Spek resmen ibişlik yapıyor. 27 lerden düşeni kırmış, sür 17 lere 18 lere işte ibiş....:drunk:
Printable View
Spek resmen ibişlik yapıyor. 27 lerden düşeni kırmış, sür 17 lere 18 lere işte ibiş....:drunk:
Bu rallide de artamadik ya , umarim 1-2 sene daha gitmemistir. Yoksa ilk dususte agir tokatlaniriz fiyatina ucuzluguna bakilmadan.Bir an evvel 25 tl civarina gelmesi gerek
Caferrrrr yeni iş haberi yok mu göndersene ulannn....CFS sonrası geleceğe yönelik açıklama göndermediniz, manipülasyon yapıyorsunuz, pandır -2 etti bugünden sonra....:drunk:
Pandir danismanlik firmasi sonuclarini bekliyor ortak , oradan da surdurulebilirlik cart curt cikar bizi iyice cildirtirlar. Fasa fiso ile Pandora temiz 10 kagidini indirir sonra da seneye gorevi birakir gider , bu adamdan da hicbir sey olmaz . Bulmus boyle yolunacak kaz firma surdurulebilirlik , kurumsal yonetim ile top cevirir gider iste
Adam alacagı 50-100bin tl için adını kirletirmi hiç. Yıllarca dünyanın 4 bir yanında üst düzey yöneticilik yapmış, adamı sallasan en az 5 milyon dolar peresi çıkar, tekfenden alacagı 3-5 kuruştan fazlasını kimsenin agız kokusunu çekmeden kazanabilirdi. Ben hala umutluyum. Tarım vs. tarumar durumda ortalığı derlemeden çıkıp ne anlatacak ki oda var...
Ortak
% 100 katılıyorum
Ya insan çıkıp bir açıklama yapmaz mı
Bu kadar mı alakasız, ilgisiz ve umursamaz olur insan.
Ama bütün YK’ nın başka işleri var, Tekfen i kurtarmak umurlarında değil … yazılmıştı daha önce….
Adamların başka bir sürü şirkette YK üyelikleri var ( huzur hakkı), kendi şirketleri (Tekzen, vs), danışmanlıkları (OCP, vs) ve okulları var. Hatta danışmanlık şirketleri var.
YK üyeleri bu şirket için bizim kadar zaman ayırmıyor muhtemelen.
Hadi Pandora iyi niyetle bakiyorum islere daldi cok yogun bir seyler yapma pesinde diyelim . Peki sus bitkisi bunak Zeko ?? Onun aldigi her kurus haram zikkim olsun . Bu adam yk baskani ve ne adi var ne sani var ne bir aciklamasi ne bir roportaji. 7 aydir gorevde ve temizinden 500 kagit indirmistir sirketten bu goreve karsilik. Ne yapti soylesenize. Ben soyleyim koskoca bir hic !!! 77 yasinda bunagi oraya koyanlarin da ben yedi sulalesini . Bu yasta hala sus bitkisi gibi orada o maasi aliyorsun ve Hicbir sey yapmiyorsun senin de onurun serefin yok , kukla herif
CFS olayı bitti gibi belkide pandır ın elini kolunu baglayan bu cfs deki belirsizlikti. Yılbaşına kadar zamanı var, ondan sonra tutmayın beni....:drunk:
Maxi endeks 1500 iken dedim ki endeks 1700-1800 leri görebilir. Endeks oldu 1640 ben teknikten, grafikten heç anlamam, bilmem nasıl bu öngörüm tuttu sayılır???? Cevap kısa GÖZLEM...haber,olay, gelişmelere bakarak bir yorum yaptım sadece....olaylara birazda empati yaparak bakmak lazım. Pandır 40 yıldır en üst yönetimlerde bu adamın kaç peresi vardır, atıyorum aylık 100bin tl için damadın, 90 lık kocamanların kuklası olmayı neden kabul etsin yada sen olsaydın edermiydin gibi sorulara içinden cevap ver, beni uğraştırma çay içeceğim, saa cevap yazamam şimdi...:drunk:
Maxi solucan gübresi üretimi için şirket kuruyorum. LEO ya rakip olacağım, pereleri yedirmem ona.. Aylık 2825 tl maaşla gel benim şirkete CEO ol......:oleyo:
Yillik primi 5 milyondur ortak , bu adamlar maas icin calismaz prim icin calisir . Colugu cocugu kucuk adamin 2 sene calissam 10 kagit tokatlasam yeter diyordur ne olacak . Anaokulundan para mi gelir gommustur paralari oraya burada ciftlik nasil olsa takilirim diodur 10 kagit tokatlar temiz . 1.4 milyar kar eden firmada Ceo ya atesler 5 kagit cekirdek parasi
santiyede bile 2-3 maas prim veriolardir yil sonu. Ceo ya 5 Milyon az bile dedim 😃 zaten oyle olmasi gerek faaliyet karindan belli bi yuzde ile anlasacaksin hem adam kazanacak hem patron kazanacak .
Yuhhhh yani Ortak. Solucanın dişisini, erkeğini nasıl ayırt ediyorsun....:evil: 3 ü 5 liradan 5 i 3 kuruştan verirsen bi 5000 solucan alırım....:drunk: CEO maxi solucanların cinsiyetini kontrol etmek saa düşer, kazık yemeyelimde....:oleyo:
Fizyoloji: 3.1- Üreme: solucanlar çift cinsiyetlidir (hermofrodit), ancak üremeleri için birbirleriyle çiftleşmeleri gerekir. Solucanlar ancak özel koza içinde, en uygun şartlarda 5-7 günde bir bıraktıkları yumurtalarla çoğalmaktadırlar.
Ortak uygun mekan varsa dök fabrikasyon sistemine yılda 5-10 ton gübre alsan iyi pere eder. Yok ben ugraşamam dersen, akvaryumculara sat fazla solucanları canlı organik balık yemi....:drunk: (Akvaryumda çalıştığım için biliyorum, yumurta kartonlarında canlı solucan satardık)
Haydi tekfen 16.80 lere çıkman lazım. 15.79 haftalık başlangıcın 1 lira yükselmelisin en az haftalıkda. Spek efendi basss gaza adamın asabını bozmaaa....:drunk::drunk:
al-sat öneri değildir. kafadan atıyorum, delinin ipiyle kuyuya inen orada galır....:drunk:
endeks yataya baglayinca yukseliyoruz, endeks biraz basini yukari kaldirsa satis yiyoruz :drunk:
https://businesschief.com/sustainabi...*-unicorn-club
6 Pivot Biyo
Değerleme 2 milyar ABD Doları
Merkez Berkeley, Kaliforniya
Sanayi Tarım
Sürdürülebilir gübre girişimi Pivot Bio , Temmuz 2021'de 430 milyon ABD Doları tutarında bir finansman sağladı ve DCVC ve Temasek dahil olmak üzere yatırımcılarla değerlemesini neredeyse 2 milyar ABD Doları'na çıkardı. Bu, toplam öz sermayeyi 600 milyon ABD dolarının üzerine çıkarmaktadır.
Pivot Biyo nedir? 2010 yılında, sentetik azotlu gübreyi çiftçiler için daha sürdürülebilir ve daha güvenli bir araçla değiştirme hırsından doğan agritech girişimi, sadece mısır ve buğdayı sürdürmek için her yıl satılan 60 milyar ABD doları tutarındaki sentetik azotlu gübreyi değiştirmeye odaklanan yıkıcı ürünler yaratıyor. ve pirinç. Tarımla ilgili herkes için adil sonuçlar yaratmak için derin teknoloji çözümlerinin gücünü kullanır. Şimdi üç yıl içinde dördüncü ticari lansmanını gerçekleştiren Pivot Bio , dünya çapında uygun ölçekte sentetik azotlu gübre değişimi gerçekleştiren tek şirkettir.
Biliyor musun…? Şirket, 2021'de gelirini üç katına çıkararak çiftçilere şu anda 1 milyon dönümden fazla tarım arazisinde kullanılan çığır açan bir ürün sağladı.
BENİM CEO MAXİ DE İŞ YOK. 3 SAATTİR GÖREVDE İNSAN PİVOT BİO NUN TÜRKİYE HAKLARINI ALIRDI ŞİMDİYE....:drunk:
Bu ibliste kazanirsam Pivot bio hissesinin halka arzina girerim , bunlardan seref yoksunu olamazlar nasil olsa . Bu saatten sonra hangi firmaya girsem bundan daha duzenbazi olmaz nasil olsa . Bizimkiler utanmasa sirketi kapattik gidioz diyecekler ama ne yaparsin 3 tane gubre fabrikasi arsalar kuleler is makineleri ventureslar polymerler batiramiyorsun istesen de
https://www.meed.com/budget-cuts-mak...gress-unlikely
Bütçe kesintileri, Irak-Ürdün boru hattının ilerlemesini olası kılıyor
11 KASIM 2021 YAZAN WİL CRİSP
Teknik olarak zor arazi, güvenlik sorunları ve siyasi oynaklık, büyük proje için göz korkutucu bir dizi engel oluşturuyor.
Katar, 5 milyar dolarlık kimyasal fabrikasını ihale etti
07 KASIM 2021 YAZAN WİL CRİSP
Petrokimya kompleksi, bölgenin en büyük etan krakerine sahip olacak.
....
Müteahhitler, North Field açık deniz işleri için fiyat veriyor
28 EKİM 2021 YAZAN INDRAJİT SEN
QatarEnergy, North Field East ve North Field South LNG mega projelerinin iki denizaşırı paketi için üç kategoride ticari teklif aramıştı.
İSTEYENE İŞ ÇOK.....:drunk:
Ceyar Twitter da azerbaycandan baska bi sey takip etmiyor . Mubarek insaat ceosu degil Azerbaycan ulke muduru gibi calisiyor . Dunyayi gezen bilen adam lazim bu firmanin insattinin basina . Ceyar azerbaycanda kurmus duzenini bozar mi keyfini yeni yeni ulkelere gidip ciftlik nasil olsa . Acin bakin adamin Twitter da takip ettiklerine . Total chevron falan da yalandan takip etmis iste , anca orada takip eder
Müteahhitler Cezayir fosfat sözleşmeleri için yarışıyor
17 AĞUSTOS 2021 YAZAN WİL CRİSP
Cezayir, tahmini 6 milyar dolarlık fosfat mega projesinin iki genişleme aşamasını ihale etmek istiyor.
CEZAYİRDE PEŞİNDE KOŞULAN İŞ BU OLABİLİR. FAS DA BENZER PROJE YAPMIŞTI TEKFEN....
Bu dediklerinizin hepsinde ofis acar , oraya yagli maasli bir tane hiyar gider . Villalar tutulur , oraya giden adam 1-2 sene guzelce takilir oranin kadinlariyla bi Guzel takilir , is mis alinmaz kapanir o ofis . Ofis kirasi villa kirasi oradaki beceriksizrin maasi derken 2-3 Milyon Dolar gider bi guzel . At sahibine gore kisner, patron patron degil ki hesap soran yok ki ciftlik olmus herkes halinden memnun biz disimizda
3.7 milyar dolarlık Cezayir rafinerisinin inşaatı henüz başlamadı
15 TEMMUZ 2021 YAZAN WİL CRİSP
Ocak 2020'de Güney Kore'den Samsung Engineering ve İspanya'dan Tecnicas Reunidas konsorsiyumuna sözleşme verildi.
BU DA İLGİNÇ.....
Arkadasimin vefatina sebep olan bu tecnidas reunidas denen oc firma nasil her yerde is aliyor da bu tekfen bu isleri alamiyor . Sikko ispanyol firma , dunyanin her yerinde bu tekfenin islerini yapiyor . Tekfen katarda Onun altina taseron olmaya calisiyor . Bu iste zaten bizim yoneticilerin capini gosteriyor . 30 senedir bir gram yol alamamislar
Ek 27811
10 hisse yılbaşından itibaren getirileri
Sayin karabekir
Bu rezilligi hic bir sey yazmadan listede 1. Ve 5. Sirada eski sirketi olan Ali Pandira mail atalim . Neydi mail gecen bi deneme yaptim iletilmedi .
PANDIR bu sana yakışmadı. Bir hafta önce CFS iptal oldu diye KAP açıklaması yaptınız ama net hiçbir açıklama yok.
---Toros Özel Endüstri bölgesi ne olacak.
---CFS tamamen bitti mi yoksa alternatif arayışlar varmı
---Özel güvenlik bölgesi ne olacak.
---CFS den tamamen vazgeçildi ise bundan sonraki yatırım planları nedir, geleceğe yönelik açıklamalar nerede.
--- CFS için alındı denilen Socar polymerdeki 100 milyon dolarlık pay satılacakmı.
--- Şirket geri alım düşünüyormu.
---Mersindeki arazilerle ilgili bir planınız varmı.
---CFS ve sonraki durumlardaki bu belirsiz, sessizliğiniz manipülasyonun bubası değilmi.
CAFERR sen mail atıp cevap verme, küsüm ben sana....:drunk:
Merak etme ortak o pandemide zaten artti orada oyle gorundugune bakma 40 tlydi o da . Yani bizle kimse yarisamaz . Yarisabilecek kagit yok . Sahol falan dioduk o da bizim fiyata gelio . 2 aya gecer bizi . Hektas yari fiyatimizda basindaki adam bi tv ye cikar kedi mamasi isine girioz der o da bizi gecer bi tur daha bolunur . Bizimki gibi haysiyetsiz sirket yoneticileri yok . Bunak Zeko icin haysiyet kelimesini bile kullanmak istemiyorum cunku bi sey yapmadan para kazanmaya alismis , duygu falan yoktur onda zaten . Hayirseverlik yaparlar iste buralardan aldiklari haram paralarla hepsi , saygin is insani olurlar . Tabi yersen