Satışta etkisi olan karar 28 Nisan 2023’e ertelenmiş
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...44c5b5a46a.jpg
Printable View
Satışta etkisi olan karar 28 Nisan 2023’e ertelenmiş
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...44c5b5a46a.jpg
Viop yine yüksek açtı 1.70,kapanışına bakmak lazım.
günaydınlar
4900 bandı aşılmadığı sürece bir halt olmaz borsadan,aşılmadığı taktirde 4000 seviyesi konuşulmaya başlanır,5800 görüldüğü yerde 4000 rahat gündeme gelebilir,şu sıralar endex 4875:plc:
gene aynı teraneye başlayacak gibi duruyor pala... sabah sert yukarı yap, millete : ahanda bak, düzeliyor endeks havası
ver, mala atlamalarını sağla, sonra vermeye devam et..
zor zamanlar..
Bir şey olmuyorsa bile bir şeyler oluyor
30 ocağa kadar donlar satmak zorundaymış dediler boş çıktı
Yat finans alıyor, operasyon yapıyor dediler, dün aldı bugün gömdüler
bofa sabah yükleniyor dediler o da boş çıktı
Var bir şeyler de biz ne zaman duyarız o önemli
Birde Özgür bey artı CHP dosyaları var.
Neymiş 418 bin dolarmış.Buda tabiki önemli takip edilmeli.
Lakin Kiler 51 milyon dolar ve Tank palet 50 milyon dolar.
Artı milyar dolarlık işler var ortada.Halkın kurtuluş partisi hariç tık yok.Dava açan yok.
Meral hanımdan da tık yok bu konu dahil Amiraller ve Asker olayları dahil.
Yurtdışı Yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (Piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış), 6 Ocak'ta : -351,9 milyon USD
/TCMB
TCMB'nin net uluslararası rezervleri 6 Ocak'ta 24.31 milyar $ (önceki hafta: 27.54 milyar $)
Borsanın B sini bilmeyenin bile duyduğu 4700 den dönderdiler ya, ben artık bi şey demiyorum
12.01.2023 16:47:13 Fed/Harker: Fed, 2023 yılında muhtemelen bir kaç tane daha faiz artışı yapacak
Borsa kapanışa doğru atağa geçti 4970 kapattı:notr:
SON DAKİKA | Meral Akşener, kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldı.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Millet ittifakı CHP ve İyi parti olarak devam etmeli.
Turuva atları Saadet,deva,gelecek den kurtulmalı.
Geçmiş olsun.
Yahu ben tam güvenemiyorum.Hala bu liderlere.
Bir şekilde akp yancıları oluyorlar.
Bu kadar yolsuzluk ve usulsüzlük varken ortada artı Anayasa ihlalleri.
Bunlar stres yapmış olabilir.
Koray hariç başka birilerine partiyi bıraksın.
Demokratik bir seçim yapsınlar.
Şu sıralar sorunu yokmuş,kadıncağız ne yapsın,kaşısındaki zatın inadı taş çatlatıyor dalga geçerek,hakaret ederek,almış arkasına ele geçirdiği kurumları top yekün saldırıyor,en önemlisi le geçirdiği yargı ile saldırıyor,ele geçirdiği kurumları bir silah gibi kullanıyor,zatta bu ele geçirdiklerin kurumların sayesinde korunduğu için gevrek,gevrek sırıtarak stresini atıyor ve ona birşey olmuyor,ne bileyim 2014 senesinden beri ölecek denildi beden haricinde beyin turp gibi,ben şubat ayını bekliyorum,bakalım o ayda ne olacak,bu böyle gitmez bir yerde patlar,zaten kendisi stresli,bakmayın ben ayaktayım dediğine
Türk sözü ne der,eden ettiğini bulur,su akar yolunu bulur,meral hanıma geçmişlerimizi sunarız:(
Viop yatay açıldı,dün %5 düştü bir ara,kapanışa doğruda ayni oranda artı kapattı:plc:...köşe kapmacaya devam ky soymaya devam.
Parite 1.08 usede euru için :notr:,bir ara 0.97 göstermişti,buraya 1.10 üstünden gelmişti,guya dolar değerlenmişti,ne olduda şimdi değersiz oldu:notr:
günaydın arkadaşlar
bu TÜRKONFED nedir necidir
SASA 117 olmuş:plc:,peki ne oldu,gömümü buldu bir yerden,insan soruyor neden 89-90 cıvarına indin diye,üstelik endex sert düşerken bu devamlı çıktı,bizde 99 olsun diye yırtındık:notr:
ASTOR a katılacak varsa;
Mevzuat değişikliği oldu.
Bir kişi değişik hesaplardan katılabiliyor.
Bastığının anca %1-1,5 KADAR hisse alabileceksiniz.
120 milyarlık katılım bekliyorum.
Tahminimce borsada ki çakılmanın en büyük nedenlerinden biride bu oldu .Çünkü hisse teminatı kabul edilmiyor.
12,5 Fiyatının çok çok ucuz olduğu 100 lere gideceği çok dillendirildi. Bilginize.
Talep toplamada bu gün son gün.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ MAARİF VAKFI VARMIŞ. AFGANİSTAN DA 53 okulu varmış, türkiye deki diplomalar ile denkmiş...
BU ülkede büyük şehirlerde sınıflarda 40/50 kişi okuyor.. neden burada yapılmıyor bu okullar
kaynak : medya mahallesi / halktv
Aaa endex 5000 olmuş,gerçekmi acep:he:
MHP içinde davadan döneni vurun sistemi sonucu ne oldu acep ???
Fran sada eylem yapmış hameney yanlıları.
Ben olsam toplar İran a geri gönderirim katılanları.
Aynını Almanya da yapmalı Almanlar kıskanıyor diyen burada yaşam zor diyeni memleketine göndermeli.
Bizde TÜRKİYE olarak onları karşılarız yerli ve milli mersedes fabrikamızda çalışırlar artık.:(
Ben tam tersi buradakileri toplayıp sınırdışı edeceksin dışarda ne mok yaparlarsa yapsınlar diye,neymiş çoluk çocuğu varmış,bizemi sordular yap diye,zat onları hep maaşa bağladı,para ondan değil bizden çıktı,onlar canda bizdekiler soğanmı,dünya kadar fakir,fukaramız var,onların ekmeğini çalıyor bunlar:seyt:
https://pbs.twimg.com/media/FmSbinVXkAcIlPb.jpg
Demiş. :whistling:
Dünyada Troller devletleri hedef alır,ama Türkiyede kendi halkını
https://www.sozcu.com.tr/2023/yazarl.../trol-7555835/