Deniz yatırım 16.01.2023 günü Aztek için 33.90 hedef fiyat ile al vermiş o gün 23.30 dan açılmış sonraki günlerde en yüksek 27.90 ı görmüş oradan da buraya gelmiş hedef 33.90 gelinen nokta 23.20 !!!!!
YTD
Printable View
Deniz yatırım 16.01.2023 günü Aztek için 33.90 hedef fiyat ile al vermiş o gün 23.30 dan açılmış sonraki günlerde en yüksek 27.90 ı görmüş oradan da buraya gelmiş hedef 33.90 gelinen nokta 23.20 !!!!!
YTD
Evet doğru söylüyorsunuz aşağı düşerken adeta piyasanın bir adımda önünde gidiyor
Bu şirketi halka arz eden aracı kurum kim deniz birde qnb değil mi şimdi ilk işlem gününe bak oradan bu güne gün gün takaslarına bak ilk işlem gününde kimde ne kadar mal var sonra bu aracı kurumlardaki mal nasıl yer değiştirmiş kim hangi aracı kurumdan toplu mal çıkmış kim hisseyi iki günde al aşşağı yapmış hisseyi aşağıda tutarak kim mal toplamış tepeden kim malı çakmış bunları bilirseniz kimin hangi aracı kurumun ne yaptığını niçin yaptığını malı kimin üzerinden ky ya sattığını anlarsınız bu yüzden denizin dediği verdiği fiyata da çokta itibar etmiyorum maden 33 35 lira hedef fiyatı vermiş niye piyasadan Bi 500 000 1000 000 lot toplamamış madem öyle alsaya
Deniz hedef fiyat verdiğinden beri citi yatırım fonları emeklilik fonu doçent banktan ne kadar mal kusmuşlar adamlar buradaki malı sattabilmek için fiyat vermişler gibi geldi bana
Neyse bu hisseye bu kadar vakit ayırdığım yeter bu arada astor dan da aldım oradanda girsin dedim
Son Bi tavsiye yeni iş ilişkisi hisse geri alım bedelli yapmadan yatırım yapan şirketleri analiz edin
21 50 ye gelirse alınır mı acaba
Boşver bilançoyu elinde varsa trade et bilançoyu beklemeye değer mi değmez mi bilemeyiz devir trade devri büyükler öyle yapıyorsa bizde ayak uydururuz
Tamamıyla değil tabiki ben %5 10 ylya yaparım herkes riskini aldığı miktarla
10 numara iş yapmışsın sen boşver öyleyse yeme kazandığını aynı masada
Bilmem mi hiç
Ben yazmıştım zaten ky yoktu aracı kurumlar ve onların uhtesindeki küçükler yani öyle 30 kat talep 200 000 yatırımcı felan inanmıyorum ben onlara öyle olsaydı ilk işlemlerinde açıldığı fiyatlarda takılmazdı halka arzdaki talebin 1%100 talep görseydi her gün tavan giderdi
Sdttr yi izliyormusun 120 de gevşedi 99 a geldi ardından 143 ü gördü yani dedikleri talebi görseydi bu da öyle yapardı giderdi elliye ardından 1 bilemedin iki gün gevşer ardından gördüğü tepeyi test ederdi boş bırakmazlardı
Şimdi macko zamanı ondanda alacam az gevşesin
Astor yarın gevşer eksiye geçer daha iyi bir fiyattan alabilirsin sdttr benzeri Bi geri çekilme yapabilir %10 aşağısından ekleme yaparım ertesi günü beklerim yine eksiye gelirse yine ekleme yaparım
Gözüm üstünde lotu az doğru yerden almak lazım
Sn kılavuz Astor tahtasının yapıcısı sizmisiniz bu nasıl tahmin
Astoru trade et 1~1.5 lira marjlarla ilaç gibi yarınada bürüt gelir
Bürüt gelirse buna nasıl yansır
Atacağı kaplara bağlı bürüt gelirse Bi ihtimal taban yapar şirket kap haberiyle Bi yeni iş der Bi yatırım der bişey der ardından yine uçar bu şirket kap sız kalmaz kanaatimce bunlar hepsi Bi tahmin yatırım tavsiyesi olarak alma
Bu sefer tabana yazdım bakalım gelecek mi
3.34 düşmüş acele etmeye gerek yok nasılsa her gün düşüyor
Kendileriyle birlikte ky da batırıyor lar bile isteye güle oynaya
17.15 de devre kesti birdahada açılmadı
Şaka gibi tek kalemde 12 bin lotla yaptığı %-5 i siliyor dünkü kapanış fiyatına geliyor
Bunda damı robot
50 bin lotla robotunun devresini cikem mi peki