Teşekür ederim değerli yorumunuz için
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Arza girerken dönen paranin yeniden talebe dönüşsün seçeneği benim kurumda pasifti...
Henüz net olmasada 30m lot dönse bile benim kurumdan isteyen olmayacak.
Belkide tüm kurumlar için bu secenek pasiftir
Dolasiyla böyle bir durum olusursa eğer 30m sirketin elinde aktif islemlerde piyasaya sürülebilir veya satistan vazgecilip kasada bekletilir.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Aydemin arz raporunu hiçbir yerde görmedim aracı kurumundaki tanıdığıma telefon ettim bizde bilmiyoruz şirket açıklama yapmadı dedi VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıo hemen belli oldu 111 lot geldi aydem den 1banka 3 aracı kurum hala haber yok
İlk seans ne zaman
Ek 27252
Kurumsalın karşılanmama ihtimaliyle bireysel yatırımcılara beklemedikleri bir yüzde de karşılama olabilir. Aslında buradaki sıkıntı bence arz'ın göreceli başarısız olması durumunda perşembe günü işleme başlayınca nasıl bir açılış yapacak ve devamı nası olacak. Tüm dediklerimin tersi oluşması umuduyla sanırım halka arzların içinde ilk günü ve sonrasında en sıkıntılısı olabilir.
"Dediklerim tamamen deli saçmasıdır kimse buna istinaden hareket etmesin. ytd."
Arkadaşlar arz iptal oldu felan diyolar borsa sayfalarında öyle birşey mi var
Nereden duydunuz hangi sitede yazıyorVIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arz iptal olsa kapa haber atmaları gerekiyor bence asılsız haber
ky okadar tedirgin olduki forumlarda, kuşlu site de yorumlardan anlıyorsun. % kaç karşılayacak, kurumsal da bireysele mi verilecek, şirket zarar etti yandı bitti kül oldu, yok arz iptal mi olacak. Daha çocuk doğmadan birçok olumsuzluğu konuşuyorlar perşembe seans açılışının nası olacağını tatmin etmek zor değil. % kaç karşılanacak bilmiyorum ama bir ky olarak malıma sahip çıkıcam zaten sürekli yaptığım bu :) ytd.
Benim de içinde bulunduğum ky ordusunu anlamak gerçekten zor, 10 lot daha fazla alabilmek için varını yoğunu basar, oda yetmez eş dost akrabadan borç alır. deli saçması, mesnetsiz iddialar ortaya atılınca çok lot gelecek diye dizlerini dövmeye başlar. Çok uzak değil perşembe günü gwindde tokatlayıp ellerinden aldıkları malı tavana bastılar. Bu panikle aydemi de zararına verip arkasından izler bizim mahallenin çocukları tavana bakmaktan boynu ağrır. Fikirlerim asla yatırım tavsiyesi içermemekle beraber hiç bir teknik dayanağı yoktur. YTD
malın ky ye verilmesi daha iyi. ne kadar çok kişiye dağilirsa o kadar iyi. kurumsalda çok lot olduğunda çok daha kolay mal basma korkutma yapılabiliyor.
Aydemde yüzde 79.90 oranında hisse verilmiş
Yani 1000 lota 799 lot
Bireyselden 560 milyon talep gelmiş. Dağıtılacak hisse ek satış dahil 130 milyon. Düzgün okumuyorsunuz. Kurumdaldan talep gelmeyince onları da bireysele vermişler. Hisselerin %79'u bireysele gitmiş. Arzın talebi karşılama oranı %18,53. Yani 100 lot isteyen 18 lot alacak.
Sn cinali,
Toplam arzın yüzde 79.90'i bireysel yatırımcılara dağıtıldı. Dağıtım oranı ise 18.5 civarında oldu. 1000 lota 185 lot gibi bir dağıtım olacak.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanlara hayırlı olsun, heyecanlı bir açılış olacak.
Anlaşılan kurumsallardan yeterli talep gelmeyince lotların büyük çoğunluğu KY'ye verilmiş. Bakalım KY nereye kadar götürecek.
Ben katılmamıştım. Katılanlara hayırlı olsun.
Aydem Yenilenebilir Enerji'de son 3 yılın en büyük halka arzı gerçekleştirildi
Aydem Yenilenebilir Enerji'nin halka arzında 5 kat talep toplandı ve 1,3 milyar liralık işlem büyüklüğüyle son 3 yılın en büyük halka arzı gerçekleştirildi.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, konsorsiyum liderliğini Garanti BBVA Yatırım, İş Yatırım, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası ile Yapı Kredi Yatırım'ın üstlendiği ve Halk Yatırım, Vakıf Yatırım ve Ziraat Yatırım'ın eş liderler olarak görev aldığı Aydem Yenilenebilir Enerji'nin halka arzı için talep toplama işlemleri 19-22 Nisan tarihleri arasında yapıldı.
Bu kapsamda toplam 338 bin 548 yatırımcıdan 586 milyon 426 bin 281 lot talep geldi. Bireysel yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği talep toplama süreci sonucunda halka arz fiyatı 9,90 lira olarak belirlendi.
Halka arzda planlanan yüzde 18'lik ek satış hakkının da kullanılması ile birlikte toplam halka arz büyüklüğü 1,3 milyar lira oldu. Böylelikle Aydem Yenilenebilir Enerji, yapıldığı tarih itibarıyla son 3 yılın en büyük halka arzını gerçekleştirdi.
Aydem Yenilenebilir Enerji AŞ paylarının AYDEM kodu ile 29 Nisan Perşembe günü, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması bekleniyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydem Enerji Üst Yöneticisi ve Aydem Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İdris Küpeli, şirketin sağlam ve sürdürülebilir iş modelinin yatırımcıda karşılık bulduğunu belirtti.
Küpeli, 5 yıl içinde şirketin portföy gücünü iki katına çıkarmayı hedeflediklerine dikkati çekerek, "Yatırımcıların, şirketimizin güçlü yapısına ve portföyüne gösterdiği güven sayesinde son 3 yılın en büyük halka arzına imza attık. Şimdi çok daha büyük bir aile olarak, karlı ve güçlü büyümemizi sürdüreceğiz. Başta hibrit santral yatırımlarımız olmak üzere yenilenebilir yatırımlarımıza odaklanarak bu hedefimize kararlılıkla ulaşacağız." ifadelerini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı 26.04.2021 09.41.14
Sadece 1 aracı kurumdan geldi 186
Diğerlerinden ses yok
9.45 den 10000 adet talep girişi yapmıştım fiyatı beğenmemişler sanırım, 1 lot bile verilmemiş.
5000 adet alış girmiştim 933 adet vermişler
Hangileri lotları hesaba geçmiş...ziraat daha geçmemiş
198 lot istemiştim 44 lot vermişler. Ama kağıtlar portföyde gözükmüyor. İade edilen bakiyeden anlıyoruz
Kenarda dursun diye 50 adet alış girmiştim.
10 tane vermişler.
Garanti yatırım kalanının parasını iade etti. Hisseler henüz hesaba geçmedi. Çarşamba akşam geçebilir.
ziraat yatırım e-şube ye girebilen var mı ?
yapıkredi 211 adet girdim. 7000 sıra numarası ile ....gelen 0 (sıfır)
Fiyatı kaç girdin?
30 gün fiyat istikrarı korunacak diyor Aydem ne demek bu
VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eveeett..
Nihayet Halka irzda talep ettiğim 1000 lota karşılık,185 tane vermişler..
Bu durumda, hissenin 5-10 Tavan gideceğini hiç ümit etmiyorum..