Adamlar satmak istediklerini sattı, bu korku neyin nesi başka bilmediğimiz ağaların bildiği birşeymi var acaba.
Printable View
Adamlar satmak istediklerini sattı, bu korku neyin nesi başka bilmediğimiz ağaların bildiği birşeymi var acaba.
Ky tam umutlaniyor adamlar 500 K daha koyuyor :). Görüntü mal el degsitiriyor.
Bu sattıkları mal elindeki mallar değildi tavanı bozduğundan sonra topladıklarını satıyor bence zararına
Bir daha deneyecek taban bozmayı bakalim
Artık zevkine lot yazıyorlar en iyisi mi beklemek
Şimdi bu patronlar iki taban la 5 850 000 lot hisseyi iki taban la ky ya halka arz mı etti iki taban la manas gibi sığ Bi hissede yatırımcısı bile var mı yok mu beli bile değil 5 850 bin lot peki öyle olsun bari güçlü birine devretseydiniz yani hisse çıktığından beri 20 sayfa yazılmış 5 ini ben yazdım heralde böyle bir hissede
19 milyon işlem olmuş 6 milyon hisse devredilmiş güya korkup satanlar da olmuştur illaki özellikle bu gün iyide alanlar nerede aha işte topu topu 5 kişi geldi topiğe hadi 15 olsun 25 olsun normalde 20 liranın üstünde işlem gören bu hissede 6 milyon mal kakalayacan en az 100 kişi olmalıydı bu topikte ağlayan ağlayana olmalıydı Nasrettin hocanın işine döndü kedi kıyma döngüsü gibi oldu
Dün yönetim kurulu üyeleri 3.900.000 hisse satışı yapmış
Bu arada toplam kaç M lot varki ? Anlayamadigim yer burası
Yazayım yazayım diyorum ama yazmayacam tahtacı bu dk ların keyfini çıkar
Adamlar satış işini bitirdi sanırım,kağıdın üzerine korku salıp gittiler :Sad:
https://i.ibb.co/2MyKFcr/Screenshot-...oid-chrome.jpg
Şimdi üsteki tabloya göre Fırat life elindeki 3 000 000 lotun 1 950 000 ini satmış ve elinde kalan lot 1 050 000 kalmış H çelikteki ve A Reşat görürdekiler pazartesi düşecek 1.950 şer milyon pazartesi görecez ayrıca diger kısmı da önceden 7.800 000 Di şimdi 9 750 000 e çıkmış
Şimdi Hüseyin bey de pazartesi 300 000 Ahmet beyde de 4 800 000 lot kalmış olması gerekiyor pazartesi itibariyle öyle değil mi diger kısmında da 13 650 000 olması gerekiyor 1 950 şer bin den 3 900 000bin ediyor onuda 9 750 000 e ekleyince 13 650 000 olması lazım değil mi hesap doğru yanlış yok heralde
Pazartesiyi bekleyip görecez
https://i.ibb.co/wpp7h76/Screenshot-...trader2019.jpg
Tablo böyle olursa peki ne olur fazladan 1 200 000 satılmış mı oluyor haydi fikirlerinizi alalım
Halka açıklık oranı %69 olmuş yaklaşık,oldu olacak tamamını halka açın bu korku ortadan kalksın bari:one::hah:
%318 bedelsize spk onay bekliyor , bu ay onaylanır , endkste büyuk bozmalar oluşmazsa güzel noktalara gelir , şirket büyüme potansiyelinde
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin buralarda durmayacağını düşünüyorum er yada geç ederini bulacaktır, uyuma moduna devam et bakalım.
Tmm anladım nazlanıyorsun anladım, biz sabırlıyız bekleriz..sanki yeşil ışık yandı gibi:wu:
#manas senin yerin buralar değil diye düşünüyorum. Ytd
Evet Hissemiz emin adımlarla ilerliyor
Hissemiz ufak bir düzeltme yapıyor sonra yoluna devam eder düşüncesindeyim.Kendi düşüncem siz yinede kendi fikrinize göre karar verin
[QUOTE=Tarafsız;6179291]Hissemiz ufak bir düzeltme yapıyor sonra yoluna devam eder düşüncesindeyim.Kendi düşüncem siz yinede kendi fikrinize göre karar verin[/QUOTE
Evet Hissesimiz aynen dediğimiz gibi yoluna emin adımlarla gidiyor
Hisse aklımdan geçen fiyatlar oluşmuş durumda bundan sonrası biraz abartılı yükseliş olur düşüncesindeyim.
Buraya kadar normal mi?
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence hikaye yeni başlıyor. Bekleyelim görelim. Bugün olmuş hala sağda solda üstadlar yazmıyorsa ben burada beklerim. Hayatımda hiç yapmadığım karı burada yaptım, hedef fiyatıma gelmeden çıkmayacağım.
Hissede topikte kimse yok hisse kan kaybediyor acil müdahale odasına alınmalı son 10 günde eksi kapattığı günlerin toplam hacmi çıkışta yaptığı hacimleri 1 bilemedin 2 gününe denk geliyor
Bedelsize spk onay vermeyebilir bukadar beklemesinden Bi sıkıntı olduğu açık kaldı ki bedelsizinden sonra çıkış trendine devam edeceğini sanmıyorum çünkü bedelsizin verdiği gazla yeterince pirim yaptı bundan sonra yükselmesi için yeni yatırım kapları ve kazanılan ihaleler daha belirleyici olur böyle kaplar gelmezse bedelsiz sonrası düşüş olur diye düşünüyorum
22 23 yıldır borsadayım hiç bişey öğrenememişim demektir
Acaba şu ortamda hisse bu kadar düşmüşken %318 bedelsiz onaylanırsa ne olur
Bedelsiz onayı gelmiş yine deli deli sorular geliyor aklıma öncelikle hayırlı olsun bedelsiz fakat madem bu bedelsiz onaylanacak 80 TL yi anlıkta olsa gösterip neden 50 lere kadar ky yı mallandırdılar ayrıca onay süreci niye bu kadar uzun sürdü ky ya mal kakalamak için mi yani şu dolaşıma soktukları üç ortağın sattığı lotları kendi tayfalarına satıp daha sonra hisseyi yükseltip yedire yedire malı ky ya boşaltmak için mi bu kadar uzun sürdü onay süreci eyer öyleyse patronlar çok kötü niyetli ky yı sağmak için her şeyi yaparlar
Borsa yukselirken yükselmeyen..
Borsa düşerken en onde giden.
Aylarca bedelsiz onayı bekletilip hisse fiyatı 80 tl lere kadar dayanan.
Sonra tekrar 40 tl ye kadar düşen...
şirketin hisse sine sahip çıkmadığı..
Ne geri alım.. Ne kap haberi düşmeyen...%50 zararda yatırımcısı olan.
Prestij kaybeden... Bugün borsa yukselmek isterken o hala inad eden...
Senin gibi sipegin ben taaaaa.koyayım.
Işte bu boktan hisse manas tır
Düzeltmesini bedelsizin uzamasıyla süreç içinde yapmıştı zaten şimdi güzel iki üç kap gelmesi lazım bence
Yükseleceği zamanda gelir buralar bana göre bu hissenin dibi bir müddet bekler sıkışır ardından yoluna devam eder sıkıntı yok bence kap geldikçe tutamayacaklar yeni sayaçları satmaya başlayınca yeni iş ilişkileri geldikçe buralarda bekletilmesi de o kadar zor olacak üreten firmalara bişey olmaz
Ank gözün aydın panelsanın uçuyor