sizce yarın ruchanda satış devam eder mi?
Printable View
sizce yarın ruchanda satış devam eder mi?
SKBNK hatta ICBCT bile muazzam kar artışları geldi.Siz tahtadakiler aynen bu kafayla devam edin.
Birisi geçenlerde sordu neden başka banka değil de Albrk dedi, efendim. Faizsiz kazanmış ondan deyince oğlum borsanın dini olmaz dedi.
Aklıma Cengo geldi genel kurulda konuşmalarından herkes iyi Müslüman adam deyip kurtarıcı gözüyle baktı.
Bu gün şirket de dahil herkesin gerçek yüzü görüldü.
İyi de meydan bu kadar boş mu yani. Evet hisse satıp rüçhan almak kârlı görünüyor. Hadi.bizler bunu beceremiyor, cesaret edemiyoruz. Peki Cengiz'in sattığı 27 milyonu alan kim? Küçük yatırımcı mı? Hiç sanmıyorum. Adamlar rüçhan peşinde hisse falan sattıkları yok. Daha önce de yazmıştım o 218 m. bir kişinin adına kap'ta göründüğü sürece hisseyi yürütmezler diye. Ve yine bize son bir oyun oynayacaklardır mutlaka yazmıştım. Oyun başladı işte. Bu bedelli fırsatı ile o hisseleri pay ederek satmış izlenimi verip unutturmaya çalışacaklar ardından aylarca baskı kurup küçük yatırımcıyı bezdirmeye çalışacaklar. Zor günler bizi bekliyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1014153
Tutanak Sayfa 5 Sayın Melikşah Utku bey keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Oku bakalım bu tutanağı ne demişsin.
Hangi volatilitede müdahale edicen? Bugün müdahale etmicen gerekeni yapmıcan ne zaman yapacaksın.
Bak benden sana nasihat. Bir insan için en önemli şey hani sofrana koyduğun ekmeği alırken elde ettiğin kazancın sakatlanmamasıdır. Bu da sana bence bir ömür yeter.Tabii anlarsan.Dua et ki O genel kurula benim kafada birileri gelmesin.
Yasal haklarımı kullanarak haklı iken haksız duruma kendimi düşürmeden bak her türlü acı veririm bunu sakın aklınızdan çıkarmayın.Nasıl olsa bu yazılar bir şekilde önünüze gelecek.Huyum pistir kafayı takmayayım bir kere.Bugün var ya bugün.Bana bundan sonra çuvalla para kazandırsanız bugünü unutmam.
Sıkıntı yok bir olay netleşsin kim ne yapmış bir görelim.Çünkü bu tarz çevrilen dümenler gizli kalmaz.Bak yukarıda kopyalayıverdim.
SPK ve BİST te çok hatalı bu işte.Otomatik durdurma Rüçhanda niye yok?Mevzuat kesinlikle yanlış.
Eğer mevzu KATAR ı gömmekse bundan daha iyi örnekte yok.
Yarın bir gün İFM den en çok nemalanacakların başında gelecek olan bu kurum bence büyük yanlış yaptı.Bana kalsa yönetimi bile götürür bugün olanlar.
Sayın zdx sana sana helal olsun başka bir şey demiyorum sana [emoji122][emoji122] bugün aklımdan bu geçti biliyor musun? Genel kurulda bunu dediği kulaklarımda hatta not defterime kayit ettim onun ismi ile dediklerini, şimdi ki genel kurula gidip bunu sormak geçiyor içimden.. sana helal olsun başka bir şey demiyorum ben yazmak istemedim buraya bunları..
Ama şimdi bunlar yapmazlar belkide neden biliyor musun çünkü hınç var hınç inatlaşma var..
Sen Melikşah yazmışsın ya o ismi gördüm dedim tamam kesin bu muhabbeti yazdın madem böyle oynak durumlarda müdahale ediyorsun hadi bakalım görüp gorebilecegin en büyük oynak durum mudahaleni göster demek istiyorum. Yazık yatırımcıları ne hale getirdiler bir inat uğruna
Eyvallah. Bana göre bugün bu tahtada yaşananlar hiçbir zaman çıkmayacak kara bir leke.Emeği geçenleri tebrik ederim.
Ana tahtada yüzde 10 dan daha asagi işlem yapilamazken, rüçhan tahtasına herhangi bir sınır koyulmaz ise, ky daha ne olup bittiğini anlamazken büyükler yüzde 20 dusukten ana hisse sahibi olurlar. Üstelik paranın büyük kısmını 15 gun sonra ödemek üzere. Spk ne diyorsun bu işe?
Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
Sayın zdx şiddet veya tartışma konusunu boş ver. Benim seni destekledigim konu meliksahin volatilite üzerine yaptığı konuşmayı fark etmen. Bende bugün bu düşüşü görünce aklıma o konuşması geldi
jilber "geri alım niye yapmıyorsunuz" dedi Melikşah dedi ki "biz volotiliteli zamanlarda fiyat istikrarı için yapıyoruz amacımız kar yapmak değil fiyat istikrarı" gibi bir cümle kurdu
Bende ondan bahsediyorum zaten.Tutanak sayfa 5 te.Kopyalatmadı o kısmı.Şiddetle işim olmaz benim.Şimdi gittin Gk ya hatırlattın mesela ne dicek? Orada yatırımcıyı geçiştirmek için yalandan yere etmiş o lafları şimdi ne diyecek?Onun yerinde olmak istemezdim.
Ya da çok önemli bir ortamda kendisi bunu bilen biri o ortamda dile getirdi hiç mi yüzü kızarmayacak?Yarın birgün hayat bu kariyer bu bugün ALBRK var yarın belki yok önüne koymayacaklar mı sanıyorsun bunu kendisinin.Artık o durum bir ömür boyu kendisiyle.
Sayın SAnbeg 2013 ocak ayınca BİMEKS fatihi VEdat AKgirayın SPk başkanı iken çıktı bu kanunların çoğu.Taslak gezdi bir süre şahsen ben bazı konularda çok uyardım.Sonra BİMeks olayı yaşanınca anladım ne kadar boşa uğraştığımı.
Tutanağı okumama yada bakmama gerek yok kendim de tuttum tuttanagi notunu aldım ayrıca hemde kulaklarımlada duydum. o düşünsün düştüğü durumu önümüzde ki gk ye de gideceğimi sanmıyorum yoksa o soruyu güzelce ona sorardım. Yazık pırıl pırıl gençler var şirkette pırıl pırıl başarıya aç, gördüm gk de oradan oraya koşturan. Kimi de o koltuktan o koltuga geçiyor işte neyse daha fazla konuşmayayim iyi geceler herkese
Sermaye piyasaları bundan büyümüyor işte. Buyumenin motoru olması gereken sermaye piyasaları birkac robotla üç beş oyuncuya kurban edilirse olacağı budur. Yazık çok yazık memlekete.
Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
Valla Sayın temel analizci çalışanlara lafım yok.Ama yönetici kadrosunda her kim varsa bugün yaşanan rezillikte pay sahibidir.
Her bulunduğum ortamda da bunu dile getireceğim üzerlerine yapışması için elimden geleni yapacağım.Düşmez kalkmaz bir Allah.
Benden bu kadar hatta çok bile konuştum bugün.
Ağalar kim ise bugün x aracı kurumundan yaklaşık şimdiden 10 milyon TL üzerinde vurdu. 27 m küsür sattığı anasını, 49 m kızı yaklaşık 1 küsür (ince hesap) maliyet olarak geri aldı. Bir kaç ay sonra da bir buçuğa götürse biz gidecek diye bakarken al sana 60 milyon kar.
Yemede Albrk Yönetim kurulunun kucağında yat.
yarında zıraat satışa devam ederse infonun durumu ne olur hiç düşündünmü ?
sonuç olarak ruchan tahtasında 100 milyon lota yakın mal el değiştırmiş
çok canlar yanmış
Dayı birçok yazımda dile getirdim. Tekrar ediyorum. Ahtopot gibi tahta sen ben kaybederken sürekli kazanıyorlar. Bir tarafta kılıç dururken, kılıcın gölgesinden yararlanan aynı gruh para kazanıyor. Şakır şakırrrrrtr.
Evet milyon kazanıyorlar, milyonlar. Takas lardan ve bedelli bitişinden sonra takas larda görürüz.
Dayı seni bile bu tahtadan kaçırdılar.
Hikayen çabuk bittttti.
Ben bu hikayeye hiç inanmadım. Sırf inadımdan bekliyorum, doğru mu yanlış.
Mayası bozuk olan sütün yoğurdu tatlı olmaz.
0.15 aldık bakalım… sanırım 1.15 olacak benim lot başı maliyetim.
Panik yapana geçmiş olsun. Siz biz satmasak bu operasyonu yapamazlar, sabır testi
dün tavan taban yoktu...
bugün koymuşlar...
son 3 kademe sonrasında kapanır...
yetişen alıyor... :)
https://i.hizliresim.com/dk48jru.jpg
500,000 lot ruchan aldık bakalım 0,15 ten...
bedelli parasını da attım aracı kuruma....
kesinlikle ruchandaki karı gözüm görmüyor...
bir 500,000 daha cekebilirim...
şimdi teknik bir soru ruchan tavan kapanırsa info ana tahtada nasıl davranır...
biri akıl etti...
tavan kilit...
https://i.hizliresim.com/24hbsec.jpg
Bir tadına bakmaya geldim. Şöyle suyun gözesinden 1 yudum verir mi? Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rast gelsin, umarım afiyetle içersin.
Yatırım danışmanımı aradım. 100.000 rüçhan alırsanız üzerine hisse başı 1 TL'den 100.000 TL ödeyeceksiniz ve sonuçta 85000 ana hisseniz olacak bu durumda da tahtadan almak daha ucuz dedi.
Yani benim dünkü hesabım doğru oluyor. Ama nerden rüçhan da alsan hisse de alsan bir iki kademe fark ediyor kat zarar yönünde
O yatırım danismanina söyleyin diplomasi varsa çöpe atsın. %85 bedelli sermaye artırımı için nasil rüchan basina 1 tl odeniyormus. Adı üzerinde %85.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.000+ 100.000 ödeyeceksin 85185 hissen olacak diyor.
120.000÷85185= 1.408 maliyet.
Belki sizin dediğiniz doğrudur. Ben danışmanın söylediğini aktardım.
Sizin dediğiniz gibiyse hisseyi satıp rüçhan almak çok kârlı olmuyor mu
Yok şuanda kafa kafaya.
Şu aklinizda bulunsun, bedelli nominal 1 tl den yapiliyorsa (%90 bu şekilde olur) kac lira ödersiniz size o kadar hisse verilir.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Danışmanımı tekrar aradım sizin hesabınızın doğru olduğu konusunda uzlaştık. Sanırım ben yanlış anladım ifade etmek istediği şeyi. Özür dilerim meşgul ettim.