Hissede gördüğüm en sert ve akıllı bir grup var sabırları sonuna kadar zorluyor mal almak için hisseyi bok ediyor tüm bunlar bana aynı şeyi düşündürüyor hedef çok yüksek olmalıki bu kadar gün içi zarar ve emek var sabır sabır sabır
Printable View
Hissede gördüğüm en sert ve akıllı bir grup var sabırları sonuna kadar zorluyor mal almak için hisseyi bok ediyor tüm bunlar bana aynı şeyi düşündürüyor hedef çok yüksek olmalıki bu kadar gün içi zarar ve emek var sabır sabır sabır
Savaştan kaçan israilliler İstanbulda satılık rezidans fiyatlarını yükseltmişler.!
Sanki o gün bugün tüm zincirler kırılacak gibi şıııııııııtttttttttt sezsiz ol hook
Son halka arzlar ile fiyatlamalarda görülen hatalar iyice gün yüzüne çıktı,
Segyo Şekerkule gökdelenine benzer büyüklükte İstanbul Kozyatağında tüm varlığı sadece 1 gökdelen olan MHRGYO 7 milayr TL den işlem görüyorken,
İstanbulun daha merkezi hatta en merkezi yerinde 1 adet gökdeleni yine şehirlerin en değerli yerlerinde 200 bamka şubesi, yurt içi ve yurtdışında arsları olan, Şilede villa projesi olan Segyo 2.7 milyar tl den işlem görmekte.
Borsa fiyatlama hatalarını er geç düzeltilir.!
Bol kazanlar dilerim.
Bu enflasyon ve faiz ortamında GYO ların çok zor durumda kalacağını düşünüyorum.
Acemşah usta, bilanço geldi, yorumunuz nedir?
818.5 milyon kar açıklamış, diğer bir bakış açısıyla Hisse başına 1 Lira mükemmel bir bilanço...
81 milyon lira nakit üretimi gercekleştirmiş kira gelirleri artmaya devam edecek, Sanırım Şile villa projesinde 3-4 villayı satmışlar yıl sonu bilançosuna yansır.
Gyo larda 6 aylık ve Yıllıklar önemli, Yıllık bilancoda Kar rakamının 1 hisse başına 3 tl ila 3.5 tl civarında olabileceğini çoğunluğu kira gelirlerinden olan nakit üretiminin 200 milyon mertebesine ulaşacağını degerlendirerek Şu ana kadar gelen en iyi bilanço ADEL in ki bence son 10 yılın tüm borsa şirketlerindeki en iyi oranlara sahip bilançosu, Gyolar biraz farklı bir degerlendirmeuye sokmak lazım lakin Bir Gyo olarak nakit üretimi, Varlıkların büyüklüğü, yeni projelerdeki isteklilik şekerkulenin lüks rezidans dönüşümü ile bence 12.80 lirayı hak ediyor.
Bir de yıllardır GYO lar için yanlış bir intiba var.; Efendim GYOlarda yeniden degerleme para ile eşdeğer değildir diye gyolar küçümsenir fakat bu yanlış bu düşüncedir, Gayrimenkuller yüksek enflasyon döneminde daha yüksek bir para benzeri varlıklardır.!
Bu yüksek faiz döneminde Gayrimenkul satışı zor ancak SEGYO için şu an esas gelir kiralardır, Kont rezidans işinde ise Zengin Parası bol olanlara rezidans villa yaptığı için satışları düşmez artarak devam eder.
Ankara Gölbaşı Arsası yeni gözüme çarptı bu arada ve Kentsel Dönüşüm şirketi istirakininde 15 milyon mertebesinde bir gelir getirmesi ayrıca güzel...
Kısaca güzel bir bilanço hayırlı uğurlu olsun.
Bol kazançlar dilerim.
Güzel Arsa, Ankara Mogan Gölünde 18.5 dönüm Tanesi 100 milyondan en az.30 villa sığar tek başına buranın geliri bile segyonun borsa degerinden fazla...:)
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...79780626297004
Ah be usta, güzel hayal kurduruyorsun ama sen bunları bilmiyor olamazsın…!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9110a0310d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d42a407ab5.jpg
Sayın dragon bilmiyordum Ankara Gölbaşı de arsa umarsamadım şekerkule nin yanında incelemeye deger bulmadım ancak ticari alan olması degerinde bir sey kaybettirmiyor 3000 kare taban alanlı yaklaşık 20.000 karelik kullanım alanı olan bir otel yapabilirler..
Veya ilerde imar değişir. Bence en uygunu villa yapmak.. villalar 50 ila 100 milyon arası gidiyor orada. Kısmet artık !
Evet biraz baktım geçmişine Gölbaşı imar plaları vs.. 2000 yılından kalma imar; arada çıkan imar mahkemece iptal edilmiş, Ancak yürürlükteki imara göre her yer rekreasyon alanı; bu uygulanabilir değil, anladığım kadarıyla da yakınlarda yeni imar uygulama planı gelecek gibi duruyor.! Hayırlısı artık!
Evet doğru tesbitiniz mevcut.
Sehirlerin degerli yerlerindeki Varlıklar. kira gelirlerine odaklı nakit üretim, yeni projeler, satılmaya hazır varlıklar ve yıl sonu neredeyse borsa degeri kadar kar acıklayabilecek ve şu anlık birim hisse degerinin %35 kadar hisse basına 1 TL kar acıklamış ama dönüp bakan yok
Ederi bana göre 12.800 bir baskasına göre baska başka ederler degerler olabilir saygı duyarım.
Örnek vermek gerekirse Peker gyo vardı bedelli yapınca aldım herkes ne yapıyorsun bu alınır mı dedi.. ederi 7.20 dediğimde bambaska gözlerle baktılar 1.04 idi fiyatı aradan 18 ay gecti 9.57 sattım spekülasyon ile 28 lirayı gördü.
Deyeceğim odur ki aradan biraz zaman gecsin bakalım o zaman fiyatına bir daha... 12.80 de satarım gerisini bilmem.
------------------------------------------------------------------------------------------
yeni halka açılan Vera Konsept Gyo'nun internet sitesinde planlanan projeler de gördüm!
PROJELER
Ankara Gölbaşı 5 Yıldızlı Otel Projesi
- Yaklaşık 20.000 m2 inşaat alanından oluşmaktadır.
- Projelendirme Aşamasındadır.
Doğru bir bilgi orada yaklaşık 8 dönümlük bir arsası var ve 151.2 milyon tl değerlemesi var. Segyonun arsası ise daha büyük 18.5 dönüm değerlemesinde ne geçiyor bilmiyorum.
Bu doğa harikası yere Nüfusu sürekli taşıyacak Otel Motel yapmak tabiata cok daha fazla zarar verir, en doğrusu Villalar yapmak tabiatı da korur. İlerde imar planları değişir...!
https://verakonseptgyo.com.tr/files/...eme-raporu.pdf
Dün tavan kilit kapatan hisse bugün -4
Madem bu kadar değerli ise neden satılıyor bu kadar?
bu şeker küleden kaç ünite daire çıkar ? hesaplaması olan var mı
Son faaliyet raporundan ...
https://i.hizliresim.com/1vv9x8k.png
Şeker gayrimenkul, diğer hisselerim Tınaztepe Sağlık ve Pınar Süt e destek olabilmesi için satılmıştır.
2.14 maliyet ile 5.50 satış ortalaması ile kısa sürede %150 civarında bir kazanç ile Acemşah hissesi olmayı hak kazanmıştır. Bu açıdan az bir hatıra lot bırakmayı da ihmal etmedik.!
Segyo'nun potansiyeli 12.80 dir dedğim gibi Tnztp ve Pnsut destek için satmak gerekiyordu.
Bol kazançlar dilerim!
Sevgili Acemşah,
Seni 2014 yılından beri takip ediyorum. Söylediğin hisselerden hep irili ufaklı kazanmışımdır. Ancak Segyo ile ilk defa bu denli bir kar elde etmiş oldum. Elde ettiğim kar ile yarın birçok borcumu ödeyeceğim. Gariban dostu Emeklerin için çok teşekkür ederim, değerli bilgilerini bizlerle paylaştığın için sağol var ol ..
Ben ACEMi yim . SEGYO larımı sattım , PINARSÜT aldım.
Pınarsüt geri geri gitti , SEGYO kanatlandı . Avucumuzdaki kuş uçtu , gitti ...
SEGYO gibi ŞEKERBANK'a ait bir şirketin borsaya gireceğini ben bilmiyordum , ama bilen biliyordur tabi ki .
Napalım canımız sağolsun , çünkü ben ACEMİyim ... :)
Sayın Cartegena Benim satmamın hisseye olumlu etkisi oldu:)
Ben hisseyi kötülemedim aksine satarken övdüm de ve bir miktar lotta bıraktığımı da söyledim. Çıkış nedenim İşte Pınar süt ve Tınaztepe sağlık'a destek vermek oradaki fırsatları kaçırmamak adına idi tabi bir sebep daha vardı;
Gayrimenkul sektörünün en büyüğü garanti koza'nın iflas etmesi, yine sektörün en büyüklerinden DAP gayrimenkul'ün nakit darlığına girip Pendik projesine girmekten vazgecmesi, ötelemesi gibi benim için tehlike sinyallerleriydi; borsada gayrimenkul sektörüne toplu satış gelebilir korkum oluştu.!
Ben segyodan iyi kazandım... alırken her zaman aldım.. satarken de sattım derim.. yıllardır bu böyledir ve bazen ben sattıktan sonra da hisseler gider yukarı gidebilir alanlar maliyet yapar ....
Biz sattıktan sonra hisselerin yukarı gitmesinden övünç duyarız!
ve umarım sizlerde iyi kazanmaya devam edersiniz...:)
Bol kazançlar dilerim!
Bugün ne oldu böyle bu kadar kim satıyor kim alıyor görebilen varmı ?
Bu tahtada birileri birilerini dövmeye çalışıyorlar. 12,08 e sürecem diyen birisi var. Sürün gitsin ne var yani? Kavga-dövüş ne geitirir?
*SEGYO-Şeker GYO 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -349.705.270 TL (Önceki 842.930.895 TL)
*SEGYO-Şeker GYO 2024 yılı 12 aylık konsolide olmayan net dönem zararı -349.552.558 TL (Önceki 818.910.151 TL)
Cümleten hayırlı işler; bol kazançlar.
*SEGYO-Şeker GYO 2025 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -279.342.725 TL (Önceki 105.903.120 TL)