Temennim odur ki bir baba yiğit çıkıp silip süpürsede bizimde
tahtaya olan güvenimiz tazelense keşke:p
Printable View
Ayni sektöre mal veren kalekim ve quagranit i karsilastirmak sacma mi olur ?
Aciklanan kar miktarlarina gore ikiside yilliklanmisda 15 f/k civarinda. Yıl icinde olusacak kar rakamlarina göre fiyatlari degisecektir.... Birde inşaat sektörüne bağimliliği fazla...
Arz da kelek yememek icin girmedim ama izlemedeyim, bence çok saglam bir şirket....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bı yapıştırıcı şirketinde ne gibi bir gelecek olabilir ki gelmiş gelecegi yere zaten :))))))
Dur yavrum, oyalan buralarda. Arada bir çılgın atlar gibi coşma. Bekle beni...
YTD
kurumsalların tahtayı henüz ele geçirebildiklerini sanmıyorum o yüzden bu haftada geçen hafta gibi küçük yatırımcıyı korkutmak için 14.75 altını hatta 14.50 lere kadar düşebilir veya hafifi üstünü göstererek geçireceklerini sanıyorum zira tavan yaptırırlarsa ky satmaz.
Sanırım hisse pahalı ve geleceğe yönelik fazla beklentisi yok
Bir kağıt için PD/DD 'nin önemli bir gösterge olduğunu düşünüyorum. Son dönemdeki bir kaç arza bakarsak. Bu oranlar Cante'de 4, Aydem'de 1, Gwind'de 2,8, Quagr'de 7.5, Mtrks'de 16 ve bu kağıtda 6 civarında. Arzdan sonraki fiyat hareketlerine bakmadım ama SPK'nın önem verdiği parametre hangisi bilemiyorum. Mesela bu kağıt piyasa değerinin 6 katı fiyattan nasıl arz edilir, buna nasıl izin verilir anlamıyorum. Sektördeki ortalamalar mı esas alınıyor onu da bilmiyorum ama bu şekilde arzların da suyunu çıkardılar.
Sen de yalan oldun be! Saha dün 14.75'ten sahne aldın be. Diğerleri düşüyor çünkü 3-5 kuruşlardan geldiler, kat kat pirim yaptılar. Bu düşüşleri de realize olarak değerlendiriyorlar. Sana ne oluyor ey geri zekalı kağıt!
YTD
Ne büyük soygun yapılıyor. KY belliyorlar utanmazlar
Bu tarz hisselerde pddd oranından daha önemli olan fk fd/favok ve büyüme oranı önemlidir
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de çok acele edilmemesi gerekli. Küresel ölçekte neler olacak, bakıp inceleyip ona göre hareket etmek faydalı olur. Fed faiz artış olasılığına göre durumlar değişkenlik gösterebilir. Bir de 14 haziran nato zirvesinde Erdoğan-Biden görüşmesini takip etmekte yarar var.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Buralardan geri alım açıklaması yapması lazım artık. Bu kadar seyircilik şirketin karizmasını fena çizer. Güven kaybı başka bir şeye benzemez.
Şirket yönetiminin acilen birşeyler yapması lazım.
YTD
Köklü firma dedik girdik bu dahi bize kökledi vay beee...
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
halka arza 1000 TL ile katılmıştım keşke ilk gün satsaydım şuanda net 200 TL küsür zarardayım şirketi aradım kadın çıktı email adresi ile sadece iletişim kurabiliriz denildi. Başladım yazmaya ve ertesi gün kap'a bildirim geldi arka arkaya patronun hisse alım yaptığı belirtildi ancak ne hikmetse hisse çıkmadı bu ne demek bana göre şirketin halka arz fiyatı şişirilmiş gibi iskonto hikaye.
O günden beridir artık arzlara katılmama kararı aldım
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 05.08.2021 tarih ve 2021/46 sayılı toplantısında; artan talebe bağlı olarak, yurtdışı yatırımlarının ihtiyacı olan konsantre ürünlerin üretimi amacıyla, Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde kuru harç ilave hattı kurulmasına ilişkin yapılan çalışmaların değerlendirilmesi neticesinde; söz konusu yatırım için 23.000.000,-TL tahsis edilmesi suretiyle Mardin Organize Sanayi Bölgesi'nde kuru harç ilave hattı kurulmasına karar verilmiştir.
Saygılarımızla,
Bu hissenin halk arz fiyatı yüksek.. Spk bu degerleme leri neye göre yapıyor..
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk, aracı kurum, degerleme şirketleri üzerinden gelen valuation ı onaylandıktan sonra izahnamede yayınlanıyor. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalekimden umut yok mu diyorsunuz
Sevgili dostum;
Malesef umutsuz vaka gibi :( , geçenlerde yurtdışı pazar için, mardin'di galiba bir yatırıma giriştiler yada açtılar. tam hatırlayamadım. karı'da dandik geldi(ben beğenmedim), gerçi kar kar'dır ama 3. çeyrek iyi gelebilir. detayları tam hatırlayamadım ama 3. çeyrek daha iyi sonuç gelebilir.
YTD, saygılar
Aradım, taradım sonunda buraya ortak olmaya karar verdim. Ufak ufak alışlara başladım hayırlısı ile. İnşallah ayağım uğurlu gelir...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Ayağımı .........
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Speğimiz ne kadarda aşağı verme sevdalısı imiş. Doyamadı vere vere!
biraz kımıldanıyor mu ney :)
100 lot aldım 4 kademe verdi:p .halka arz fiyatı geçilmeden bidaha tövbe....y.t.d.
endeksin yüzde 1.5 artışını fırsat bilip mal vermeye çalışıyor uyanıklar.ytd
Herşey gayet güzel gidiyor günü gelince bu mesajın anlamını anlarsınız ufak bir direnci kaldı o bölge geçildikten sonra hız kazanmasını bekliyorum
Bilanço gayet güzel 14,75 halka arz fiyatı üstünde kalıcılık sağlanması durumunda formasyon hedefi olan 19,70 bölgesine hareket başlamasını bekliyorum
Geçen yil: 43 milyon
Bu yıl :92 milyon civarı kar.
Favök artış %16
net satışlar %26
Kasada ciddi nakit var
faliyet giderleri %22 artış
gayet güzel bilanço, bakalım görelim, neden talep görmüyor yatırımcılar tarafından anlamış değilim, muhtemelen halka arz biraz pahalı hikayesi.
saygılar , YTD