Zamansız geliyon Memedabi, yoksa ben şıhımızı efsane yapcaktım, her geldiğinde şır şır veriyollar diyeceklerdi. Memedabi den herkes korkucaktı. O geldimi herkes şortlara asılacaktı, olmadı bu sefer tutturamadın.
Tepeyi boşuna işaretledik :)
Printable View
Aslında bu da memedabinin oyunu olmasın?
Benim shortlar kapandı, bi komisyon ödemişim bugün bayram ediyordur kurumcu abim. long - short - long - short short short short short - flat gittik.
Panka longlarla ülker kaldı elimde.
ŞİMDİ yarın dönüp bi koysa iki seksen serilirim.
Eccuk shortu makineye atıp rahat mı uyusak.
Yoksa buradan da short olmak mallık mı olur.
Çözen beri gelsin hadi bakalım.
Biraz daha vakit var şort için bence.
Şort yapma durumu olduğunda sonraki tur için kağıt değişimi imkanı verecek.
Takip ediyoruz ama kağıt seçmek için şorttan kazanmak için değil..
Makas fena yukseldi hedge amacli shorta uygun bir oran var. genellikle makas boyle yukseldigi zaman ertesi gun sabahtan spotta ciddi primli acilis gelmezse viop makasi geri kapatiyor. Ama suan abd endeksleri baya iyi gidiyor. Bi yandan da yarinki margin call’a bakmak lazim. 400m ustu olursa palanin makas oyunu biraz daha devam edebilir.
Memedabi gelir gelmez düşecek diye bir durum yok;) git gel olur daha önce de oldu. Lakin arkadaş tepelere yakın geliyor, bunu dikkate almak lazım. Paratoner gibi olmuş, teknikçi değil kendisi teknik!
Forumu okuyunca olmayan aklım da gidiyor emenike. Ne diyonuz dayu siz long mu cort mu?
Çok emin değildim basacağına çünkü bütün ky satıp shorta geçmişti daha önceki tecrubelere istinaden. Ama basmaz da diyemiyordum ki bir ara da yaklaştı özellikle o son 3090 a geldiğinde inecek oradan gibi geldi döndü sert altı stop oldum zaten 3110.
O nedenle portföyü tam eşit ağırlık yapmaya çalıştım. Yüklü short u 3110 da kapanamamış olsam üzülürdüm gereksiz zarar olacaktı...
Nasipte olmayınca dayak bile yenmiyor özetle ama eskiden olsa malsiz short ile girer batardım adım gibi biliyorum :)
Log graf anatrend üst bandına bak selavat getir abdestin bozulur.
VOB yapma.
Abi 25 yıllık yükselişin düzeltmesi ile log grafikleri gözönüne al yükseliş için yanına Arjantin grafiğini al.
Korkmuyor isen riskin sonsuz nerdeyse. Borçlu kalirsin VOB da. Sen bilirsin.
viop30 u yıllık %57 ile fiyatlamak ?
a. stop olmaya çalışanlar fiyata bakmadan almıştır.
b. yarın spot %1 artı başlayarak fiyatı eşitleyecektir.
c. fark fazla görüp faiz hesabı yapanlar kısa yapsın dahada sürücem diyordur.
d. donumuza kadar almayı kafasına koymuştur.
e. hiçbiri - palanenenin canı öyle istemiştir.
https://imgyukle.com/f/2022/08/10/nkIKfv.png
https://imgyukle.com/f/2022/08/10/nkIKfv.png
Daha açık yazalım
Poz aldın piramit yaptın.
Gerek cort gerek long.. indikçe çıktıkça aldın.
Supercycle a denk geldin 25 yılın düzeltmesi. %61,80..180,000 puan. Ne olur. ..
Veyahut anatrend üst bandı transit. Olmadı ver elini Arjantin.
Ben ihtimal vermiyorum emme.
Kork diye yazıyorum..
memedabi yeter gözünü seveyim...
valla insanın full poza girip intahar edesi geliyor..
edemeyip zengin olmakta var o daha kötü..
Yok satma bitersin. Yok viop pişmanlık. Abi farkında mısınız bilmiyorum ama dolar bazında rezil ama TL bazinda ralli modunda bir endeksimiz var. Trend yukarı olduğu için atak yapıyor hedefe ulaşıp sertçe düzeltiyor bu kadar basit. Adam çekerken satip stop yapma sonra da short pişmanlık falan. Short en hızlı para kazanma yöntemi ama zanlamayi iyi yapacak stoplu gideceksin. Koptu mu long olacak paraları desteleyeceksin...budur...
Belli ki alınacak anahtarlar bitmemiş piyasada, mazot bu kadar varken yukarı sürmeye devam eder. Ne zaman buralar sessizleşir o zaman bir dönüş ışığı olur ki son girdilerimin hepsinde söyledim neden düşsün doların enflasyonun bu kadar altında kalmış olan endeks..
Sevgili Cağrı
Beni biraz tanıyorsun.
Şhortu severim.
Ama şuan şhort lehine hiçbir emare yok
X100 160 usd
X100 2860 TL
Yarın buralar bana göre görülür
Viop biraz önden gitti
Viop da da 3170
Kritik seviyeler
Yarın bakacağım yerler bunlar
Yarı seninde yazdığın gibi
Az bir şeyde olsa artı olması lazım.
Birde Sn sindomanin dikkat çektiği
Dow da 33.300 bölgesi var idi
Onun üstüne atamadı.
Olayları beraber değerlendirirsek
Yarın gün boyu senin stile uygun gecer.
Long şhort tekrar long
Sistemim tepe sinyali üretiyor sağlam long squeze gelecek diyor .
Ama bugünlerde hastanelerle ömür törpülediğim için hiç topa giremiyorum .
devlet hastanesi çiftlik olmuş bir buçuk saat bir saat kork beş dakika bir hasta çıkmaz mi kardeşim benim önümdeki çıkmadı arkadaş sanki ameliyat ediyor hastayı.
Kim diyordu 5 dakika da bir hasta muayene ediyoruz diye yok böyle birşey birebir şahit oldum bugün
Dolarda tek hane bekliyorum emme VOB yapmıyorum. Dayı aramızdaki fark bu.
Dolar tek haneye inerse usd baz endeks grafi %100 artıyor 1 gecede..
En yüksek rakamı tazeledi palamız akşam seansında
Memedabi yazdıkça enteresan bi şekilde alıyor,
3156.75
gece seansında da çalışıyorlar. 3200 yarın gelir herhalde.
ekim vadeye mi girsek orası da iyi, 7-8 iş günü daha sabredeceğiz.
Benim aklıma da gelmiyor değil manif abi
Bundan sonraki cetonları ekim vadedeki makinaya atıcam
Doların inme olasılığı çok düşük.
Windows11 geldi eski PC'lerde çalışmıyor, 4-5 yıllık cep telefonlarında banka uygulamaları çalışmıyor. TV'ler HD yayına geçti, IPTV geldi smart olmayan TV'lerde sorun var. Milletin otomobili eski kaldı, elektrikliye geçiş isteniyor.
Komşumda tüplü TV var, salondaymış çok seyretmiyormuş vs bahanesi var ama hesaplı olur ise değiştirir.
Velhasıl bence bekleyen en az 100 milyar dolarlık bir talep var.
mert abi yazdı ya 3470 görmüş, 3300 falandı galiba bugün, alırlar onu yine bir 3450 gibi, jetonları idareli kullan. Secbul da buralarda bir gözüktü geçen, bu ayı turu iyi puan verir. Sabırla poza yerleşmeye bakmak lazım. Ah bir de jas arada özet geçse, o iyi ew sayardı.
Bizim vatandaş enflasyonu seviyor, aldığı şeyin fiyatının artmasından memnun oluyor. İnternet sitelerinde bakıyorum ben aldıktan sonra fiyat düştü, indirim oldu diye şikayet ediyor.
Memur, işçi ve emekli enflasyona endekslendi, daha yüksek açıklansın istiyor, iş adamı aldığı kredinin kuşa dönmesini istiyor, devlet sürümden kazanıyor alış veriş canlı olsun istiyor.
TL'de kalan 3-5 kişi kaldı onların dışında enflasyonun düşmesini ciddi olarak isteyen yok. Enflasyon düşüşü demek ekonominin durması ve büyük bir faturanın çıkması demek. Bunu bilenler paraları yurt dışına kaçırdı bu iş çözülmeden getirmezler.
Bugün yurt dışından getirmiş olabilirler...
Parası olan yurt dışına kaçırdı..
Parası olmayan kendisi kaçtı..
Bir kaç saf biz kaldık..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan en ucuz yılanoğlu kaldı, enflasyon karşısında dolar tutanlar ağlamaya başladı
Gittiği yere kadar eskisi ile devam etmek lazım, ben bir tane yeni aldım windows11 yükledim henüz bir farkını görmedim.
Microsoft milleti çuvala sokmak istiyor, herkes windows'a geçince milleti sağacak belki.
Gerçi android ve iPad'de de eskilerine uygulama yüklenemiyor.
ABD çip işini alınca yeni versiyonlar çıkarır lisanssız olanları hepden çalışmaz hale getirir.