Taşınacağını bilmiyordum. Yıldız pazarda yeni açılacak diye düşündüm. Teşekkürler.
Printable View
400 lot istedim 3 lot geldi, vermese de olurmuş.
Al g....s...
SÖKE saklaması, en iyi alıcının Yatırım ve Emeklilik Fonları olması orta-uzun vade için olumlu!
https://i.hizliresim.com/5my9hpj.PNG
yahu bu sorsa ne enteresan bir yer oldu,ullun fk 9-10 dan gıdıyor yuzune bakan yok,,soke 30 a dayanmış mıllet bırıbını ezıyor ,,çok canlar yanacak çok..son durağa gelmeden ınemeyenler veya son vagona bınenler el sallasın:kahkah:...!!!
herkes kısa günün karı peşinde. Tabiki temel olarak sökenin sahibi olan uluun daha uygun ancak onda şuan hikaye yok. sökede ise hikayesi var diye tavan serileri devam ediyor. daha önce halka arz olan esen de böyle olmuştu. Natenin iştiraki olan esen pd olarak nateni geçmişti diye hatırlıyorum son durumu nedir şuan bilmiyorum. öte yandan kısa vade kar peşinde koşan yatırım fonları satışa geçse de emekli fonları taşımaya devam edebilir fiyattan bağımsız olarak.
3 lotta bana geldi.1 kg un alacak parayı çıkarana kadar satmayacağım..😁
Bana da 14 lot geldi 250 gr.peynir dahi alamıyorum.
Ekip SÖKE'den çaktırmadan ufak ufak çıkıyor, Nereye giriyor?
YTD
Bireysel yatırımcılardan alabilen bugün de yok galiba.
SÖKE günlük, bugün tahta 1.370 bin lot satış yemiş, hala tavanda 26 mlyn lot alış var, yarında satış 5 mlyn lotu bulursa 18.15.00 cılara gelirmi ki :wu:
https://i.hizliresim.com/ousmbrw.PNG
SÖKE günlük, tahta bugün şu ana kadar 1.527 bin lot satış yemiş, dünden daha az satış olmuş, ben 5 mlyn lot satış olur bana da gelir diyordum, (18.15.00-10 saliseyi yakalayabiliyorum ama gene de gelmiyor) tavanda 23 mlyn lot alış bekliyor,
https://i.hizliresim.com/q36r4id.PNG
Tavandan hergun milyon lot alıyorlar by Ler ilk açıldığında tavan yerine taban serileri bekliyorum tahta aşırı pahalı arz oldu zaten uluun 1liralik şirketi geçen sene alıp 10 lirada arz etti birde 2 katına çıktı şimdi
SOKE günlük, isteyen herkese mal geldi, aşağıda 15.80 rakamını gördü, şu ana kadar 40 mlyn lot işlem geçti, tavanda 7.4 mlyn lot alış bekliyor,
https://i.hizliresim.com/5uw23bn.PNG
tril 23 gün tavan tavan gitmişti :)
benim tahminim
bu rekoru sadece bu egale edecek
diğerlerinde ihtimal çok çok düşük
diğerleine hiç şans vermiyorum :)
30/31 tavan koysa büyük abisinl geçmiş olur :)
hesap zor, o an kaç bilmek zor :)
bunda şöyle olacak bir his var,,
büyükten sat küçükten dön al olabilir
boynuz kulağı geçti laaa der herkes :he:
mümkün mü mümkün :oleyo:
hepinize bol kazançlar,
hisseden korkuyorsan girmeyecen laga luga yapmayacan formuda pisletmeden cek git girmeyin yok cok cıktı fak fuk bilmem ne boş boş yazma önümüz ramazan o zamana kadar burdayım isteyene ozaman satarım lak luk edenlerde gelir benden hisseyi 2 katına alır :halay::halay::halay:
Yine tavan yalnız bu tavan biraz yavan :he:
hacim yüksek :oleyo:
gün sonu hacim 100m olursa
çorba parasını alır, çıkarım :)
kalan dostlara bol kazançlar dilerim :)
saygılar,
uluun u gectı ne tavanları beklenıyor merak ettım adamlar 6 ay once 1 e aldıgı sokeyı 10 a arz ettı bırde 2 katı cıktı sırf yenı arz dıye alınıyor ama zaten gecen haftadan berı mal dagılıyor tabı herkezın kendı kararı bol kazanclar ama gerı donuste sanıcadan farkı olmaz aglamasın yukardan alanlar bence
Haklısın ( yukarıdaki yazım bugün itibari ile çöp )
bugün 2.1 kat trilyon tl hacim oldu
un değirmeni
100m bilemedin 200m kurulur
adamlar bugün 10 adet un değirmenini
kurdu-söktü-kurdu-söktü, kurdu bıraktı :he:
tırstım mı, evet!
kalan ve devam edecek olan dostlara bol kazançlar,
herkes kendi doğru inandığını uygulasın, hacim ile fiyat ilişkisini borsa bilgim yok
hepinize saygılar sunuyorum :)
bugün ben de ayrıldım açılış fiyatından. 16,46 açmış sanırım. alana da satana da hayırlı olsun.
birileri gelip bak çıkıyor yanıldın dıyebılır ama sırketı uluun degerı ustune cıkar 300mılyonluk sırketı dıyecek lafım yok he cantede bu sekılde oldu odas sahıbı ama cante mılyarlara gıttı
Google hazretlerine sorun bakalım
Dünyanın en iyi faktoring şirketi kim
SÖKE olayı un değirmeni un üretim sektörü filan , bilmem ne değil arkadaşlar !!!
Bilirsiniz ki bir ülker grubu var, ne üretirler ? bisküvi ve atıştırmalık üretirler, bu söke var ya SÖKE ...hedef çiziyor, sahibi ingiliz LORDU filan dediler ( GEYİKTEN) adamlar CİDDDİ CİDDİ İŞİ BÜYÜTECEKMİŞ, bu UNLU MAMULLER SEKTÖRÜNE GİRİP bölge devi olabiliriz havasına mı girdiler, bilemiyorum, 1 milyar dolar piyasa değerini ortada bir iş alanı olmadan fiyatlaması anormal bir durumdur, ÖZETLE ÜLKER HİSSE fiyatını geçecek mi ? 3-5 YIL sonrasını sasa gibi fiyatlaması sağlıksız değil mi ? ama ingiliz sahibiyle biz en sağlam büyüyecek firmayız heyecanını mı veriyorlar piyasaya bilemiyoruz, bu aşırı iyimserliği fiyatladığından da net tavanlar göründü sanica filan boş karşılaştırmadır ytd
tavan tavan gitmesi spekülatif hareketleri ile riski de büyük,
ASLA YATIRIM TAVSİYE EDİLMEZ,
ama film senaryosu gibi yukarıdaki senaryo gerçekleşebilir de mümkün kimse bilemez, Bir bist 30 yatırımcısı olarak benim radarımda olan hisse de değildir. ytd
tanıdıklarım tavan çözünce ev araba satıp almışlar yapmayın bu kumardır dedim dinlemediler , dinletemedim, hala her gün bir kumar bu hisse de , ALLAH ky nin yardımcısı olsun .ytd
Yakın zamanda halka arzı gerçekleşen Söke Un’un halka arzında da birtakım tuhaflıklar yaşandı. 2022 yılı başında tamamı 180 milyon TL’ye Ulusoy Un tarafından alınan Söke Un’un yüzde 20’si 581 milyon TL gibi bir değerleme ile halka arz edildi. Borsa çevreleri Söke Un’da bir yılda gerçekleşen değer artışını merak ediyor. Bir yılda Söke Un’da ne oldu da tamamı 180 milyon gibi bir değerden sadece yüzde 20’si 581 milyon TL gibi bir değere ulaştı?
Halka arz değerlemesindeki arz öncesi bu tuhaf yükseliş halka arz sonrasında da devam etti. Şirket değeri halka arz sonrasında 7.5 milyar TL’ye yükseldi. Bir yıl önce tamamı 180 milyon TL’ye alınabilen Söke Un şu an 7.5 milyar TL değer üzerinden alınabilecek.
Taban,taban 13 altına kadar geldi,bende 15 altından toplamaya başladım 13 altına kadar,bugün birden düştüğü yerden ani atak yaptı 15 üstüne çıktı,aldıklarımın çoğunu 14.85 okuttuk ne olur olmaz diye,zaten hafta sonu,borsada malum sert hareketler hal böyle olunca acımasız satarım karı gördüğüm an...ytd.
Un en temel ihtiyaçlardan biridir vazgeçilemez.Algı yaratıp elinizdeki hisseleri ucuz fiyattan almak istiyorlar.Marketlerdeki raflara bakın,Sökeun u görürsünüz.Sadece biraz sabır,ucuza satmayın.ytd.
YUKARDAKİ TABLO İNCELENDİĞİNDE ARACI KURUMLARIN ORTALAMA MALİYETLERİ 9,97 YAKLAŞIK 10 TL OLDUĞU GÖRÜLÜYOR.GÜNCEL OLARAK HİSSE 12,25 TEN GÜNÜ KAPATTI. VE ZİRVEYE GÖRE(23,44 tl) YAKLAŞIK %50 AŞAĞIDA BULUNUYORR.türkiyede pazar lideri oluşu göz önüne alındığında bu fiyatlar alım için çok uygun yerler olduğunu kabul edebiliriz. ayrıca ülkede hatta dünyada kuraklık tehlikesi rusya-ukrayna savaşı göz önüne alındığında söke unun gideceği çok yer var demektir.sürekli artan un fiyatları ve unun temel gıdanın en birinci unsuru olması bu fiyatlar söke için ilerde hayal olabilir.
yatırım tavsiyesi değildir saygılarımla.
0,2531 TL net temettü.
15 mayıs 2023 dağıtım, ayrıntılar KAP'ta.
Yatırımcısına hayırlı olsun.
https://i.hizliresim.com/5kcaaxg.png
18 ₺ üzeri kapanışlar gerçekleşmesi durumunda 19,50 gündeme gelebilir. Ancak endeks ile korelasyonunu da hesaba katmak lazım.
Yatırım tavsiyesi değildir. Kendimce takip ettiğim bir grafiktir.
Bugünü 16,84 ile kapattı. Hareketini dikkatle takip ediyorum..
Taban mı oluyoruz? Neden bu kadar düştük, anlayan var mı???
Malı bedava aldıkları için hangi fiyattan satsalar kardalar. Yazıklar olsun. Tahıl koridoru ramazan ayı kuraklık hikaye. adamların işi gıda un falan değil ki adamlar borsacı. Parayı borsadan kazanıyorlar. Amaçları un üretip kazanmak değilki. Maliyetim fazla yok maliyete gelir gelmez soke yide uluun uda ihlasların yanına koyup defterini kapatacağım. Bidaha da ne ununa ne hissesine bulaşmam. Bunların ununu kullanan fırından dahi ekmek almam. Lanet hisseler.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yuh artık. Hala düşüyor...