Halka arz etse holdingin bu fiyatta işlem gördüğü yerde polport para etmez
satacam ortak alacam dese kurumsal hic bir firma yaklasmaz...
debinip dursan da parlatsan da şirketini ederini borsada görüyorlar
Printable View
Halka arz etse holdingin bu fiyatta işlem gördüğü yerde polport para etmez
satacam ortak alacam dese kurumsal hic bir firma yaklasmaz...
debinip dursan da parlatsan da şirketini ederini borsada görüyorlar
https://twitter.com/BorsaFinans34/st...480766467?s=19. Bu HSBC kaç gündür kimin malını satıyor bilen var mı? Kendi takasında var mıydı yoksa Citi ve deutche takasındaki mallar mı? Yabancıda kala kala 15-16 mio lot kalmış olmalı sanırım.
Onu geçen pazartesi gününden beri takip ediyorum. Hsbc geçen hafta pazartesi takasında 833. 000 lot vardı. Şuan da 839.000 görünüyor. Halbuki geçen haftadan beri 1.767.000 lot sattı. Muhtemelen citi ve deutche paylarını satıyor. Geçen haftadan beri ak yatırım da 1.243.000 net satış yapmış
Bu fiyata yapılan satışların gerçek olduğunu sanmıyorum. Cep to cep büyük ihtimalle. Oçocuklarının şimdi mi aklına gelmiş satsaydı patron satarken 3,80 lerde hatta 4 üstünde. Speğide tahtacısıda tam bir oçocuğu net.
holding bu fiyatta iken poliyi satsan anca çakallar gelir almaya...Halka arz etsen itibar bitmiş...Holding halka arzdan beri yatırımcıya kazandirmamis...Ortak alsalar kimse itibarini yitirmiş esnafa ortak olmaz...
zaten kumesteki biz ky yetiyoruz...yola yola doymadi...Allah torpakla doyursun aç gözlerini...
borsa giderken gitmedi
borsa duserken en cok dusenlerle düştü
borsa acik topladi bu öküz gibi bakti...
bu kadar çirkeflik gormedim.
Yarin aha buraya yaziyom 2.80 altida gorur ( borsa + olsa bile )ytd
Yabancı oranimiz 8.30 satis devam ediyor haziran ayı içerisinde bitirirler artik azda olsa hergün satışdalar .
Noldu ortaklar kayboldunuz sanki iyi günlerimiz gibi bu günler elbet birgün bizde gülecegiz burada 😔😔
Aldığı kağıdı 3-4 yıl tutan arkadaşlar sorum size. Ben böyle bir vadeyi tecrübe etmediğimden soruyorum. Sizce birkaç yıl içinde 10 ları görür mü fikri olan?
kamil hocam şişko devreye girdimi ne dersiniz?arada bir serinletin burayı rica ediyoruz..sevgiler saygılar...
Bu kağıt türünün son örneği. Patron ceo bile reklamınınyapıyor, reklam yaptıkça kağıt ya yerinde sayıyor ya da aşağışara düşüyor. Hiç konuşmasalar belki gider bu. Söylenecek hiçbir şeyin anlamı yok. Sadece kendi kendimize kızmak tek yapabileceğimiz bu
Benim değerlendirmem; patronların da şirketin mevcut halinden memnun olmadıkları için bir gayret içinde oldukları yönündedir. Bu sebeple CEO değişimi (bence çok iyi seçim) , yeni yatırım, ihracat ve hatta reklam/TV görünürlüğü çabası içerisindeler. Bundan daha kötü olamayacağını, 1Ç 2021 geldiğinde çok daha iyi bir yerde olacağını düşünüyorum.
Saygılarımla
#polho ne garip bir kağıt
Şuanki fiyatı
2016 yılı Aralık ayındaki fiyatta
Şimdi nasıl UV de beklersin bu kağıtta
2016 Aralık ta
#polho 2.85
#usdtry 3.51
#bist100 7.700
#sasa 2.44 lira
Twitter dan bir paylaşım .
Burda küçük yatırımcının hakkını epey yemişler. Birde utanmadan almasalarmış derler bunlarda ahlak vicdan anlayışı budur.
Ahlak mı. Bunlarda ahlakın A harfi bile yok. Bi yatırımcı 5 sene bir kağıtta bekleyecek o sürede bu fiyat hep aynı yada aşağıda kalacak. Olmaz böyle birşey. Yanlış şirket yanlış zamanlama işte. Belki bundan sonra gider bilemem ama senelerdir süründürmüş hala aynı terane
POLHO hisse fiyatının orta vadede seyri nasıl olacak? cevap, aşağıdaki grafikte saklı...5 yıllık seçin ve şu an 2018 yılının ortasını biraz geçmiş olduğumuzu varsayın (fiyatın 2.93 olduğu yer mesela).
https://www.oyakyatirim.com.tr/hisse-detay/TMPOL
allah senin bin belanı versin inşallah.
gece yarısı %3 fakirleştik yine. yarın borsada geçmiş olsun hepimize.
Ne oldu gece gece dolar 8.77 altın 535 lirayı görmüş. Nasıl iştir bu durduk yere bu artış oluyorsa, yarın birgün gerçekten fiziki bi durum olursa bu altın dolar ne olur?
Hem biz neden dolar basamıyoruz ki,
Dolar basmak zor mu : )) kasa dolar ile dolar : ))
Hayat polden ibaret değil sağlınız daha önemli hergün bakmayın yada başka kazançlarida deneyin gülümseyin hayata yoksa geri dönemezsiniz.
Bizde burdayız herkesi tek buraya bağlamaya çalışanlara ne demeli yok arsası yok halka arzı derken adamlar 4.90 dan 2.85 getirmedimi daha 2.50 olmayacak diye garantisi mi var dileriz burdan dönsün hiç bir şeyin garantisi yok biyere bağlanmayın demek suç mu herğun sinir harbi olur insan paranin yarisi gitmis belki daha çok gitcek borsa polden ibaret degil akcansa aldıgimdan buyana pol %20 indi akcansada kardayım hala bu bi örnek isteyen istedigini alir hepsiylede pol de alır bol şanslar.
Noldu herkes pes etti sanırım sesini kesti herkesin pol dükkanı satsalar çogunun zararı ancaçıkar buda olmayacağına göre sabır ziyada nişantaşında sağlıklı evprojesine başlıyo bizimki 2023 de başlar artık.
Günlük citirimi yaptım yine. 50bin lot 2.90 satış 2.87 alış... Öğleden sonrayi beklesem iyi olacaktı ama maalesef erken davrandim. 2.30-3.30 bandında al-sata devam.
fena çarptılar çok zarar var:vk: teneşir vadeci olduk :( y.t.değil
Dolar yukari petrol yukari altın yukarı borsayi bi kaç büyük kagidimiz ayakta tutuyo yoksa aşağı gidcez günlük işlem hacimleri borsanin yaridan aşagida nasıl toparlanacaz bilemiyorum burdan kazanmak degil zarari kurtaran kaçiyo.
Seve seve uzun vadeciyiz. Şirket kalite sıkıntı yok.
fiyos liman maliyet 2.2 milyar
icinde limanda olan holding pd 2.14 milyar
bu ulkede borsaya halki duduklemek icin açılıyor sirketler
sonra millet $..altin neden alıyor?
Acemi borsacı merhaba nasılsın kardeşim. Seni burada görmek güzel. Bende POLHO dan bugün bi hareket bekliyorum.bakalım izleyelim YTD.
4-5 gün sonra bistte boğa bekleyenler var. Bir umut olarak buraya pomplamak istedim. İyi günler :)
Şike soruşturması sırasında Fenerbahçe taraftarı "o tapeleri kıçınıza tıpa yapacağız" pankartı açmıştı. Bu kahpe düzen bitsin, ki gün gün eriyor o.evlatları görüyorum. Biz de bunları bize reva görenlerin bir yerlerine bir şeyler sokacağız yüce rabbimin izniyle.
Artık forumu okumuyorum dostlarım, çok önemli bir şey olmadığı sürece yazmamaya karar verdim.
https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...355548164?s=19.
Geçen de söylemiştim kağıt iyice dile düştü. Şu arkadaşı uzunca süredir tanırım, bugün yukarıdaki tweeti atmış ve 2.86dan aldım demiş. 100bin adet takipcisi var. Çok fazla kişi mallandi buralardan. Aptal tahtacı!!! Şimdi aşağı bassan iyice alacak herkes, yukarı sürsen bu sefer de aha gidiyor diye atlayacak millet. Kağıdı 3.50lerde tutsan ben de dahil hickimse bulasmazdi emin ol. Şimdi ucuzluğu o kadar ön plana çıktı ki almayani dövüyorlar. Bakalım nasil bı taktik izlicen.
Bu arada eğer ak yatırım satışları da yabancı ise tahminen 13-14 mio lot kaldı yabancıda. Citi ve deunun güncel takasta ne kadar mali kaldı söyleyen olursa makbule geçer.
Takasda dönen mala anlam yüklemeyin bence bu fiyata satan yabancı varsa onun beynini s2m…
şirket 300-400 milyon tl kar açıkladığında fiyat 2 dolardan işlem görürken yabancı alıyor diye burda yazıcaklar. Ytd
https://i.hizliresim.com/44es2do.PNG
Genel kurul hazirun cetvelinden hareketle yabancının ne kadar malı olduğunu geride yazmıştık. Yine bu yabancıların hangi gündem maddelerine HAYIR oyu verdiklerini de toplantı tutanağına bakarak söylemiştik. Şayet ortalığa saçılan pisliklerin AKP'deki çatırdamayı artıracağına inanarak bu satışları yapıyorlarsa bir süreliğine devam edebilir.
Yukarıdaki takasta genel kurulun yapıldığı günden bu yana kimlerin sattığı var. Herkes analizini yapsın.