Öncelikle ard niyetli olmayan sirf yatırım için bu hisseden almış olan.Sonra tüm psgyo mimarindan,ustası,isçisi ve patronlarının ve ailelerinin mubarek ramazan bayramını kutlar hayırlı bayramlar dilerim.
Printable View
Öncelikle ard niyetli olmayan sirf yatırım için bu hisseden almış olan.Sonra tüm psgyo mimarindan,ustası,isçisi ve patronlarının ve ailelerinin mubarek ramazan bayramını kutlar hayırlı bayramlar dilerim.
tik tak tik tak
vay be.olç biç olç biç.Dunyada gizli saklı bişey olmuyor.
patron a sormuşlar psgyo durumu nedir veya ne olur,patronda hisseye,borsaya mudahale,etkimiz,yetkimiz,gücümüz yok gibi laflar. etmiş.
Biz oyunun küçük yatırımcı uzerine kurulduğunu hisse 2. bolünmeden önce 8.50 tl lerden işlem görürken,bazimut fona 5 40 tl lerden toptan hisse sattık dediklerinde anlayamadık.hissenin bolündekten sonra 8 tl lerden işlem görürken patronun benim hissemin değeri 19 tl üzeridir dediğinde,patron un sağaya niye indiğini amacınn ne olduğunu yine anlayamadık.
Birileri tvtir da üsteki yazıma gönderme yapıp,bu neyli belirsiz hissellerin neyine güvenip alıyorsunuz diye eklemiş.Güven için Patronların soy ismi yetmez mi.
Patron a soyleyin bokunu çikardı bu işin.şüanda bu hisse küçük yatırımcıyı eflasyon karşışında ezdiren hisseler siralamasında ilk siralarda.Tabiki hissenin budurumda oluşu hisseye ilgiyi artırıyor ve birileri durumu leyhinde kullanıyor.
Rizeli patron,sana varsa benim hakkım helal olsun.Senki,tv de hergün sözde yatırım uzmanı,bazimut fon,murat salar mı dalarmı,hah işte o peçi kafaya,bugün bile 5 tl olan psgyo hisselerini,iki yıl önce 5.50 tl fiyatla kakaladın,seni tebrik ediyorum.
Bizim burda,ruhuna uç külüvallah bir elem derler.
patron operasyonu yaptı 500 milyon lotu sudan ucuza fona verdi adamlar malı yukardan satıp maliyeti 50 kuruşa indirmiş bu faizlerde gayrimenkul şirketine yatırım yapmak delilik. 1 katrilyon varsa fondan alırsan başka
pasifiklerde fena çakıyolar küçük yatırımcıya
Saklama dağılımı...yatırım fonları 536 m..garanti 384 m..a1 137 m..vakıf 111 m..iş 87 m..diğer yani kurumsal olmayan 581 m..Küsüratları yazmadım.
vay be,potron halka açık hisselerin hiçte hatırı sayılmayacak bölümünü geri alacağım dedi hissede tik yok.Bu hissede,dolaysiyle patrona,bu derece güvensizlik varsa bizim çokdaha buralarda olacağımız artık kesinleşti.seneye görüşmek üzere hoşcakalın..
Pasifik GYO'nun 2024 Yılı 9 Aylık Konsolide Net karı 2.788.909.868 TL (2023/9 Aylık: 1.175.941.818 TL)
teknikte bir hareket olabilir görüntüsü var .temeli hiç bilmiyorum.ancak 2liralara kadar gdebilir kısa vadede.öte yandan endeks destekledi mi bir çok hisse de gidecek bu rağbet görür mü başkaları varken bilemem %30 marj bir çok hissede olağan olur endeks giderse
Bu karla bu hisse burada nasıl duruyor..hayret.
Evet seneye görüşürüz demiştik,nasip oldu seneye girdik.2023 den 2024 yılına girerken bölünmüş temetru düşülmüş haliyle hissemiz 2.02 tl civarıydı.2024 yılından,yine bölünmüş ve temetru düşülmüş haliyle 2025 yılına 1.57 tl cıvarı girmiş bulunmaktayız.yani psgyo yatırımcıları 2024 yılını yaklaşık yüzde 30 civarı zararile kapadı.bu yüzde 30 a birde eflasyon muhasebesini eklersek zarar yüzde yüzde 80 ,2022.2023 eflasyon farklarınıda eklemeye kalkarsak yüzde 200 ler gibi afaki zarar rakamlara ulaşmamız hiçde hoş olmadı.şimdi merak ettiğimiz bu yılda kervanın geçmiş yıllar gibi karanlık,güdübet yollardan mı devam edeceği veya yonunu aydınlık yollaramı cevirecek.yapabileceğimiz bişey olmadığından,mecbüren bekleyip göreceğiz.
sendemi brutüs.Bunasıl bir kataküleye getirildik.%25.23 oranla halka açıldık.şimdi hesap ediyorum.küçük yatırımcıy%38.33.Azimut fon a%6.57.Holdinge%14.06 bu holding halka açıldığı zaman bu yüzdelik halka satılmış olacak.dolaysıyla halka açıklık %58.96 oluyor.nerde kaldı arzın halka açıklık oranı olan%25.23.yoksa güvendiğim dağlara karmı yağıyor.
Sabırdan yana sıkıntımız yok kardeş.O pasifik se bizim sabrımız derya dır.FAkat bazen özüne güvendiğin bu ahmet olur hızır olur kişilerin sözüne tutarsızlık görünce eh işte..
selam olsun tüm pasifik cemaatına.
Her hisse dolaysiyle patronun karekteri farklı.bizimki nezaman hisse hakkında olumlu konuştuysa,uzun süre hisse darmandağın oluyor.