https://i.hizliresim.com/8hpiqc.png
Printable View
mavi 1337 ye gelebilir
İsmen 16.5 stop alış 16.10
40 kuruş kar var
Günaydın arkadaşlar ismen in parasını TL olarak tutuyoruz arkadaşlar yeniden ismene dönmek için
16.5 stop olduk kısmet
Diğer hiç bir kağıtta stop olmadık özelden soranlar için
Vestel bugün DÜK oluyor
Petkim indes gözümün bebeği
Hayırlı cumalar bol kazanclar
İndes SPK onayı geldi 1 hisse 3 yavrulayacak birde kendisi olacak 4
Hayırlı Cumalar bol kazançlar
LM-Q610.FG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı Cumalar... :wave:
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
1400 altına sarktik algyo alcatel Arçelik devada kozalda zincir emirler calismis stop olduk
Kalan kağıtlar Petkim indes Vestel vesbe Info Tuborg atlas
Herkese geçmiş olsun tez zamanda zararı olanlar zararlarini çıkartır inşallah
İndes stop 31.5
Elde Petkim İsdemir Vestel vesbe Tuborg ve atlas kaldi
sayın nilkiz.119 ortalama maliyetli kozal'ı 127'leri değerlendiremeyerek biraz zararla ortalama 118.6'tan çıktım.çok beğendiğim içi dolu bir kağıt olmasına rağmen,iptal kararı hoşuma gitmedi.kozal'ı şimdilik izlemeye aldım.eski kağıdım algyo'ya 24.88 ortalama maliyetle tekrar dönüş yaptım.(2/3 cıvarında).algyo ilerde tekrar girmeyi düşünüyormusunuz.ben şahsen 22.4 altına gelene kadar tutmayı düşünüyorum.algyo mayıs ayında bilanço beklentisiyle iyi olacak gibi hissediyorum.algyo hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırım.birde bir ricam daha olacak.poip'te işlem gören ayes hakkındaki fikrinizi merak ediyorum.bilançosu iyi gibi görünüyor.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Herkese iyi haftalar bol kazançlar
Algyo ortam duzelse her zaman elde tutulacak kağıt
Hayırlı Haftalar... :wave:
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
görüldüğü gibi stop olmak çok önemli hisse den hisseye geçmek ise şu ortamda yanlış paramız tl olarak bir köşede duruyor kağıtlarde alım yeri bekliyoruz.
petkim isdemir vestel vesbe ve kumarda tutuğum atlas ve tuborg elde.
gıdalarda ve parakende de yükseliş olabilir hem ramazan hem de tam kapanma olursa
Hayırlı Ramazanlar...
Güzel bir Ramazan edâ etmek nâsip olur inşaAllah...
Sayin Nilkiz stoplos oldunuz mu elinizde kalan senetlerde? Ben öteki hisse topiklerindeyazinizi aradim endekste üclü tepeyi yaziyorsunuz bir genel durum degerlendirmesi yaparsaniz mutlu olurum
hayırlı Ramazanlar öncelikle tadilat işlerim vardı ondan meşguldüm öncelikle endeks
öncelikle endeks 1430 1435 yukarı kırmadıkça yeni pozisyon açmıyorum. Bu beni bağlar benim yatırım tarzım al sat zaten yapmıyorum sizlerin seçimine karışamam.
üstteki grafikte okla gösterilen yerde yine böyle bir alım oluşmuş sonraki günler ne olduğu belli. Endeks bana göre 1435 i aşamaz merkezin yarın ki toplantısında faiz sabit tutulacak ve yine bana göre bu endekse kısa süreli pozitif yansıyabilir. Bence cuma yine satışlar gelebilir. ne zamana kadar yeni bir çıpa oluşana kadar naci ağbal son çıpa idi ki reuters e göre 128 Milyar dolar ile ilgili araştırma yaptırıyor diye görevden alındığı söyleniyor, memlekette soru için bile afiş asılamıyor kim niye yatırım yapsın. neyse birde ukrayna çıktı başımıza. tak rusya uçuşları durdurdu. olumlu ne var ülkede pandemide dünya 3. merkezin kasası boş %35 lere düşmüş bir siyasi iktidar yap işlet devret modeliyle her yıl kolin cengiz limak.... gibi şirketlere ödenmesi gereken 10 milyar dolar bu durum bundan 1 yıl öncede vardı ne oldu 800 -1580 arasında para bolluğu dendi (bize qatar dışında düşmedi) %100 e yakın bir endeks çıkışı yaşandı. çoğu şanslı vatandaş 1 e 5 1 e 10 kazandı ve endeks 3 tane koç gibi tepe yaptı. şimdi ne olabilir.
alttaki grafikte mavi ile olan yerde yatayda geziniriz. her çıkısta yabancı kalan mallarını satar sonra onları yüklenenler bir çıkış başlatır bu yazın olur diye düşünüyorum ve bankalarda ve holdınglerde bir süre sonra her yerde bankalar çok ucuz konuşmaları başlar ayrıca 3 aylıkları çok iyi gelecek şirketlerde de çıkış olur.
1435 üstü 3 gün kalınırsa yeni bir trend başladı diyebiliriz. burada en önemli şey para kaybetmemek. gidiyor diye atlayıp zararda oturmamak.
15 nisan
Atlas 10000 lot maliyet 1.72
deva 1004 lot maliyet 23,5 1. temettü alındı 3 lot eklendi.
isdemir 2190 lot maliyet 10.78 1. temettü alındı 190 lot eklendi.
petkim 5000 lot maliyet 5.90
Tborg 1500 lot maliyet 16.99
Vesbe 1009 lot maliyet 26.5
vestel 1500 lot maliyet 29
262.514 nakit
pörtföy 239.209,81
toplam 501.723
1 nisana göre 9.930 tl azaldı overall
ismen ikili dip oluşumu var 17.5 geçilmeden bir şey olmaz 15.25 17.5 arası salınır yatayda
Maşallah bereketli olsun üstad.
10 bin lot ile neden Atlas peki üstad ? Sakıncası yoksa..
Saygılar.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
atlasta maliyetim 1.72 6 aydır bekliyorum 7 8 lira hedefim var spekülatif 2 liraya tuvalete bile gidemiyorsun :oleyo:
vestel ve vesbe de düşüş trendi devam ediyor hala al vermediler
bu ay bitmeden 6.30 zirvesi geçilebilir.
Cok tesekür ederim
Grafikler yine gözükmüyor yarın yenilerim
şimdi dün attığımız grafikler önce endeks
endeksi aynen tutturmuşuz.
öncelikle endeks 1430 1435 yukarı kırmadıkça yeni pozisyon açmıyorum. Bu beni bağlar benim yatırım tarzım al sat zaten yapmıyorum sizlerin seçimine karışamam.
üstteki grafikte okla gösterilen yerde yine böyle bir alım oluşmuş sonraki günler ne olduğu belli. Endeks bana göre 1435 i aşamaz merkezin yarın ki toplantısında faiz sabit tutulacak ve yine bana göre bu endekse kısa süreli pozitif yansıyabilir. Bence cuma yine satışlar gelebilir. ne zamana kadar yeni bir çıpa oluşana kadar naci ağbal son çıpa idi ki reuters e göre 128 Milyar dolar ile ilgili araştırma yaptırıyor diye görevden alındığı söyleniyor, memlekette soru için bile afiş asılamıyor kim niye yatırım yapsın. neyse birde ukrayna çıktı başımıza. tak rusya uçuşları durdurdu. olumlu ne var ülkede pandemide dünya 3. merkezin kasası boş %35 lere düşmüş bir siyasi iktidar yap işlet devret modeliyle her yıl kolin cengiz limak.... gibi şirketlere ödenmesi gereken 10 milyar dolar bu durum bundan 1 yıl öncede vardı ne oldu 800 -1580 arasında para bolluğu dendi (bize qatar dışında düşmedi) %100 e yakın bir endeks çıkışı yaşandı. çoğu şanslı vatandaş 1 e 5 1 e 10 kazandı ve endeks 3 tane koç gibi tepe yaptı. şimdi ne olabilir.
alttaki grafikte mavi ile olan yerde yatayda geziniriz. her çıkısta yabancı kalan mallarını satar sonra onları yüklenenler bir çıkış başlatır bu yazın olur diye düşünüyorum ve bankalarda ve holdınglerde bir süre sonra her yerde bankalar çok ucuz konuşmaları başlar ayrıca 3 aylıkları çok iyi gelecek şirketlerde de çıkış olur.
demiştim
bu gün sıkı para politikası ile ilgili ibarenin değiştirilmesi
1 seçim ekonomisine geçiliyor para basılacak ve dağtılacak
2 mayısta olası bir faiz indirimi gelir.