Bugün nasıl kapatır sizce? Tahminleri alalım...
Bugün nasıl kapatır sizce? Tahminleri alalım...
Herkes dün vermiş galiba forumda kimseler kalmamış. Uyanıklar mı erken uyanıp kaçmış, yoksa temelciler Cironun %90 ihracattan gelmesi ve kur artışından cesare tmi almış, bekleyip görelim kim haklı
ssss
Gelecek Varlık Yönetim gibi kötü bir şirketle aynı gün işleme başlaması kötü oldu. Gelecek Varlık düştü ardından Angen düştü. Gün boyu aynı hareketleri yaptılar. Benim görüşüm Pazartesi ya kopar gider ya da aylarca bilanço bekletir.
son 10 dakika kala 320k alışa destek attılar.daha aşağı salmamak için,pazartesi görücez.ytd.
günaydın umarım herkes için güzel bir gün olur.
hisse bugünde düşerse gene alım yapıp uzuncu olacağım galiba. yurtdışı yatırım kap haberleri düşene kadar kafayı zor kaldırır diye düşünüyorum ama belki haberler erken düşmeye başlar bekleyelim bakalım.
24-25 TL iken hisseye saldıran ky,satan( belki açığa) bazı kurumlar...şimdi arz fiyatına gelince almaya korkan ky...hep aynı döngü.
Haftalık takasta alıcılar zıraat 23.78,garan 23.85,iş 24.54 vakıf 23.83 maliyetli...satanlar gedik,deniz,info,oyak...bu gün alıcılar meksa,info,ak,global...satacağımız zaman alıyoruz,alacağımız zamansa satıyoruz...bu gün satanlarsa ykredi,zıraat,halk,vakıf...düşünce herhalde "arz fiyatının altına gelecek kar etmesem de zarar etmiyeyim"...adamlar psikolojiyi iyi biliyor ve her zaman da kazanıyor...
çok haklısınız bu konuda yüzde 5-6 yeşil yaksın tavana gidiyor diye ky dolar tahtaya
Kağıt 22.78 görmüş.. ,Dağıtım başlamış gibi.!
Tahtada bir curcuna var.Ne olduğunu kestirmek zor..
Bizim borsada kanun kural pek yok.. Herşey olabilir..
Kağıt ,Halka arz fiyatı 22.52 TL..
Bugün 25 Ekim 2021 Pazartesi..Kagit 22.74 TL..
Bakalım uçuşu hangi yöne olacak.
Çıkısta 25 leri görmedi mi bu...nedir derdin.milleti sögüslemek icin mi halka arz oldun.Ayıp be utanmazlar.Ki bu arada borsada okadar kötü degil..
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anten kunten şirketinin kağıtlarında fırtına var,forum sayfasında kimseler yok.. Millet , Tahtacının kucağına 24-25-26 liralardan kağıtları verdi kaçtı galiba..
çok ilginç kağıt!
halka arz da o kadar talep geldi herkese nerdeyse 1/10'da bir kağıt verildi!
ama şimdi alan yok halka arz fiyatından!
Gerçekten enteresan bir durum..
Kağıdı 22.70 TL de tutuyorlar..
22.60 a alış yazdım,veren yok..
Bakalım ne planlıyorlar, izleyelim görelim..
nerde çokluk orda yokluk birden fazla patron olan isseler genelde aynı süründürüyorlar yada bana öyle geliyor neyse alan satan kademe verebilecek var mı arkadaşlar kademe için şimdiden teşekkürler
Sayın NKN bana öyle geliyor ki 10 kat talep geldi ayaklarına ilk tavandan sonra milletin kucağına verdiler. Zira 10 kat talep gelen kağıdın hareketleri böyle olmamalı. Belli ki burada da bir oyun dönmüş. 20 yıllık borsa yatırımcısı olarak beni bile ters köşe yaptılar.
En azından zarar etmim diye 22.5 den emir koymuştum emir işledi ve kar etmedik zararda etmedik çok şükür glcvy gibi bundan da kurtulduk
Ama en çok merakla beklenen angendi aklım almıyor arz fiyatına gelmesine büyük oyunlar mı oynandı ne oldu glcvy ile beraber anlamadım gitti
Herkes ihlasa laf ediyorda 3 tavanı kesin var bakın görün ytd
Vay M Gülerin şarap çanağına..Kağıdı 22.44 e , Halka arz fiyatının bile altına indirdiler..Hemide ,Borsanın %1.20 artıda olduğu bir günde..
Günlük islemEk 27730Ek 27732
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki sizi değil, başkalarını ters köşe yapmışlardır. Kurumumdan dolayı Angen halka arzına katılamamıştım, Glcvy ye katılmıştım ilk gün tavan yapamayınca gün içi satıp geçtim, sonra Angen i ilk gün %3 artıda görünce aynı para ile ona geçtim, sonra %8 civarı artıda verip bitirdim. bugün de halka arz fiyatının altında görünce tekrar geri koydum hisselerimi, bir 20 yıllık deneyimde benden, bir tane 20 yıllık deneyimli yanılsa bile iki tanesi yanılmaz herhalde :) hisseyi hareketlendirecek haber akışı muhakkak olacaktır.
Halka arz ile ilgili bilgilerde hissenin kurumsal yatırımcılara az küçük yatırımcılara daha fazla dağıldı söyleniyordu bildiğim kadarıyla bu sancılar hep o küçükleri korkutup, başlarından def edip hisseyi gelecekte yükselişe hazırlamak için bana kalırsa, ha sancı az sürer çok sürer bilinmez o ayrı bir risk almaya değer bana kalırsa
21.96 dedi kaç kat talep hisse ytd... ilginç
21.96 dedi 21-22,50 arası fiyatta mühtemelen büyükler 21 den almışlardır yok neden 22.5 alıp 21.96 versin ytd...
Fiyat istikrar garantisimi vardı ?
İstikrarlı düşecek diye galiba garantileri
Meksa yatırım bozuyor kağıdı hergun alıyor ve aldığı malı 1 lira altına veriyor bugun 1 milyon lot aldi ve 1 lira alttan satti yaklaşık 3 gündür bu aracı kurum aynı hareketi yapıyor bile isteye asagiya çekiyorlar kağıdı SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi gününden beri alıcı saticilarEk 27736Ek 27737
21.56 sattığını 21.88 den yeniden aldi maliyet 23300 nedir Ek 27738
Böyle tahtalarda bir kurum tek başına işlem yapmaz bir kurum alır on kurum satar veya on kurum alır bir kurum satar hepsi aynı kişiye çalışır ama biz meksa olarak görürüz. Tahtayı yapandan başka kimse ne olduğunu bilemez, şunu söyleyeyim paranız varsa 3-5 milyon alış girin bakalım şimdi alıcı arayan meksa ozaman satacakmı yoksa tavana kadar çizecekmi.
YTD.
arz da 21 ile 22.50 arası fiyattan ikontolu 21 den alan ******lar mı var ki buralardan satıyorlar YTD...
Bu tahtayi gordukce ANGUS inekleri aklıma geliyor.Devamli sut verirler..Spk Bist Degerleme sirketleride uyuyor
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21.10 dedi gün sonuna daha çok sular akar 21 altı olası ytd... muhtemelen bazı kişilere 21 den arz edilmiş onlar satıp çıksınlar yönünü belirler ytd...
Kimlere 21 den arz edilmiş?
Şirket çalışanlarını diyorsanız arzın %1'i 20,25 TL'den arz edildi. Onun dışında tüm yatırımcılar aynı fiyattan aldı.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/971143
Yukarıda paylaştığım linkte aşağıdaki bilgi bulunmaktadır. Bu kaynağın doğru olmadığını düşünüyorsanız diyecek bir sözüm yok. Halka arz taleplerinde bir aralık belirlenir ancak en sonunda tek fiyat ile arz yapılır.
"14-15 Ekim 2021 tarihlerinde talep toplanan Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzında, 1 TL nominal değerli pay başına nihai halka arz fiyatı 22,50 TL olarak belirlenmiş olup, Şirket Çalışanları, nihai halka arz fiyatına uygulanan %10 iskonto ile 20,25 TL fiyattan halka arza katılım göstermişlerdir.
Toplam halka arz büyüklüğü 516.982.500 TL olarak gerçekleşmiştir. "
HESAPLAMA
516.982.500 rakamından şirket çalışanlarının aldığı miktar olan 4.657.500'ü çıkardığınızda 512.325.000 TL yapar.
23 milyon eksi 230.000 ise 22.770.000 lot
512.325.000 bölü 22.770.000 eşittir: 22,50
bu linkte nihai olarak 22.5 den satıldı diyor ama ky harici alanlar 22.5 den mi aldı daha önce oldu iskonlu alanlar oldu gözüken 9.9 du aydem oldugu gibi gerçi bunda talebte fazlaymış ama niye böyle bir alavere yapıldı orası karışık çok ortaklı olması olabilir muhtemel ama görüken 22.5 alınan muhtemel alt sınır 21 olabilir