Burada süresiz aforoz olma durumu söz konusu.!!
Forum yöneticilerinide zor duruma düşürmek istemiyorum.!!
Bazen yarı kapalı olmak gerekli.!!
Başkaları cevap verebilir.!!
Saygılar.!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!
Printable View
Artik "ekmek arasi sogan yerik" sloganini "pasta arasi sogan yerik" olarak degistirirler.:oleyo:
Şerro 12,69
Diğeri: 14,31
Tesadüfler
Hani bu sayfada tipini sevdiklerim vardı. Hatta ilaçları bile vardı nerede onlar...
Dünyada TÜFE son 20-30 yılın zirvesinde hep. Tabi ÜFE ler çok daha yukarda. Bugunden yarına çözülmez bu meret zaman alacak yapışkan hale gelecek TÜFE. Bizimkiler hesap kitabı biraz sıkı tutarsa onlar yukarı giderken biz aşağı geliriz. Bir seneye Almanya da ABD de TÜFE bizi geçer aga:) İmkansız diye birşey yoktur, sadece zaman alır.
Tısss tısss yine 12,75
Zincirli dayak başlayacak birazdan ve gerileyecek.
Dayak klubü
yavaş yavaş zemheri başlıyor kış lastigide kurtarmaz bu saatten sonra
donumuzdaki lastıklere sahip cıkmak lazım
Bu günki açıklamaları görünce şerro nun epey yolu var gibi duruyor...Bakalım Satürasyon nerede oluşacak...
Ekşi Sözlükte gırgırı vardı, hakikaten Bilecik diye bir şehir varmı diye, Burdurun yerini ise Pandemide vaka sayısı düşük çıkınca öğrendik.:oleyo:
50 cent in Candy Shop şarkısı önerilmiş , hoş şarkı ve klip.
Kısa bir süre önce grubun adı 50 cent yerine 5 Lira olarak değiştirilmişti. Artık grubun adı 6,5 lira oldu. Çok sık isim değiştiriyor bu grup.
Tüik bile Kasım ayı Tüfe sini en az %5 çıkartır diye beklerdim ama anketlerde %2,5 - 3 e yakın bir şey çıkıyormuş.
Akaryakıta sadece bu ay 2 lira ya yakın zam geldi. Ekmek burada 2,5 tl idi , artık 3 lira oldu %20 zam oldu bu ay. Süt kurulu toplanıyormuş , yarın süt ve süt ürünlerine %40 güncelleme ! yapılacağı söyleniyor.
Ay ın 3 ünü beklemelerine gerek yok aslında. Açıklayın bugünden , Kasım ayı tüfe (- %4) deyin gitsin yav , maksat bütçe zarar görmesin , reis in enflasyon düşecek sözü havada kalmasın.
Kasım ayında enflasyon sepetinde büyük ağırlığı olan bikini mayo kopçası %20 düşmüş , ayrıca çocukken oynadığımız topaç ın urgan ı da %15 düşmüş deyolar. Bu halde enflasyon kasım ayında haklı olarak - %4 çıkabilir aslında
Oraya kadar gitmişken.!!
İran’a git daha mantıklı.!!
Vize yok kolunu sallaya, sallaya gidersin.!!
Doların karaborsada İranda alıcısıda çok.!!
İranda Azeri türklerinin çoğunlukla yaşadığı şehirlerde.!!
Dil probleminde olmaz.!!
Fiyatlar Beleşe yakın.!!
İcabında 2-3-4-5-6 aylık İranlı hatunla nikah yapar.!!
Hayatını yaşarsın.!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Kasim Aralik TUVİK hesabi bile 8-10 puan olmali .Agustos kur krizinde Eylul 6 kusur gelmisti.
Da bu sefer ikisinin toplami 5 i zar zor gececek gibi. O enflasyon inecek baska yolu yok.
Bugün İstanbul - Çatalca ya bağlı Ormanlı köyünde manda besleyen Hüseyin aga ya uğradım , manda tereyağı almak için. Aga cım her yerde seni arıyorlar dedim. Mandacı sın ya. Sen aber ver be aga cım ben ep buradayım , mandacı üseyin de , erkes bilir beni dedi.
Hadi biz garip guraba elden birsey gelmiyorda bu is memuru, iscisi, emeklisini direk etkiliyor. Kac milyon kisi. Muhalefet adam gibi sehr koyamadi bu ise. En yuksek agizlardan her platformda defaatle dile getirilmesi gereken, ciddi oy karsiligida olan bir konu. Ciddi gundem edilse bu kadar aleni yapilamazdi bu isler.
Peh al birini vur otekine.
Tufe diyoruz. hesap diyoruz, kitap diyoruz seneyi gecti, 15-20 milyon adam diyoruz helalleselim diyor. Ne diyeyim.
Viop başlığında deniz43 var , bir çoğunuz bilirsiniz, değerli bir forumdaş.
Allah için Enag denilen bağımsız enflasyon grubu denilen olguyu ilk onun yazılarından duydum , öğrendim. Aslında muhalefet bu işin üzerine siyasi olarak yeterince düşmüyor. Bi dünya ekonomistiniz var. Düşün bu işin üstüne , her ay üstüne basa basa sizler de hesaplatın , ey halkım , bak aslında gerçek enflasyon budur deyin, biz de hesaplatıyoruz deyin. Her ay Tüik müdürlüğü önüne siyah çelenk koyun , o müdüre dünyayı dar edin , istifa ya davet edin , her ay ama her ay. Emire uyan bir memur durumu değil onunki , 5 li çeteden daha büyük zararı var ve milyonların ahı var üzerinde.
Zaten 128 milyar rezerv satışını da ilk Börümçekçi nin raporlarından okumuştuk , sağ olsun deniz43 sayesinde de piyasadan çok daha önce bilgi sahibi olmuştuk.
Şerro : 12,85
Hortumun içine zincir koyup dövmek lazım artık.
Dayak klübü
Süt makinası yok mu yahu...!!!
Bir taraftan çimen atsak, öbır taraftan süt çıksa..olma mı [emoji3][emoji3]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zuckerberggillerin mark'ı elini çabuk tutsa da metaverse'in içine kapağı atıp , şu dünyadan bi kurtulsak ...
Vekiller kendilerine ne kadar zam yapacak bakalım. Ordan öğreniriz heralde gerçek enflasyonu
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
madem merkezin faiz düşüyor bankalardaki kredi faizleri de niye düşmüyor ? zaten mantık out of context modundayız ...
neyse ya bi sitres atalım bugün borsadan iyi para kaldırdık ... saat öğlen 12 ye geliyor buralarda... hey memo burası miami amerika , kızlar tanga bikini paten kayar plaj kenarında. tekneye atlayıp son sürat bir mojito içip kızlarda dansa havanaya gitmeli şimdi.
TR10Y
https://i.hizliresim.com/8bnlggj.png
DXY
https://www.tradingview.com/x/gMXFwZoO/
USDTRY
https://www.tradingview.com/x/1XWXYNiM/
Gelecek öngörülemez, ihtimaller belirlenir, riskleri hesaplanır, ihtimalleri karşılayan hareket tarzları geliştirilir, risk algısına göre biri seçilir.
by Hıdır :cool:
Demir yumruk cenabettin geri geldi. 12.85 geldikce vuruyor da vuruyor.
Bir yol var ama her yerde tuzak.....https://www.youtube.com/watch?v=cKLzfnf6Y_Y
Bir yol daha var dünyadan uzak,deryaya yakın....:whistling: biraz huzur...
Ben bir cigara çekip, bir duble rakımı doldurayım, kerahat saatim geldi.:yahoo:
Sizler de barmağımı basabileceğim, bir konu bulun.:yes:
Bir tanıdığın kayaşehirdeki 10-15 yıllık evinin camı çerçevesiyle yerinden çıkıp içeri göçmüş lodosta.
Çatalca'da da birkaç sene önce yapılan saat kulesi çökmüş, 500 yıl önce yapılan beyazıt ve izmir saat kuleleri ayakta...
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...ir-489906h.htm