Sirket yıldız pazarda diye biliyorum ama forumda anapazarda gösterilmiş hangisi doğru?
Sirket yıldız pazarda diye biliyorum ama forumda anapazarda gösterilmiş hangisi doğru?
http://www.birlesimyesilenerji.com/
halka arz edilecek şirket...!!
spk başvurusu yapılmış,kaç mılyar pıyasa değerı ıle arz edılecek bakalım,,gerçekten brlşm ıyı bır potansiyel barındırıyor dıyebılırız..
pıyasa gesanın nasıl buyudugunu gordu,burada da neden olmasın,altyapısı en az gesan kadar güçlü şirketın,kamudan buyuk ıhaleler almasıda cabası ,!!!!
Bu şirket iştirak mi...değil sanirim...değilse bir etkisi olmaz...
SM-G780G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklısınız sanırım,patrondan böyle bir açıklama duyunca şirkete ait diye düşünmüştüm ancak gözükmüyor..olsun solar da bıze yeter :)
https://fintables.com/sirketler/BRLSM/sirket-bilgileri
zamanla soların halka arzıda gundeme gelebılır...!!!
Şirketin aynı zaman da İştirak olarak Erde Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. var %100 sahibi şuan da da ciddi projeleri var devan eden projeleri incelerseniz ilerisi için ciddi ışık tutacaktır.
Orta gerilim tesisatı
Alçak gerilim dağıtım sistemi
Dahili aydınlatma sistemi
Acil aydınlatma sistemi
Harici aydınlatma sistemi
Priz dağıtım sistemi
Topraklama sistemi
Kompanzasyon sistemi
Yıldırımdan korunma sistemi
Telefon / Haberleşme & Data sistemi
Yangın ihbar ve alarm sistemi
Seslendirme sistemi (acil anons)
Kapalı devre TV sistemi (CCTV)
Güvenlik ve kartlı geçiş sistemi
Uydu TV sistemi
Tehlikeli saha sınıflandırmasına uygun elektrik projeleri
birleşim geçen tüm yılda 1,362 milyonluk ciro yapmış ve toplamda 175 milyon kar yapmış idi...şirket geçen yıl 115 milyon dolarlık iş almıştı (yatırımcı sunumunda öyle yazıyor) bu yıl ise 8 ayda 60-70 milyon dolarlık iş kapı ve 300 milyon tl civarı da iş kapı atmıştır...bunların yansımaları güzel olacaktır....
Dolaşımda 107 mılyon hısse var; ama kademelerde mal yok,:)
geçmişte gesan ile brlsm arasında alım konusunda gidip gelmiştim..kalitelerini birbirine çok yakın görmüştüm...ikisi de güzel kaplar atıyorlardı...o vakitler inşaat sektörünün gerilemesi vede gesanın kendi ihtiyacı ürünleri üretmesi nedenleri yüzünden gesanı tercih etmiştim...gesan zaten uçtu gitti...
birleşim mühendislik GES işine girerek diğer eksiklerini bence kapatmıştır..bilançoları giderek güzelleşecektir...dediğim gibi aldığı işlerin yansımaları peyder pey yansımaya başlayacaktır...yenilenebilir enerjide etkinliğini ne kadar artırırsa o kadar güzelleşecek..bekleyip görmek lazım..
burada ve kocaerde birileri kendini spek sanarak işlemler yapıyor...bence boylarından büyük işler çeviriyorlar.....ellerindeki lotlar ile sürekli birileri trade yaparak hissenin önünü kesiyorlar...umuyorum ki piyasa bunlara hadlerini bildirir.
kim ne ekerse onu biçer diyorum...ky nın ekmeğine göz dikeni ALLAH a havale ediyorum...o en güzel adalet dağıtıcısıdır...:yes:
:halay::halay:,,,
hissede bir hareketlenme var işlem hacmide iyi sayılır...
:halay::halay:,,,
acaba dün ve önceki günler hisseye sürekli baskı kuranlara ALLAH mustahaklarını vermiş midir ?? artık tekrardan önümüze engel çıkaracaklar mıdır ?? çok merak ettim...:kahkah:
Sırada 16,50 zirvesi var orayı da geçtik mi uzay mekiği :halay:
akd ye gore sağlam dökmüşler mılletı...
marbaştan baskı kuruyorlar sürekli ,tahtacının satış yonunde ve baskı ıçın kullandığı hesap olabılır...yukarı trentte hep oradan satış geliyor..
katılıyorum kekocan:ok: ,yeo benım aşkım:yes: halka arzdan berı takıp ettiğim hısse ,,yıl sonu 1 mılyar kar rakamı bıle mumkun,,sektorun en ıyılerınden ve halen daha 13 mılyar pıyasa değerınden gidiyor,en az 30 mılyar olmalı,,bakalım nasıp...düzeltmenın buyuk kısmınıda tamamlamışken eve dönüş yaptım,,gerısı kısmetimize kalmış..
yeoda benim de 67 maliyetli çok ufak bir malım var...gitmesini bende istiyorum...:kahkah: ama burası bana bebek gibi görünüyor...geçmişte gesana çok benzetmiştim de son anda gesan almıştım...attığı kaplar çok güzel...sürekli de iş alıyor...arkasında rönesans holding de var...ben de bileşimden güzel şeyler bekliyorum...yeni girdiği ges işlerinde de büyüyeceğini düşünüyorum..
bileşimi gesanvari bir şirket olarak görüyorum...benzer yönleri çok...döviz bazlı çalışmaları...güçlü bir ekiplerinin olması...türkiyede yaptıkları işte en önlerde olmaları...sahada tecrübelerinin çok olması ges işinde de başarıya ulaşacaklarını bana düşündürüyor...bilançolarına da baktım 334 milyon civarı döviz fazlası da var..ayrıca birikmiş 100-150 milyon dolarlık işleri var...bu bile yıllık 3 milyardan fazla bir ciro yaratır ki geçen yılın iki katı olur...
bilançosunu merakla bekliyorum...
Kekom burda da ortağın oldun 50k ile ama burda çok yüksekten girdim 15.60 dan aslında 13 ten alabilirdim ama nasip değilmiş kL sağlıcakla
Kcaer aldım o zaman
İş bugün deli mal almış 2.268. 987 lot ve bu küçük sermayeli şirkete bugün giren para 20.4 milyon ile net para girişi bist hisselerinde 18. Sırada hadi hayırlısı diyelim
Gunaydin dostlar, büyük emek ve bilgi birikimlerinizi açık yüreklilikle paylaşıyorsunuz .
Severek ve ilgiyle okuduğum paylaşımlarınız için yürekten teşekkür ediyorum.
Katkı sağlayacak kapatisem ve çevrem olmadığından mahcubum.
Aile saadetiniz , sağlığınız hep mükemmel olsun. Neseniz ve kazancınız hem sürekli hem de bereketli olsun.
Saygı ve selamlarimla
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iş bir kaç gün daha bu şekilde agresif mal alırsa tüm ayıları yere serecek...o vakit de alır gideriz başımızı...16,00 direncini haftaya da geçtik mi değmesin keyfimize...:kahkah: bunu yaparsak çanak katlamasına gideriz ki benim gördüğüm çanak katlaması 24 civarlarına denk geliyor...düz hesap 25 tl diyelim...:kahkah:
şirketin elinde hala devam eden yüklü işleri var..şirket gerçekten de çok büyük ve başarılı...ges işinde de topa hızlı girmeye başlarsa bambaşka bir brlsm görürüz..bunu umuyor ve temenni ediyorum...
dostum herkes kendinden olandan paylaşırsa burası çok renklenir...kimi arkadaşlar teknikleri ile ,kimileri temel analizleri ile kimileri duyum ve tecrübeleri ile kimileri takas analizleri ile kimileri de duygu ve düşünceleri ile katkı sağlaması güzel olur...duygu ve düşüncelerini paylaşmak da aslında şirketin bulunduğu ruh durumunu yansıtır...hiç bir şey bilmiyorum diyen arkadaşlar aslında şirketin kalbidir...
buradaki her türlü paylaşıma çok değer veririm...hepsi de çok değerli...
https://www.youtube.com/watch?v=uceqgV2gs4c
bu videoda da güzel bilgiler var...izlemekte fayda var...
Keko pazartesi 15 cıvarından alacağım malını :kahkah::halay:, hisseyi yönlendirenlerin genel taktiği o önce açılışta biraz bas sonra kaldır ,15 altını bile kısa süreli gösterebilirler,,yeo,brlşm yaparım fırsat verırse:kahkah: