14:30 kadar..
Eğer yukarı alacaklarsa..
O saate kadar bırakmazlar..
Uzun pozisyonda yakalananları kapanmaya zorlarlar..
Diye düşünüyorum.
Printable View
Yarin icin 414milyon teminat tamamlama cagrisi var.
Sanırım akşam seansında pala Dow a bakarak yukarı aldı .
Fdow Sabah eksi olursa bizimkisi akşam aldığını sabah geri verebilir.
Zaten biz kapandıktan sonra 140 puan verdi.
Hisse satışını arttırır.
1 saatlik fark bu kadar yüksek??
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet fazlaymış. Sabah satış gelir. Umarım gene robotlar birbirini tetiklemez. Saçma bir hal almaz.
Eskiden yabancı daha fazlayken en azından birbirini dengeleyen hareketler olabiliyordu. Şimdi tüm yerli oyuncular yabancının satışına bakıyor. Yabancı satmaya başlayınca imam cemaat hikayesine dönüyor iş.
Tamam yabancı da çok alavere yapıyordu ama ben bu şekilde bir dönem hatırlamıyorum. Varsa hatırlayan yazsın lütfen.
yani kumara çeviren vadeliyi , kişinin duygu yönetimi eksikliği. dostunuzu niye düşmana çeviriyorsunuz ? vadeli piyasalarda bizim dostumuz kim , kaldıraç hazretleri... az teminatla daha çok mangır yönetme sanatı. niye bu güzel dostu kendimize düşman ediyoruz ki ? duyguyu yönetemiyorsan iş kumara dönüyor.
Yarın ne olacağı ile ilgili twitter hüstad-ı azamlarından bilgi alabilirsiniz. Hepsi ağız birliği etmiş, zaten dirençteydik satış gelecekti görmediniz mi deyip sohbetlerde ky fırçalıyolar :)))
Hakikaten milletimiz şaka gibi. Sohbet odasına giriyosun zararda kimse yok. Abi ben bugün de topluyodum, ben zaten nakitteydim, shortlarım çok iş yaptı. Maşallahh malda kimse kalmamış :))
Bu tipler bir de garibanlara parayla eğitim satıyolar.
Örnek aşagıdaki tip:
https://twitter.com/BorsacNewbie?t=y...H4ON3pn7Q&s=09
Ya bi. s.ttirip gitsinler Allah aşkına :) 1 saatte oluşan 414 milyon TL teminat tamamlama çağrısı forum ahalisi olarak bizlerin mi :)
Bir de abi biz uzun vadeciyiz , günlük hareket bizi etkilemez diyenler var. O da ayrı bir mevzu. Dolar bazlı 20 sene aynı yere çıkıp insin iyi izlemeler ne diyeyim.
Rusya, Ukrayna savaş ihtimali
Falan, filan...
Bizde başka hangi borsa ciddiye aldı bu olayı.
Yazık yaptıkları spekler in..
235... 218
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
russell 2000 future % eksi 2.84 .... s p 500 future % eksi 1.67 ... nasd** 100 future % eksi 2.27 ... nikke 225 % eksi 0.88
rüya gibi uçan yıllar
biraz durun durun biraz
biraz duruuuuuuun
duuuruuuuuğğğğun
durun biraz
kaybolaaan günlerim için
hesap sorun , sorun biraz
hesap soruuuuuuğğuuuuun
soruuuğğğuğuğn** biraz
** burada kadın nağme yapıyo
behiye aksoy 'muş . Allah rahmet eylesin.
abd tarafından gelen rusya her an ukraynaya saldırabilir tahmini fiatlandı.rusya-ukrayna gerginliği konusunda arabulucu devletler , nato harekete geçti diyebiliriz.Bu konuda haberler düşmeye başladı.Rusya Ukrayna konusunu rafa kaldırmak zorunda aksi takdirde bayaa okkalı yaptırımlarla karşı karşıya kalacak bu riske girmeyecektir.Bence konu enine boyuna bu kadar.gelelim biste 10 günde kazandığını 1 saatte verdi.Açılış yukarı yönlü tepki şeklinde olacaktır.Sonrasında açılışın biraz altına sarkmalar olabilir.Aşağı yönlü sarkmalarda açığa satış pozisyonları kapatmak için fırsat olarak kullanılabilir.Günsonu büyük ihtimalle yavaş yavaş yeşillenmeye başlarız sonraki günler kaza ve kazazedeleri tedavi süreci başlar diye tahmin ediyorum.Sadece tahmin yatırım tavsiyesi değildir sözü komik oluyor ama yinede borsacı manisini tekrarlayalım.
Spot ve pay vadeli de düşüşe pozisyon alıpta dolayısıyla gün sonu kapatamayanları buğün zor bir gün bekliyor da olabilir,
[QUOTE=keremalkm;5751646]Rusya, Ukrayna savaş ihtimali
Falan, filan...
Bizde başka hangi borsa ciddiye aldı bu olayı.
Yazık yaptıkları spekler in..
Terste birinu kistirmislar diyola ,zaten kimseyede spotta mal aldırmadı,
Rusya Ukrayna hattında gerginlik olur ama savaş olmaz diye düşünüyorum.
Bir ortayol bulunur elbet.
Dünkü sert satışın sebebi AB den yaptırım gelebilir söylentisi olduğu söylentileri mevcut kavala davasından dolayı, gerçi biz hep kulaktan duyma haberlerle pala bizi niye dövdüğünü araştırmakla ömür geçirip duruyoruz.
Türk milleti savaştan korkmaz,
82. ilimiz olur oralar
arkadaşlar günaydın..... düşüşün altında pek birşey aramayın... sebep göstergelerin sat vermesiydi... göstergeler düşüşün devam edeceğini söylüyor... bist 100 için 1730 lar tekrar görülür... macd stokastik sat vermiş... kapanışlar 5 günlük hareketli ortalamanın altında yapılmış... düşüş devam eder... kendinizi yormayın...
ayrıca dün gece vadelideki hareket tahminimce birilerine mal aldırmak içindi... dow un düşeceğini biliyorlardı... sabah sabah dow eksi 300 puan.... sizce artı mı açılır eksi mi?
218.100 de alıcı 223.200 de satıcı var...arası boş tahtada...neyse açılışla beraber aralara bişeyler serpiştirirler herhalde :he:
diş macunu tüpten çıktımı bir daha içeri sokamazsın palaaaaa
boşuna kasma sal gitsin...
Daha kredili mallar kapanacak teminatlar tamamlanacak gecis gapi kapanacak... Hizli ve acimasiz mi olacak yoksa yavas yavas kisik ateste yedire yedire mi olacak tek soru bu olmali?
Sallamasyoncu ekip yine görevini yerine getiriyor topikte yav 1 hafta önce ben ay sonu kapanışı ile ilgili hem dow hwm pıst 100 için aşağı kapanış beklentimi yazdığımda bu borsa düşmez diyordunuz :) haddi biz teknik olarak görüşümüzü belirttik kendi graf larımıza göre, şimdi millet sallamasyon rakamlar yazıyor aşağı yönlü sonrada altına TEKNİK diyor , hadi koyun graflarınızı görelim.Bakın dünkü %5 aşağı hareketin pıst 100 için söylüyorum , %3 makina ve stoploss patlatma hareketidir.
Dünkü bademcuk tahtalarına bakın bakalım %5 aşağı gelecek para çıkışı varmı , ama oyun şekilleri bu hem yukarı hem aşağı.
2250 üstünde kapadım pozları aşağı gelirse tekrar long açacağım...
Aman dikkat usd/try'de sert düşüş yaşanabilir :kahkah::kahkah:
197 : *TCMB: TCMB ile BAE Merkez Bankası arasında, BAE dirhemi (AED) ile Türk lirası (TRY) para birimleri için İkili Para Takası anlaşması imzalandı
asels tuprs thyao ve eregl tüm yönü bunlar belirliyor gibi
hani derler ya hiç almamış gibi satarlar, hiç satmamış gibi alırlar.
iki tarafı da biçti. araya kredilileri de soktu. bir çuvala doldurdu resmen.
100 KAPLAN GÜCÜ gibi bir şey:)
Ülke para piyasaları patron tahtalarına döndü..Alıcıda satıcıda tek olunca..
Kendine veriyor..
Kendini çiziyor..
Arada birde eve akşam içkili gelen baba gibi etrafı dağıtıyor..
Ertesi sabah da çocuklara çukulata dağıtıyor..
Yeni borsa artık böyle..
bildiğin rulet masası.
XBANK taş gibi.Bu günleri de gördük.
cuma günkü paylaşımım eski topikte kalmış...
2,080 di endeks şimdi 1,980
https://i.hizliresim.com/hdw3vtb.jpg
Eee şimdi kredili malları yok pahasına kapattıklarına göre yola devam mı :)
Jim Rogers: Türkiye'yi çok seviyorum ama kur nedeniyle şu an yatırım yapmıyorum (BloombergHT)
20 kontrat ile dönemiyorum.Kademeler 5 er 5er hareket ediyor.
Emir iyileştireyim derken fiyat daha farklı yerlerde oluyor.
Kredili mallar aşağı, kredili mallar yukarı...hayır şu kredili mal taşıyan salaklar kim, çok merak ediyorum..şu piyasada sebepsiz %30 düşse kim ne diyebilir:)
Bence bu dalgalarda esas hedef vadeli hisse ve endeks tarafındakileri biçmek...buranın tabiatı gereği gözü kararıp teminatına göre büyük poz açanı doğramak isteyebilirler...geçen çok hesap patladı vs dediniz ama, bence hala yolunacak kaz vardır bu tarafta.
Artık mevzu tamamen vadeli tarafta milleti öpmek üzerine kurulu..spot işin görüntü kısmı.
Rus borsası +%1,5 artıda. Düşüse sebep aramamak lazım. Pala kumarhane işini 1 boyut ileri taşıyıp batakhaneye evrilmiş.