Herkese iyi akşamlar
Bir iki gün uzak kaldık.
Buna göre ve tekniğe göre yukarı kopması gereken bir endeks var.
Ama fiyat hareketleri
Mecalim yok diyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Herkese iyi akşamlar
Bir iki gün uzak kaldık.
Buna göre ve tekniğe göre yukarı kopması gereken bir endeks var.
Ama fiyat hareketleri
Mecalim yok diyor.
Ben 96 dan verdiğim 2 jetonu 90 da kapattım. Kalan 4 jeton short devam, gapli açar eder terse kalmayalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle haklısınız teşekkür ederim uyarı için.
Benim oyun planım şu şekilde.
Rakamlar VİOP YVADE KONTRAT İÇİN
Saatlik grafikte İchimoku+MACD+Stochastik ile işleme giriş çıkış. Ana yön belirlemede piyasay daha boğa daha ayı bakmada da süper trend haftalık kullanıyorum. Piyasa dip yapıyor doğru ama benim planımda daha alımlar bitmemiş gözüküyor. 145x lerden beri boğaydım haftalıklarda hedefim 158x lerdi. Buradan SHORT deniyorum 1448.5 den başlayan trend kırıldı düşüncesindeyim. 152x civarına kadar bir geri çekilme bekliyorum bu hafta. Zaten 2 gün yukarı bar bekliyordum. Bu hafta haftalık barımız kırmızı bar olacak.
Eğer 2 gün XU100 1475 üstü kapatırsa tekrar boğa olur be yukarıdan alırım. Bu sırada fiyat dışında diğer indikatörlere düşen ya da yükselen kırılmını teknik olarak doğru bulmuyorum. Kişisel düşüncem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
haftalardır yazdığım 1591.36 alt üst e bu gün değmiş bulunuyoruz, hayırlı olsun, günün mana ve önemi için muhtemelen, 1591.36 yani 1595.25 veya 1591.50 gibi kapatacaktır, mukadderattır,..
devamı yazıldığı üzere 8 hafta için yoksa yok tarzındadır,..1591.36 dan takipte olalım,..
https://i.hizliresim.com/lunt765.png
yeşil buble ve yeşil ok ilk etaplı hedeftir, 1591.36 alt üstte üstte durdukça hedef gitme ihtimali hep vardır,..hedef çarpması ile birlikte 1591.36 ya doğru bir realize gelebilir, ancak yeşil çizgi seviyesi sert yukarı geçilirse mutlak short stop gerektirir,..
Doktorum bugüne kadar yaptığın bütün yorumların altına imzamı atardım...
Ama bu yorumuna pek ısınamadım doğrusu, yine de merakla bekliyor olacağım önümüzdeki üç günü...
Çift ay vade sonu olduğu için alengirli işler dönebilir, ama yine de düşüş yönlü en kötü senaryoda 155x' lerin altı olmamalı, olursa işin rengi (trend) değişmiş demektir...
Temel, teknik, osilatör, indikatör bazen bunların hepsini bir kenara bırakıp alıcı/satıcı dengesine bakmak lazım...
Ağustos başından beridir hiç aralıksız alınan U30 kağıtları var, ve sayıları oldukça fazla...
Ben çok uzun süredir böyle güçlü alımlar görmemiştim açıkçası...
https://i.hizliresim.com/f5672az.png
TL BAZLI
https://i.hizliresim.com/f30da4y.png
USD BAZLI
USD bazlı grafik dirençlerine giderse eğer, TL grafik simülasyonda ne olur ???..
bu nedenle USDTRY dikkatli ve yakından izlenmeli çünkü fiyatlar da kritik eşiklere geldik,..
diğer bir ifade ile bu hareketin başlangıcı geliştiğinde 1591.36 alt üstten gelişecek ortaya çıkacak, başka hiç bir puan ve rakam bu manada geçerli değildir,..
o nedenle bu rakam da aynen USDTRY gibi dikkatli ve yakından takip edilmeli
1590 da takoz koyan sanırım isyat ve garanti? Resmen adamı 200 bin lot short ile sıkıştırdılar bundan dolayı mı salmıyor acaba?
Teb de bu fiyatta kapanmaya razı olmuş gibi epey kapatmış. Yine de bu denklem çok çok fazla ihtimale gebe. Pastadan anlayan forumdaşlar yorumlarsa sevinirim.
Şaka gibi düşmesi gerekirken short poz kapatmalar dolayısıyla düşmüyor gibi anladım vay be paralara bak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim. Açıkçası bana da saçma geliyor bazen ama saatlik MACD ne zaman kırılım yapsa her defasında aynını yaptı teknik her defasında çalıştı. Şimdi de kapanış sat verdi bakalım ne olacak.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d4620559f9.jpg
Sp500de bu sene 50. Ath geldi
Bunun üstü 1995de 51 1964 yılında 52.
https://i.hizliresim.com/pq0sf6e.
Yine pozitif bir açılış. Peh....
Bugun de gapli yukarı açarsa 3. Gün olacak. Ulan madem o kadar iyi seans içi neden almıyorsun derler adama. Izleyelim.
yatay açılması lazım normal şartlarda...ama palanın keyfine kalmış...
Aralık 2018- Ocak 2019 da başlayan trendde de böyle olmuştu yanılmıyorsam. Sabah gapli aça aça gün içi testere yapıyordu. Böyle piyasada günlük trendde kalmak doğrusu ama nedense ben tamamen ayı tarafında kaldım yurt dışı piyasalar çok primli olduğu için. Onlara gelecek olan satış bizi de tarumar edecek gibi geliyor.
Belki de yanılıyorumdur kim bilir :)
Orası net zaten viop parası olanın pozisyona göre yönlendirdiği biryer hatta adam piyasayı viopa göre yönlendiriyor aylardır buna şahit oldum. Bence kaldıraçsız SHORT. Ve 1:2-1:3 kaldıraç LONG kaybettirmez bu tarafta çünkü piyasayı kaldıraçlı poz.ların marjin yiyip stop out olması üzerine kurmuşlar. Yukarı taşısa %100 yapsa malı kime satacak yerliyi zaten geçen sene üttüler.
bırak onu bunu
1 plaka masif panel 1015 tl olmuş.
400 500 civarında idi.
ağa bu şirketlerin hiç mi masa sandalyesi yok masa sandalye bire 2 misline çıkmış durumda... arabalar öyle.. bina beton demir çimento aklına ne gelirse koymuş makina.. bu şirketlerin hiç mi varlığı yok halen yıllar öncesi fiyatlar ..
ağa böyle keriz koparma ben görmedim duymadım.. bu kadar bariz batan oluyorsa shortta ağa tarihte bu kadar net herşey ucuz olmamıştı kendi kararı..
Hocam enflasyon ara talep alakalı birşey talep olmayınca o bilançodaki enflasyon yansımıyor. Temettü verimlerine bakmak lazım, faiz üstünde temettü veren hisse yok onun için enflasyon ve hakettiği yerler belki 2-3 katı ama o parayı verecek alıcı yok. Buradan alan kazanacak doğru ama önemli olan ne zaman kazanacağı.
Yapacak bişey yok bu hacimle ancak buraya kadar gelebiliyor. Piyasada para sınırlı a dan çıkıp b ye girerek piyasa yapıyorlar. Doğru söylüyorsun bu ülkedeki en ucuz şey borsadaki büyük şirketler. Zaten masa sandalye şirketleri yada küçük şirketler geçen sene 10 15 20 kat arttı. Bankalar gidemiyor garanti öncülüğünde bir atak oldu kalani gitmiyor zaten vakıf ve halkbankin üstüne ucuz kredi öküzü oturmuş.
Bu arada 1585 1 ceton kar al 3 ceton short devam.
134.000 144.000 çukurundaki debelenme bitti ise üst kata çıkar..
ocak 2021- mart 2021 deki bant zaten 144.000 157,000 idi..
ne olabilir bir felaket olması lazım. bir müdahele birşey olması lazım.. eğer bu bilgiye sahipsen zaten alemi cihan olmuşssun piyasanın sahibisin... herkesi tokatlarsın..
bu piyasa martta çöküp niye aylardır debeleniyor sebebini herkes biliyor...
Günaydın dostlar,
Bu Ceksın'ın Hol'ü mü,koridoru mu ne garın ağrısysa,,,
Vade sonuna da gelmesi gorkirem ayu neslini bitirecek...
Sonra da arkasına dahi bakmadan vir Allah vir..
Hatta Allah yaratmadı bile diyebülürler...
Hani paranın dini imanı olmazmış ya o bakımdan...
Sizin annıyacaanız gorghu yorum....
Dün seans içinde beklediğim 86 ya acılısta geldik, pala öyle üç kuruşa beş köfte vermiyor. ben longları giydim 86 dan
Çok sansizim toasoya short aciyom endex dusuyo toaso düşmüyor, endexe short aciyom endex düşmüyor toaso düşüyor. Bundan sonra ikisine aynı anda eşit açacak :)