20 ve 200 günlük ağırlık ortalama arasında sıkıştı. Kırılım yönü tayin edebilir.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
20 ve 200 günlük ağırlık ortalama arasında sıkıştı. Kırılım yönü tayin edebilir.
Şu adi iş ve yapı olmasa olacakta en kritik yerde hemen basıyorlar
Güzel kapadık. Yarın için de umut verdi.
Bugün toplam 150 000 satışla %-3 adamlar 750 000 lot aldılar zorla %3 yaptırabildiler tahtayı nekadar baskıladıkları ortada garanti gömlekçisi zararına işlemlere başladı yine. Fiyatlama Ahlatçı ve vakıfın aldığı maliyetin altına geldi yarın ne olacak bakalım🤔
Senin gibi tahtanın ve tahtacının canı sağolsun.
Kesinlikle YTD.
Bugünkü hareketleri çözebilen var mı? Bugün bişeyler oldu ama ne oldu ben anlamadım
Ahlatçı bugün yaptığı işlemlerden 317 000 zarar yazdı
Bu tahtada Böyle aptalca işlem yapan daha önce görmedim.kazandığı tek şey
Yatırımcının güvenini kaybetmesi
Ben güveni kaybettim ama kazandırmak ellerinde
Kesinlikle YTD.
Dün dündür, bugün de bugün!
İstediğini yapsın. Maliyetin anlık fiyatın 3,5 da 1 i. Hedefe kadar beklemeye tahammülüm var.
Klasik tümo hareketleri
18 üstünün kokusu geldi hayırlı olsun takıpte kalın.... ytd
2021 başında kağıdı yere göğe sığdıramayanlara şunu söylemiştim!
Bu sene 2020 hareketini beklemeyin!
Beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız!
2019'da 3,60'larda olan kağıt 2020'de 25'leri gördü!
Aynı hareket 2021'de kağıdı üçlü rakamlara taşırdı!
Hangi aklı evvel böyle bir beklenti içinde olur!
Hayaller ve gerçekler!
Şifre burada...
2021 2. Çeyrek bilançosu ne zaman açıklanacak bunun
KaP'a bildirim yapmadığı. Ttrak, froto vs. Gibi firmaların çoğu bildirdi. Tümosan aşağıdaki şablona göre bir tarihte...
Konsolide olmayan bilançolar en geç 9 Ağustos 2021’de,
Konsolide olan şirket bilançoları en son 19 Ağustos 2021’de,
Teşekkürler
İş yatırım hergün ufak ufak topluyor vardır bir bildiği🤫
Beni buraya bağladın. Yoksa 29 lardan toaso daydım. Dünya kadar fırsat gitti. Sende inatlaşacağım
Kesinlikle YTD.
TAZE HABER!
TÜMOSAN, savunma sanayi başta olmak üzere kritik sektörler için yürüttüğü yerli ve milli yeni nesil motor projelerinde sona geldi. Taktik tekerlekli zırhlı araç Pusat'ın hibrit versiyonu, ilk kez IDEF 2021'de sergilendi. Özel Maksatlı Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç Projesi kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim edilecek 100 zırhlı aracın motorlarının montajına başlandı. Motorların test ve kalifikasyonunun yılın son çeyreğinde tamamlanacağı projede, 2022 başında araç üstü motor entegrasyonunun başlaması hedefleniyor.
TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ (TÜMOSAN), yerli motor çalışmalarının geldiği aşamanın yanı sıra taktik tekerlekli zırhlı araç Pusat'ın hibrit versiyonunu ilk kez 15'inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2021) sergiledi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türk savunma sanayisinde güç grubu ve zırhlı muharebe araçları alanlarına yatırım yapan TÜMOSAN, çalışmalarının meyvelerini almaya başladığı bir döneme girdi. (Hürriyet 17.08.2021)
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...lacak-41874884
De haydi!
Kim tutar seni!
idefvar dıye telegram twıter heryerde tmsn konsuluyor tahtacı kolay cıkarmazbu yuku
Az bir lotu bıraktım. 4 aydır maliyeti düşüre düşüre perişan etti. İdefte bol şanslar
Kesinlikle YTD.
iyi yapmıssın hakkaten rezıl ettıler kagıdı
Haber mi var?
Selamün aleyküm arkadaşlar
Ben geldim...
Sipariş kokusu alırsam pusat da ve marin motor da , tahtaya geri gelirim demiştim
İddef den sağlam sipariş bekliyoruz
Pakistan metrobuslerini kim işletiyordu?
Bı sipariş yapıştır Pakistan...
Afrika da kimin limanları var. Bı sipariş yapıştır Afrika
Deniz kuvvetlerinin taktığı tmsn marin motor testlerinin sonuçları ne zaman?
Tmsn döküm acaba zırh çeliği uretebilir mi?
Katar uğrar mı fuara?
Bilmiyorum
Hep beraber göreceğiz ,Nuri baba'nın dürüstlüğü ile ünlüdür iş camiasında
Cümleten bereketli kazançlar
Ufak tefek türbülanslar için şimdiden sakizlari hazır etmek gerek
Hacim 100 milyon lira üzerine atınca
Bu tahta da yabancı yatırımcılar yok
Onlar bıyıklı
19 Ocak ile 18 Şubat arasında ki seviyedeyiz
1 ay gezinmişti bu seviyede
Hazirandan beri yine aynı seviyede patinaj çekti tahta . 3 ay yaklaşık
Tahtanın eşiği 17.50 18.50 arası. 20.00 ise psikolojik
Aynı sıçrama esigindeyiz 3 aydır
Haber ile desteklenirse, sıçrama gerçekleşir
18.50 altı kapanırsa , tahta yapıcı beceriksiz diyeceğim
Tümosan tarafından KAP’a yapılan açıklamanın detaylarına göre
HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif NACAR ile TÜMOSAN Genel Müdürü Halim TOSUN tarafından imzalanan MoU kapsamında;
TÜMOSAN tarafından geliştirilen PUSAT ve benzeri platformlarda kullanılmak üzere istihbarat, gözetleme ve keşif sistemleri ile entegre olacak şekilde HAVELSAN DOOB/HARBİYE-Taktik Komuta Kontrol Bilgi Sisteminin entegrasyonu sağlanacak,
HAVELSAN tarafından geliştirilen ve askeri-sivil sistemlerin üzerindeki GNSS (Küresel Navigasyon Uydu Sistemi) alıcılarının karıştırıcılara rağmen ihtiyaç duyulan konum bilgisini üretebilmelerini ve görevlerini sürdürebilmelerini sağlayan HAVELSAN KASK sistemi TÜMOSAN tarafından geliştirilen PUSAT ve benzeri platformlarda konumlandırılacak,
KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer) tehdit ve tehlikelerine karşı HAVELSAN tarafından geliştirilen KBRN ürünleri, projeler kapsamında ihtiyaç duyulması durumunda TÜMOSAN tarafından geliştirilen PUSAT ve benzeri platformlara entegre edilecektir.
Pusat gibi hissenin yatırımcısı da%100 yerli
Umarım yabancı ekmek yiyemez bu tahtadan
Sn külyutar yabancı payı hariç tüm beklenti ve düşüncelerimiz aynı yabancı payı az yada yok olsa burada bukadar baskı yapamazdı elindeki 2.5 ml lotu farklı kurumlara dağıttı daha öncede yapmıştı 26 ya giderken 1 haftada 3ml lot takasta yabancıda toplandı.halka arz fiyatı 2.5$ hala eder fiyatına gelmedi. Şirketin karlılığı arge çalışmalarının meyveleri ortaya çıkmaya başlaması hakkettiği yere gelecektir.
aman arkadaş yabancı gelmesin gelecek isede en yüksek seviyede gelsin.
Elinde yüksek maliyetli arkadaşlar var.eğer bankof amerika gibileri gelirse hiç acımazlar üç kuruş karda hemen satarlar tahtayı hiç ederler.
Yabancı gelecek ise 28/30 tl lerde gelsin
herkeze bol kazanç.
Hatırladım o süreci
5.88 den 25 e gidene kadar dağıt /topla oyunu sergilendi
Sanki 5 kurum anlaşmış , birbirlerinin hissesini sırayla alarak hisseyi yükselttiler. Yani kendi hisselerini almışlardı. Sonrasında en yüksek yerden %35 düşene kadar her alıcıya mali yedirdiler
3 aydır hisse destek yaptı 17 bandında. Akşam kapanışta iyi bir bilanco gelir ve yarın günü 20 bandına geçer diye düşünüyorum
BAE ile aramız bozuktu. Din güvenlik danışmanı görüştü reis ile
Tmsn den zırhlı araç alırsa barışa biliriz
Suud da barışmak isteyecek. Emirlikler sıraya girecek
Afrika limanları büyük koz patron için
Tekkeyi bekleyen, çorbayı içer
Su akar , yolunu bulur
Havelsan sisteminin kullanılacağı ilk zırhlı pusat
Müşteri opsiyonu gibi geldi bana