapamadın ..ooh pardon bir kere yaptın 24 saat dolmadan %10 kaybettin ..bi daha da göremedik ..
Bak JAS A YAZDIM ..alıntı yaptın ..adamın kendisi yapmadı ..cons dedin ..tüm gün yoktu ki :one::kahkah:
Bu alemde Senden kaç tane gördüğümü bi bilsen fakat sen benden ikincisini görmemişindir ..
AKILLI OL...