oooooo 2 yıl sonra kimleri görüyorum?
hayırmı kalav dostum?
Printable View
Hoş geldiniz Sn thejackalav. Biz yıllarca eşeğiz( yatırımcıyız ) zaten. Şirketin faaliyetlerine ve yatırımlarına odaklandık, sabırla beklemeğe devam ediyoruz. Şirket büyüdükce bizde büyüyeceğiz. Tek yapmamız gereken yatırımcı mantığı ile hareket ederek şirketin önümüzdeki 5 yılda hisse fiatından ziyade faaliyetlerine odaklanarak ciro ve karın ne kadar artabileceğiniı tahmin etmek bence...
Tüm yatırımcı dostlara bol kazançlar dilerim.
Hoşbuldum... Şu iki üç ayı hayırlısı ile atlatalım, güzel gelişmeler, haberler ve paylaşımlar ile yatırım yolculuğumuza devam edeceğiz.
Saygılar bol kazançlar
İş yatırım eski günlerdeki gibi süpürmeye başladı..[emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gedza ne ayak bir ileri bir geri bir gün sende sağlayacaksınız buralardan biraz daha attık çöplüğe
Dahada gelirsen aşağı biraz daha atarız çöplüğe gedza senin yerin buralar asla değil.spek gaza başlıyorsun senide diskalifiye eden çıkar merak etme nokta ytd
Son dönemde olanlar...Tıpkısının aynısı...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...46#post6375846
Patron faktörü olmadığı için AKCNS tarafında işimiz kolaydı. Bir ara 180 bin lot olmuştuk. Sığ olduğu için fazla vermeye cesaret edemediler. Sonra eşşek gibi yukarı sürmek zorunda kaldılar. Burada patronlar işin içinde olduğu için parası olan da girmiyor. Zor tahta yani.
Bir de şu zibidi herif...
Geldi tadım tuzum kaçtı yalan yok.
Siz buralarda yenisiniz galiba, sn. Hissedarxd .....Buradaki yatırımcı arkadaşlara saygılı olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Yanılıyorsam düzeldin, ama unutmayın o aldığınız malları 17 x TL den geri alırlar sizden kemikleşmiş yatırımcı lar, veya size verenler.
Saygılar bol kazançlar
Benim neler yazdığım, başlığa yaptığım katkı ortada...Tek bir stratejik analiz ve/veya yorumu olmayanlar işine baksın. Diğer yandan, forum üyelerinin kimin hakkında neler yazdığı gerideki mesajlarda mevcut. Zerre haysiyetin olsa burada yazmaya yüzün olmazdı ama heyhat !
Zibidi...
Toplumsal yapımız öyle bir hal aldı ki, ahlaksızlar dürüst insanlara akıl verir, yol gösterir oldu. SPK tescilli dolandırıcının "yatırımcılara saygıdan" bahsettiği gibi.
İnşallah bu seçimde bu haysiyetsiz düzeni yerle bir ederek rahmetli Atatürk'ün "Gerçekten, dikkat olunursa, Türklerin aşağı-yukarı, hep ahlakları birbirine benzer. Bu yüksek ahlak, hiç bir milletin ahlakına benzemez." deyişindeki seviyeye çıkaracağız. Yoksa işimiz çok zor. Çünkü ahlaksızlık / hırsızlık öyle kronik bir hal almaya başladı, öylesine sıradanlaştı ki, yakın gelecekte bütün şirket yöneticilerine haliyle kurumsal yapılara sirayet edecek boyuta ulaştı.
Biz yatırımcılar için gelecekte en ciddi tehdit budur...
Her yeri çürümüş bir sistem oluştu son yıllarda ve bu sistem toplumun değer yargılarını değiştirdi, kangren misali en kılcal noktalara kadar ulaştı. Yoksa, gelişmiş ülkelerin çoğunda olmayan caydırıcılıkta mevzuatımız var. Sorun, bu mevzuatı uygulayacak liyakatte İNSAN olmaması. 6 yaşında tecavüze uğrayan çocuk için "rızası vardı" diyen birinin Adalet Bakanı; kendi makam odasında esir alınıp boğazına ip geçirilmiş kendini savunmaktan aciz birinin Milli Savunma bakanı, bütün mafya bozuntuları ve uyuşturucu kaçakçıları ile fotoğrafı bulunan kişinin İçişleri Bakanı olduğu bir ülke burası an itibariyle...Kanun olsa ne yazar...
Buradaki herkesin şirket yöneticilerinin tahtadaki oyuncularla elele oldukları hakkında ciddi şüpheleri var. Benim de. Ve bunu hiç birimiz yadırga/ya/mıyoruz. SPK denen kurumun yatırımcılar nezdindeki saygınlığı yerle bir...İsmail denen ya.şak da bunun farkında. Kimi kime şikayet edeceksin durumları.
Ama az kaldı, inşallah bu ahlaksız yapıya son verecek Aziz Milletim !
Bütün bu olumsuzluklarına rağmen "kötünün iyisi" bab'ından hisselerimi tutuyorum. Esasen elimdeki hisse miktarı burada bu kadar fazla yazacak düzeyde de değil. Ahlaksızların saygı dersi vermeye çalıştıklarını görünce dayanamıyorum.
17 yi bekleyen beklesin dibi bulacak kadar profosyonel degilim biz buralardan ufaktan başlayabiliriz
Burasi gedza sayfasi siyaset yapilacak yer degil.
90 larda batik firmalarin araliksiz tavanlarla x3 x5 yaptigini biliriz.
Her ulkenin borsasinda buyuk para kucugu yemeye calisir. Dayanamayan yok olur.
Yapılan şey siyaset değil, bilakis yatırımcıların en dikkat etmesi gereken "yönetsel güvenirlik" konusu. Yapılan çalışmalar, yöneticiye duyulan güvenin örgütsel bağlılığı artırdığını gösteriyor. Bu da halka açık bir şirket için önemli bir kriter. Sonuçta biz yatırımcılar (spekülasyon peşinde koşanlar değil, lütfen dikkat!) şirket özelinde bu örgütsel birlikteliğin birer parçasıyız ve ekonomiye katkı olsun diye dişimizden tırnağımızdan artırdığımız birikimlerimizi bu kişilerin vicdanına emanet ediyoruz. Ahlaksız birinden vicdanlı olmasını beklemek ise beyhudedir...
Son dönemde işletmeye alınan GES yatırımları nedeniyle düşen (düşmesi gereken) enerji maliyetlerine rağmen esas faaliyet kârlılığında belirgin bir iyileşme görmezsem pozisyonumu kapatırım. YTD
Geldi çattı bilanco haftasi. Ben patron olsam 5-10 ml arasi kar açıklar toplar da toplarim:)
Bu kadar baskı zulüm yakışmıyor gedza tahta yapicilarina ve patronuna.nokta.ytd
Hayırlı olsun
17.919.082 şu ortamda güzel kâr.
SISE anlaşması olmasaymış bakkal kadar bile ciro yapamayacakmış. Anlaşmanın üzerinden 1 yıl geçti toplam ciro artışı % 10. İnşallah bu anlaşma yalan değildir. O kadar yatırım yapıldı ortada bir şey yok ?!
İşletmeye alınan GES yatırımlarının esas faaliyet kârlılığına en küçük katkısı olmamış. Saçma sapan bilanço.
Yatırım harcamalari devam ediyor çalışan personel sayısı 21 kisi artmis ciro ve satış olarak gecen seneye göre çok bir fark yok ama asıl olayi otomobil yatırımı onu otelemezlerse sene sonuna birseyler olur. Soylediklerine gore deprem o bu derken ilk çeyrek satışlar az olmus ama Nisan ayinda rekor satış adetlerine ulaşmışlar. Ben hala olumlu taraftayim. Genel olarak borc yatırım Fk ivir zivir olaylara bakinca uygun fiyatta olduğunu düşünüyorum.
Bedelsiz hayırlı olsun. Hiç istemiyordum ama sirket bedelsiz yapa yapa gidecek muhtemelen yatirimlarla yola devam edecek. Sirketin otomotiv yatirimindan farkli yatirimlarla buyumeye devam edeceğini düşünüyorum. Sonuçta 20- 25 tldan 2021 de Norvec varlık fonu bosuna almadi:) Yatırımlar biterse 2025-26 da temettü vermeye de baslarlar heralde. O zamanları gormem muhtmelen ama buyume ve yatırımlar artarak devam ederse fikrim değişebilir. Bedelsizin olumlu olumsuz fiyat uzerinde etkisi olacağını düşünmüyorum.
Gunaydın calı arkasındakı arkadaslar yazan yok cızen yok gedza kendı halınde dansmı yapıyor
bırazda calı arkasından cıkında gedzanın gelecegının analızını yapın.kalın saglıcakla gedzasız kalmayın.nokta.ytd...
Cemal abi buradayız eski yatırımcıların yazacak biseyi kalmadi bu saatten sonra paranin bu tarz hisselere gelmesini bekleyecegiz. Faaliyet raporunda nisan ayinda rekor satış adetlerini yaptiklarini yazmışlardı. Otomotiv yatirimi da sene sonu tamamlanirsa guzel gunler bekliyor bizi. Beklemeye devam şimdilik.
Geçmişte herşeyi anlattık.Yatırımcı olduğumuz için sabırla bekliyoruz.Yeterli sabrı olmayanlar bu hisseden ekmek yemesi zor
.Bu hissede yatırımcı olan bir kaç kişi dışında eskilerden kimse kaldığını zannetmiyorum.Zor bir tahta olduğünü geçmişde defalarca yazmıştım. Biz geçmiş 5 yılda olduğu gibi gelecek 5 yıldada burada olacağız.
Son sözüm tekkeyi bekleyen çorbayı içer.
Dediginizi kontrol etmedim ama gediz ambalaj tarafinda da satışlarin iyi olduğunu düşünüyorum. Otomotiv yatirimi yavas olsa da en gec 2024 te tamamlanip anlasma haberleri düşecektir. O zaman da bunlari satış firsati olarak kullanmasi gerek yani yaklaşık 1 yil surecek bir trendin baslangicinda olabiliriz değilsek te sene sonuna dogru baslar fazla vakti yok bence.
Sn Elliot kazandiracak şüphemiz yokta 2021 deki zirveyi enflasyona karşı korumasi için 100 lira falan olmasi lazim hadi dibini baz alalim 15 tl alsak 60-70 tl olmasi lazim seneye bu rakam 120-130 tl olacak belki. Surec cok farkli ama belli yerde satmazsak kazandik diyemiyoruz tekkeyi bekleyen corbayi icerde kac corba icecegi ne zaman beklemeye başlayacağıyla alakali.
Bedelsizi istemesem de hayırlı olsun Spk basvurusu onay falan derken Agustos sonunu bulabilir. Teknik olarak usd bazli diplerdeyiz bence alım yapmak için uygun bölge gibi görülüyor.0.97 usd alti haftalık kapanış beklemiyorum ama bayram oncesi satacaklarin mallarini aşağıdan toplama operasyonu da olabilir. Bakalım ne olacak. 1 ml usd civari kar ederken ve ortada yatırım vb hikaye yokken 0.45 usd civarı işlem goren hisse. 4 ml usd civari net karda 1 usd den işlem görüyor. Bakkal hesabima gore 2023 te 4-5 ml usd 2024 te 6-7 ml usd 2025 te 8-10 ml usd kar gelmesini bekliyorum umarim olur ve en az 5 usd civarini 2025 te görürüz.
Bu hafta dipleri kaziyorlar gibi bakalim bu hafta ki dip degerini bir daha gorebilecek mi???
Evet kur hareketi ile geçen haftaki tl rakamlar hayal oluyor gibi. Muhtemelen temmuz sonu Agustos başı ceyreklik en yüksek ciro gelecek. Net kar oynayabilir ama orda da bir rekor olmasa da yakin rakamlar bekliyorum. İhracat orani fena değil.
Herkese sağlıklı mutlu guzel bayramlar diliyorum.
Tüm yatırımcı dostların Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar getirmesini dilerim.
Tüm ortakların bayramını içtenlikle kutlarım.
Şükür biraz tahtaya heyecan geldi aşağı basanlar yukari surenler ilginc bir hal aliyor:)
Serkan serkan 2 yıldır milletin anasını ağlattı
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi