Halka arzdan ses seda yok bunlar parayı 2 3 gün bloke edecekler sanırım🤔
Printable View
Halka arzdan ses seda yok bunlar parayı 2 3 gün bloke edecekler sanırım🤔
Halka arzda yenisiniz galiba.
Muhtemelen yatindan itibaren hisseler dagitilir. Sali gunu gibi paralar iade olur. Persembe veya cuma islem gormeye baslar. 7-8 tavan yapabilir.
Umarim sorulan ve sorulacak ayni sorularin cevabi olur.
SM-N980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=BME Fund;5198274]Hocam yanlışlıkla alintiladin galiba ben arkadaşa aracai kurumlara binde 1 komisyon vererek onları zengin etme max on binde 2 komisyon la calis dedim
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO
aynen alıntı yanlış olmuş kusura bakma aşı olayı artık prim getirmez demeye getirmek istedim olayı hamen her ülke kendi aşısını yapıyor ama iyi karlar açıklarsa ilerisi için iyi olur ytd
Halka arz sonuçları
Ek 26933
Bu bilgiyi nerden aldiniz?
138 kat talep gelmisse eger yuzde 1 bile gelmez gecmiş olsun gıttı lahmacun fırını
Rekor talep oranı... tahminlerin çok altında dağıtım olmuş...
Yabancı kurumsaldan yeterli talep gelmemiş onun yerine yerli kurumsala verilmiş o paylar da. Bari bireysele verseydiniz onları...
Yanlış hesaplamadıysam %0.72 dağıtım olmus gibi. Şaka gibi, talebe bak.
Yok endeks düşüyor milllet ürkmişte talep az olurmuş diyenler vardı.
Yurtiçi bireyselde 138 kat talep gelmiş. Yuh artık bir dahakine binde 1 düşer herhalde.
Böyle fırsat kaçmaz, tüm firmalar arz için sıraya girsin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknoloji cok ilerledi ve hiz kaybetmeden de ilerlemeye devam ediyor onda hem fikiriz ama o ilerleyen teknolojiyi kullanabilecek veya dahada ilerleyen teknolojiye ayak uyduracak beyin kimde? Bence onu sorgulamak lazim. Insanlar marsa arac gonderiyor. 7 aylik bir yolculukta sifir sapma ile, biz daha dune kadar is bankasindan halka arzi dilekceyle basvuru yaparak yapiyorduk (hatirlayanlar vardir mutlaka)
yani bireysel yatirimciya
8.207.000 lot hisse verilecek
1.137.000.000 lot talep gelmis
% kaci verilecek bu durumda ?
[emoji846][emoji846][emoji846] ben %1.3 demistim !!????
yatırım tavsiyesi değildir
Bir hatamı var ben mi yanlış yorumluyorum. Yurt dışı yatırımcıya ayrılan lot miktarınada 11 kat talep olduğu yazıyor. Ama daha sonra satılamayan 2 milyona yakın adet yurtiçi yatırımcıya kaydırılıyor.
Bir tuhaflık yok mu
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10000 bin talep ettim 720 tl lik hisse mi gelecek
Bir daha oransal halka arz a girmem bağladığım paraya degmez gelen lot
Dedigim gibi oldu ve degmedi. Bist 30 blokaj ile başvurmuştum cuma öğlen elimdeki hisseyi satıp aksam yerine koymayi planlıyordum dedigim gibi oldu yuzde 2 dustu ama ben blokajdan dolayi satamadim. Yazık oldu SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu talebe yüzde 100 prim yakışır..
138 lot altında talep edenlere de 1 lot her halükarda verilecek mi acaba?
Uzun süre tavan olur
Tavan çözüldüğü an kapmak lazım
Yeni rtl olma ihtimali yüksek
Büyük pay ME PERFORMAA MANAGEMENT CONSULTANCY isimli BAE merkezli bir şirket ve Tera Portföy'de..
trilc halka arzına toplam 14.512.436.700 TL rekor talep geldi.
Yurtiçi bireysel %0,72
Yurtiçi Kurumsal %4,16
Yurtdışı Kurumsal %7,01 dağıtım oranları ile pay sahibi olacak.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işinde moku çıktı binde 7 için bu son bir daha para bağlamam
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan sonra yurtiçi bireyseller yurtiçi kurumsal kanallarını oluşturmaya çalışsınlar.yoksa bunlar yakında elma şekeri verip reklamında ucuzdan sakız parasıyla takas edecekler.
Bu tur arzlarda 10tl lil talepte bulunup 1 tane almak en karlisi[emoji12]
Çok mantıklı [emoji23][emoji122][emoji122][emoji122]Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK'e mail atalım. Halka arzlar da oransal dağıtım değil, eşit dağıtım yapılmalı diye. Çünkü küçük yatırımcı alamıyor, büyük yatırımcı alıyor hisseyi.
Bundan sonra bende halka arzlar da oransal dağıtım olursa bende halka arz' a katılmayacağım
Bu çılgınca talebe bakarsak tahtanın şöyle bir 10 tavan çekmesi lazım