Ceyhun Aşirov
@CeyhunAsirov
·
33d
Ermenistan'da Paşinyan seçimi farkla önde götürüyor.
Ceyhun Aşirov
@CeyhunAsirov
·
33d
Ermenistan'da Paşinyan seçimi farkla önde götürüyor.
Bilgilendirme!
Şu an Batman müzesinde ,sinir harbi yaşanıyor!
Sebebi tarihi değeri çok yüksek ,Altın sikkeler kayıp yuh!!! diyorum başka birşey demiyorum.
Sikkeye bir şey diyemem.
Ama vazoyu nereye koyup götürecen?
Bence bu huberlerde bir tutarsızlık var.
https://i.hizliresim.com/tbl3znl.jpgAlıntı:
Sᵒᶰˢᵘᶻᵃ ᵏᵃᵈᵃʳ ᶤᶻ'ᶤᶰᵈᵉʸᶤᶻ
@ATAKIZI__
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde değeri 2,5 milyon dolar olan Da Vinci robotu' kayıp!
Hırhız vaaaa....Alıntı:
Prof. Dr. Bengi BAŞER
@bengibaser
·
4s
Altın vazolar, tarihi eserler derken bu da oldu!.. “Hırsız var!!” diye bağırasım var!..
https://i.hizliresim.com/rdeqevq.jpg
https://i.hizliresim.com/8royrap.jpg
https://i.hizliresim.com/mdjz5mi.jpg
https://i.hizliresim.com/2bqv95m.jpg
Alıntı:
MUSTAFA KURNAZ
@Heyula_Frekans
Amerika,İngiltere,Avusturalya gibi ülkeler 2025 yılına milyonlarca insanın ölebileceğini ön görüp ortalama 15-120 milyon dolarlık “CESET TOPLAMA” merkezleri için kaynak ayırmışlar ve inşaatlarına başlamışlar.
Peki bu kadar ölümüm sebebi nedir sizce.?
https://i.hizliresim.com/qd4zaw5.jpg
''Hocaya sormuş, hoca demiş ki, yetiştirdiğin meyveyi ilk sen yersin.''
Allah belanızı versin sapık herifler.
https://i.hizliresim.com/3tci4x6.jpg
Tutuklanması lazım değil mi abi?
Ayva bu ne der be ya:
https://www.karar.com/yazarlar/yildi...e-oldu-1589806
Bunlar görünen...Kronolojik olarak tek tek yazmış. Önemli olan olayın altında gerçekte ne var. Sezgin Baran Korkmaz'ı nasıl buldular?
En önemlisi; osuruktan bir cemaat mensubu, Abd devletini nasıl olup da 10 yıldan fazla zaman dolandırabiliyor? Bu mümkün değil.
Hedef devletleri ve bu devletlerin en üst yöneticilerine kadar çengel atmayı başarmış, müthiş bir istihbarat çalışması bu.
Tabii ki Abd içinde yaşayıp, Abd devletini soymaya cevaz veren bir cemaat, Abd istihbaratının hedefi olacaktır. Bunu yazının başında aşağıdaki paragraftan hemen tespit edebiliriz:
:)))))))))))Alıntı:
Ortell Kingston, Tanrı’nın seçilmiş kulları olan cemaat mensuplarının çıkarları için, “kafir devlet”in dolandırılmasına cevaz verir. “Canavarı kanatmak” denen, Türkçe’ye “domuzdan kıl kopartmak” diye çevrilebilecek bu fetvayla, illegal olarak çok eşli cemaat mensubu kadınlar, eşleri olmayan çocuklu kadınlara verilen sosyal yardımlardan, yiyecek kuponlarından almaya başlar, cemaat mensupları ticari işletmelerinde gelirlerini gizler, vergi kaçırır.
Kingston'a ulaşabilmek için bir ''kucağa oturtulmuş'' bir elemana ihtiyaç var. Tabii Kingston, öncelikle biodizel işine yönlendirilmiştir.
Kingston'a ulaşmak için ''kucağa oturtulmuş eleman'' haberdeki fotoğraftan ve aşağıdaki paragraftan da gördüğümüz üzere kolayca bulunmuş ve bu ikisi tanıştırılmış.
https://i.hizliresim.com/2zgaew1.jpg
Bu adamı ''kucağa oturtmak'' bir istihbarat kuruluşu için çocuk oyuncağı.Alıntı:
Ama bu legal işlerin dışında “godfather” gibi giyinen, silahlı adamlarla dolaşan Termendzhyan, Kaliforniya eyaletinin bilinen mafyalarından biridir.
Peki bunlar niye seni beni değil de Sezgin Baran Korkmaz'ı buluyorlar.
İşte o da Oğuzhan Asiltürk'ün hikayesi gibi bir hikaye.
Alıntı:
simge ekici
@caapulcukiz
·
19 Haz
Durmuş Durduyan kimdir?
Alıntı:
eşref şefik
@erefefik
·
19 Haz
@caapulcukiz
adlı kişiye yanıt olarak
Pakrudini.Yani aslında Yahudi. 2700 yıl önce Ermeni Kralı bu günkü Filistin'e saldırıp,onbin civarında Yahudi'yi Ermenistan'a götürdü.Bizans döneminde bunlar Yahudiliklerini gizleyip,kendilerini Hıristiyan Ermeni gibi gösterdiler.Yeri geldi Bizans'i yönettiler.
Alıntı:
Yaşadıkları bölgeleri Osmanlı ele geçirince,Müslüman Türk görünümüne büründüler. Şu an Müslüman Türk gibi görünen,geçmişte kendilerini Hıristiyan Ermeni olarak göstermiş ama asılları Yahudi olan insanlardır.
Alıntı:
Geçmişte Yahudiler tek tanrıya inanan,koyun sürülerinin peşinde çobanlık yapan,mesih bekleyen gariban insanlardı.Ama sır tutan,çalışkan,dürüst,namuslu insanlardı. Çevrelerindeki halklar Yahudilere dalga geçerlerdi,birisi aptalca birşey yaparsa,ona "sen Yahudi misin"denilirdi.
Alıntı:
O dönemlerde herşey kol gücüyle yapılıyordu,kölelere ihtiyaç vardı. Ama kölelerden verim alınamıyordu. Bu yüzden bütün kralların gözü Yahudilerin üstündeydi. Inanclari sebebiyle bunlardan verim alinabiliyordu. Aslında Yahudilerin bir suçu yok.
Yazmış işte...Artık bu başlığı takip edenler için gerisi çorap söküğüdür.Alıntı:
Yahudiler zorla Ermenistan'a, Nabukadnezar'in memleketi Asur'a (Ninova,bu günkü Erbil),Babil Kralının ulkesine (Bu günkü Musul) goturulmusler, olmadık katliamlara,işkencelere maruz kalmışlardır.
Yazıda Brunson'un bırakılması falan filan diyor işte.
https://yolhaber.net/2021/06/21/mura...jen-verecegiz/
:))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Marmara Denizi’ndeki müsilaj seferberliğine devam ettiklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “22 Haziran Salı günü Kocaeli Körfez’de 4, Pendik Marina’da 1 noktadan Marmara Deniz’imizin 30 metre derinliğine oksijen vereceğiz” açıklamasında bulundu.
Hey gidinin heyyyyyyy...Ayvagübekli bu...
https://i.hizliresim.com/1gnwq8u.jpgAlıntı:
Kuzey Ormanları Savunması
@kuzeyormanlari
Doğalgaz
Deniz hıyarı…
Denizlerin çöpçüsüdür.
Kirliliği yiyerek beslenir, bir tek deniz hıyarı günde 350 kg, yılda 120 ton kumu ağır metallerden arındırır.
Oksijen sağlayan deniz çayırlarını temizler, deniz suyunu süzen pinaları temizler, filtre görevi görür+
https://i.hizliresim.com/ngqj0zy.jpgAlıntı:
@kuzeyormanlari
·
6 Haz
@kuzeyormanlari
adlı kişiye yanıt olarak
Kilosu 150 dolar.
Çünkü, Uzakdoğu mutfağında çok sevilen bir yemek maalesef… Çin'e Japonya'ya Güney Kore'ye Singapur'a ihraç ediliyor. Lüks restoranların menülerinde yeralıyor. Afrodizyak etkisi var. Ayrıca, kozmetikte kullanılıyor.
İşin ucunda para varsa ne olur?+
Alıntı:
@kuzeyormanlari
·
6 Haz
Sayın hükümetimiz tarafından avlanmasına izin verildi.
Güya kota konuldu ama, kim dinler, talan edildi.
CHP konuyu Meclis'e taşıdı, soru önergesi verildi.
İktidar oralı bile olmadı.+
Alıntı:
@kuzeyormanlari
·
6 Haz
Marmara Denizi'nde şakır şakır kaçak avlama yapıldı, lütfen girin internete okuyun, Tekirdağ, Çanakkale, Erdek, Gemlik, Mudanya, Şarköy, Marmara Ereğilisi'nde adeta nesli kurutuldu.
Üreme döngüsü imha edildi.
Alıntı:
@kuzeyormanlari
·
6 Haz
Akademisyenler yalvardı, yapmayın etmeyin, sivil toplum örgütleri yalvardı, bu yağmayı durdurun, aklı başında balıkçı kooperatifleri yalvardı, ekolojik denge bozuluyor, Didim Çeşme Bodrum Datça Ayvalık yalvardı, denizimiz kirleniyor, berraklığı bile kayboluyor…
İktidar tınmadı.
Alıntı:
@kuzeyormanlari
·
6 Haz
Aynı denizi paylaştığımız Yunanistan'da mesela, deniz hıyarı avlayabilir misin?
Mümkün değil.
Bizimkiler kanunla izin veriyor, Yunanistan'da kanunen yasak!
Yaaaa hacım, şamdanları da çalarlar. Eritirler. 92 kg altını bırakırlar mı? Deniz hıyarlarını bitirmişler.Alıntı:
@kuzeyormanlari
·
6 Haz
Ve hâlâ deniyor ki, yahu nereden çıktı bu deniz salyası?
Doğrusunu isterseniz, yazının başlığını bu yüzden “doğalgaz” koydum.
Denizini bile yağmaladılar, ruhu duymuyor, denizde doğalgaz bulduk diye seviniyor…
Şimdi bu tweeti atmış, 1 ekim 2020'den beri tweet atmayan bir katılımcı.Alıntı:
İSTANBUL
KAÇIN...
Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
7s
Yaw şu Özdil 2,500 liraya Atatürk kitabı satan değil mi ?
Nasrullah Ağa da taraf oluyor. Ecevit de çok dürüsttü...
ayva başka yerde yazıyor eleman:
https://bilgiler.com/@zekaproblemleri
Hımmm...Bir şeyi önceden bildiğini hiç görmedim. Köreltilmis böyle bir özelliğimiz var. Mitolojide Apollon var. Gelecekten haber veren. Lucifer olmuş yani şeytan. Şeytanlastırılmış. Mezarı Manisa'da kabul edilir. Manisa ise Magnesia demektir. Spil dağı dünyanın en büyük miknatisidir.
Geleceği görebiliriz abi. 50 bin yıl önce iletişim kurmak için telefona ihtiyacımız yoktu. Telepati ile bırak dünyanın öbür ucunu, başka gezegenlerdekilerle bile iletişim kurabiliyorduk. Fakat bunu menfaat için kullandık. Nuh dedi ki, yapmayın, bu düzen böyle gitmez. Buna izin verilmez.
Adamla alay ettiler abi. Kıtalar battı hepsi öldüler.
50 bin yıl sonra aynı noktadayız. Menfaat herşeyin önüne geçmiş.
Adalet yok. Buna izin verilmez. Bu dünya sahipsiz değil.
Kıtaları batırırlar, dağları yürütürler.
Bu doğru, aynen yazdığı gibi ''müthiş''.Alıntı:
Emin Çapa
@ecapa_aklinizi
·
16s
Utah Başsavcısı, SBK'nın Kuruçeşme'deki 198 m2 arsasını bile bilmesi ve buna el konmasını istemesi müthiş.
Bizim savcılar ortalığa saçılan bunca iddiaya rağmen hiçbir işlem başlatmazken, Utah'tan Türkiye'deki şirketlerin sahibi olduğu arsaları tane tane saymaları müthiş.
Peki, Mormon cemaati mensubu Kingston Kardeşler, bizim ülkemizde simitçinin bile anlayabileceği basit bir hayali ihracatla, Abd Devletini 10 yıldan fazla nasıl soyabildiler?
Mormon, 1 senelik yiyeceğini önceden depolayan bir insan demektir. Kahve içmek bile lükstür bunlarda.
Ne demek istiyor? Chp'yi eleştiriyor mu? :))))))))))))))))))))))))Alıntı:
T24
@t24comtr
CANLI | Bahçeli: Biz demiyoruz ki hiç sorun yoktur, her şey güllük gülistanlıktır fakat CHP'nin anlattığı gibi kötümser bir Türkiye tablosu kesinlikle söz konusu değildir.
https://www.sabah.com.tr/yazarlar/sa...ce=twitter.com
Alıntı:
"Bu, suyu yumuşatma cihazı ya, dedim, biz bunu yakıt tasarruf cihazı diye satacağız, dedim, traktörlere, köylere... Ama, dedim, bizim çiftçileri inandırmamız için bir şeyler yapmamız lazım... Traktör bayiine girdik. Dedik, 'Abi biz köylere gidiyoruz, bu ürünü tanıtacağız ama giderken sizin broşürlerinizi de dağıtmamızı ister misiniz?' Onlar da bize broşür verdiler, bu yeni gelen traktörlerin broşürleri. 'Onları da alın, dağıtın' dediler. Biz Gebze'nin köylerinden başladık. Ben hemen gittim köy muhtarına, dedim, 'Test etmek için geldik.' İlk ürünü pazarlamaya başladık, bir baktım herkes traktörünü getiriyor... Biz 1 liralık ürünü 72 TL'ye satmaya başladık..."
Alıntı:
Aziz Nesin, "Tek ayak üstünde seksen yalan kıvırır. Uykusunda şeytan aldatmaya gelse, şeytanın ırzına geçip, 'Gözünün yaşını sil!' diye donunu da eline verir..." şeklinde anlattığı Zübükzâde İbraam Bey bunun yanında "amatör" kalır.
Alıntı:
Doğa Öztüzün
@unquale
·
23d
Ciftcilerin suyu kesilmeye baslandi.
Tuketiciler fiyatini odeyecek.
.........................Alıntı:
Tum dunyada kitlik muhendisligi deneyimliyoruz.
Muzik dinleyerek keyfinize bakabilirsiniz.
Buna hiç kızamam. Vatendaş haklıdır.Alıntı:
BENGÜTÜRK TV
@benguturktv
·
6d
Didim'de 862 litre etil alkol ele geçirildi.
Alıntı:
Turan Oguz
@TyrannosurusRex
Iraklı kaynaklar, Türk güvenlik güçlerinin sınırımızdan ~115 km uzakta, Süleymaniye Kaladze'de 4 PKK'lı teröristi öldürüldüğünü bildirdi.
Bölgeden yayılan az sayıda görüntüdeki sınırlı tali zarara istinaden ön değerlendirmem saldırının SİHA kaynaklı olabileceği yönünde.
Alıntı:
Turan Oguz
@TyrannosurusRex
·
42d
13 Haziran 2021'de paylaştığım bu olaydaki 4 PKK'lıdan 1 adedinin INTERPOL kırmızı bülteni ve TC İçişleri Bakanlığı’nın kırmızı kategoride aranan teröristler listesinde yer alan "Ulaş Dersim" kod adlı "Ulaş Doğan" olduğu açıklandı.
Operasyon MİT tarafından düzenlendi.
Şimdi bu vatandaşın Akp'li olduğu bilinir. Yani burada demek istiyor ki, kırmızı bültenle aranan bir terörist ve diğer 3 teröristin etkisiz hale getirilmesinde Süleyman Soylu'nun bir dahli yoktur.Alıntı:
Kişisel fikrim MİT'in, TSK'dan S/İHA veya savaş uçağı yardımı almadan, tamamen kendi envanterindeki S/İHA'lar ile; hedefi gözetlediği, dinlediği, takip ettiği ve etkisizleştirdiği yönünde.
Alıntı:
Yol TV
@YolTV
· 1 sa
Bahçeli: Öldürülen Deniz Poyraz kimdir ben size söyleyeyim. PKK'ya katılmak isteyenleri dağa sevk eden milis işbirlikçisidir. Milis işbirlikçi terörist demektir.
Soylu'yu koruyan Bahçeli idi. Yoksa kışın, pandeminin en cincikli zamanı zaten istifa etmişti. Çakıcı'yı çıkarıp, ortalığa salan yine Bahçeli idi. Çakıcı önce Kürt Ahmet'le, sonra da Ağar,Eken ve diğerleriyle poz vermişti.
Sedat Peker olayı ise artık bardağı taşırdı. Akp ciddi oy kaybetti. Akp içinde Bahçeli'ye çok tepki vardı.
Deniz Poyraz olayında ise darbe Mhp'ye vurulmaya çalışıldı. Sadat bağlantısı, medyaya diğer yansıyanlar, Akp'den Mhp'ye bir saldırı
olarak yorumlanır. Bu durum Akp tabanındaki, Mhp karşıtı tepkileri biraz yumuşatır.
İşte bu hadisede Bahçeli, Akp'ye ve Tayyip Ağam'a direk söyleyemediklerini, Trabzon Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'a söyletti:
https://tr.sputniknews.com/politika/...uz-yere-geldi/
Alıntı:
MHP Trabzon İl Başkanı Tarım: Biz AK Parti’nin peşine gitmedik, AK Parti bizim olduğumuz yere geldi
Alıntı:
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, CHP iktidar olursa MHP'nin destekleyebileceğini, Cumhur İttifakı'nda da MHP'nin AK Parti'nin peşinden gitmediğini söyledi.
Alıntı:
Açık konuşmak gerekirse ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir hain olacağını düşünmüyorum. CHP bu ülkeye ihanet edemez. Ama CHP’ye ihanet edenler var.
Yani Akp'ye diyor ki, Cumhur Ettifakını Bozarım...Chp'ye de cilve yapıyor. İzlemedim, bugün salı, Kılıçdaroğlu da bir cuvap vermiştir.Alıntı:
Başkan Tarım, Bakan Soylu’nun çok büyük bir görev üstlendiğini belirterek, “PKK’nın üzerine tamamen gidilmiştir. Soylu bakanımız işini çok güzel yapmaktadır. Başına gelenlerin de sebepleri zaten o meselelerdir. İşini doğru yapmasındandır. PKK’nın başındaki insanları, 3 günde bir 4 günde bir kırmızı bültenle aranan teröristleri yok edersen dünyanın üzerine geleceği belli… Biz bunları biliyoruz” diye konuştu.
https://ahvalnews-com.cdn.ampproject...ybedebilir?amp
Alıntı:
Ankara'da HDP için kapatma sürecinin hukuki boyutu ve sandığa olası yansımaları tartışılıyor. Uzmanlar, HDP'nin oy kaybına uğramayacağı, aksine AKP'nin kendisine oy veren Kürtleri kaybedeceği görüşünde.
Ayvacım HDP kapatılırsa MHP'ye ihtiyaç kalır mı?
Salt çoğunluk vesaire otamatikman en büyük partiye geçer.
Bu, ABD li tarikat ve Türkiye'nin de karıştığı dolandırıcılık olayı , bize şu sonuca vardırıyor..
Masum İnsanların canını yakan da, yuvasını dağıtan da, Devletleri dolandıran da,DİN denen Lastikli Masallar..
Evet... Yanlız bu takiyye yapmaya cevaz vermiş, Mormonlar'ın bir kolu. Mormonlar'dan ayrılmış bunlar. Yani Mormonlar'ın asıl cemaatleri hırsız falan değil.
Aslında Mormonlar, bizde 15 temmuzu yapan cemaat gibi ''su altından saman yürütmezler''. Joseph Smith'in peygamberleri olduğunu alenen söyler bunlar. Böyle saçma bir şeye de fazla inanan olmaz, bu yüzden cemaatleri fazla büyümez.Fethullahçılar, Fethullah Gülen'ın Mehdi olduğunu üstü kapalı anlatılır. Aleni değildir. Fethullahçılar çok daha sinsidirler.
Alıntı:
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
50d
İktidara geldiğimizde yapacağımız ilk iş Suriyelileri, Suriye’ye kardeşçe göndermek olacak.
— Kemal Kılıçdaroğlu
Alıntı:
• Erdoğan egemen güçlere teslim olmuştur. Biden’a soru soracak gücü yoktur.
• O yüzden Erdoğan milli güvenlik sorunudur.
— Kemal Kılıçdaroğlu
Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuşuyor. Tayyip Ağamı bombardıman ediyor. Bakalım Bahçeli'nin cilvelerine cevap verecek mi?Alıntı:
• Erdoğan müzikten rahatsız oluyormuş. Devleti soyanlardan rahatsız olmuyorsun ama müzikten rahatsız oluyorsun.
— Kemal Kılıçdaroğlu
Filipinlerden az önce aşı yaptırmayanların hapse gireceği haberi geldi. Aşı olmak istemeyen Filipinlilere devlet "Ya siz bu aşıyı olursunuz ya da ben sizi müesses nizamı tehdit etmekten ve ekonomik kriz yaratmaktan hapse atarım" dedi.
Alıntı:
Bodur &Adalet
@82_6363AB
Siverek kaymakamlığına başvurumu yolladım .. eğer yine kabul görürse Ağustos’ta 2 köyde kadınlarımıza okuma yazma kursu vereceğim ..
Heyecanlıyım
Alıntı:
Benim için en iyi tatil ..
Alıntı:
ûsivê xarzemî
@Emir82208019
·
20s
@82_6363AB
adlı kişiye yanıt olarak
Bu coğrafyanın sizin gibi çağdaş, demokrat kadınlara ihtiyacı var kutluyorum..
https://www.youtube.com/watch?v=7UWNMY8zX_0Alıntı:
Bodur &Adalet
@82_6363AB
·
20s
Teşekkürler,geçen yıl , ODTÜ den 4 öğrenci vardı .. köylerde kız öğrencilere üniversite hazırlık kursu verdiler .. gurur duymuştum
Filipinler Pirizdenti duterdo, Psikopat bir herif..;-))
Geçen yıl ,(2020 Şubat) ben oradaydım.manila- butuan şehirlerinde iki hafta kaldım..
Adam,TV den canlı yayınla milleti tehdit ediyordu..
Diyordu ki; Buradan askerlere polislere sesleniyorum..Sağlık çalışanlarına karşı gelip,onlara zarar veren kim olursa olsun, acımayın,Vurun öldürün..Doktor ve hemşirelerin canı,diğer kişilerden daha kıymetlidir..!!..
Tam Türkiye ye döndüm,Korona Virüsü nedeniyle ülkeler sınırları kapattı, uçuşlar yasaklandı...
Yoksa, rehin kalacaktım orada.;-))))
https://bilimfili.com/neandertal-ve-...e-ortaklasiyor
Evrim mikro düzeyde kanıtlandı. 1980'lerde laboratuvar ortamında incelenen bakteri kültürleri, on binlerce kuşak sonraya ulaştı ve evrim tespit edildi. Çok hücrelilerde kanıtlanmış değil.Alıntı:
Sonuç olarak bulgular, beyin ve omurilik büyümesinin gelişiminin uzun sürmesinin, neandertallerin eşsiz vücut şekli ve fizyolojisinin bir sonucu olduğunu ve farklı büyüme oranlarının olmadığını gösteriyor. Yani, neandertal ve Homo sapiens, yavaş büyüme oranında ortaklaşıyor; bu, büyük bir ihtimalle Homo antecessor gibi ortak bir atadan gelen bir özellik olabilir.
Fakat Homo Habilislerden Homo Eractuslerin, onlardan da Neandertallerin geldiğini yüksek olasılıkla söyleyebiliriz. Yine Neandertaller ve Homo Sapiens ya da Cro Magnon insanı aynı dönemde yaşamıştır. Karşılaştılar, çatıştılar ve Cro Magnon insanı Neandertalleri yok etti.
Yani biz Neandertallerle ortak bir atadan gelmiyoruz. Bu iki tür karışmış olabilir mi? Kısmen olabilir? Neandertallerden gelen genetik özellik; zeka gerilikleriyle, insan yiyen yamyamlarla kendini gösteriyor olabilir. Hastalıklı taraflarımız olduğu ortada.
Cro magnon insanının kökeni Avrupa'dır. Öncesi bilinmiyor. Oradan dünyaya yayıldı. 45-50 bin yıl önce mağara duvarlarına, Rönesans ressamlarını kıskandıracak resimler yapmışlar. Ve bu mağaraları gelecek kuşaklara kalsın diye korumuşlar. Yani 50 bin yıl önce, resim yapacak kadar gelişmiş, sanata yatkın, tehdit ve tehlikeler karşısında yardımlaşarak organize olabilen bir insan topluluğu var.
Neandertaller bazı alet edavat ve silah gibi malzemeleri kullansalar da resim falan yapmadılar. Onlar sabah uyandıklarında karınlarını doyurmaktan başka bir şey düşünmeyen yarı vahşi yaratıklardı.
Bu yazı maksatlı bir yazıdır. Bu yazıyı yazanların gayesi bilim yapmak falan değil, insanları kandırmak.
Yeryüzünde ,Takiyye yapmayan din,tarikat, cemaat varmı.?.
İşin içine cinsel zevk ve para girdi mi,olay değişir..
Bu iki zımbırtı da, var olduğuna göre...
Hindistan'dan zimbavyeye, Hollandadan zelendaya kadar ,kimisi aleni,kimisi gizli..Bitmez bu Lastikli işler..
Prof Dr Güner Sönmez
@DrGunerSonmez
·
21 Haz
Şeker hastaları için iyi haber;
Parmak delmeye gerek olmadan, parmak ucundaki terden kan şekeri düzeyini %95’in üzerinde doğrulukla ölçen bir sensör geliştirildi. İlk sonuçlar oldukça umut verici ama biraz daha zamana ihtiyaç var.
Uzmancoin
@uzmancoin
·
19d
#Bitcoin fiyatı, Ocak ayından beri ilk defa 30 bin doların altına geriledi.
ANKA Haber Ajansı
@ankahabera
Bilecik’te 10 yıl önce 8 liradan sattığı kirazına, şimdi 2 liradan müşteri arayan 39 yaşındaki çiftçi İsmail Ayaz, “Bu iş yapılmaz” diyerek toplam 62 dönümlük üç arazisindeki bin 500 kök kiraz ağacını motorlu testereyle kesmeye başladı.
Alıntı:
Ahmet
@AhmetBeyefendi
·
1 sa
Bazılarınıza şaka gibi geliyor ama tarımda durum tam da bu. Biz kiraz ve narları beslemeyi ve sulamayı bıraktık, ticari değeri kalmadı. Bademlerin de bir kısmı için bu sene son. Seneye 900 dönümün sanırım üçte birinde sadece ceviz ve biraz badem üretebileceğiz..
Alıntı:
Çok fazla etkileşim gelmiş, birkaç noktayı açmak istiyorum: 1. Ağaçların kesilmesi elbette tasvip edilecek bir aksiyon değil. Ama muhtemelen hayatını idame ettirmek için o tarlada başka bir üretim için yer açmak amaçlı yapıyor. 2. Uzaktan ukala yorumlar yapanlara, buyrun sizi..
Alıntı:
.piste alalım diyorum. :) Biz çok iyi eğitimli, ticari tecrübesi ort. 25 yıl, sermayesi yeterli 4 ortak 12 sene önce girdik bu işe. Para kazanmak hiç de kolay değil, lütfen bilmeden ahkam kesmeyin. 3. Yaş sebze ve meyvede internet üzerinden perakende satış düzeni kolay değil.
Alıntı:
..Ürünlerin raf ömrü çok kısa, tüketiciye ulaştırmak zor (bizim bahçeye bağlı kasabaya haftada iki kez kargo aracı uğruyor mesela), başarabilenler var ama çok azınlıkta.