yok artık , bu gercek mı yav ?
Printable View
https://video.memurlar.net/video/448...calisirsa.html
Sende tuhafsın be arkadaş,buna mı takıldın yaptığım benzetmemde,teşbihte hata olmaz.(seyret)
+18 GÖRÜNTÜ SAKINCALI OLABİLİR.
Bozkurt ben uyurken biri bana saldırmış sen misin o. Üstümde pijama da yok almışlar. Donumu getirin la.
Gözüme kestirdiğim badem tahtqsi na park edecen seçi me kadar tabi sonrası sikinti olabilir...
valla ben ocak ayı sonuna dek testere olur modundayim... ama duzelicez inşallah.. da bir sorun var hangi hisseleri alacağız göz kamaştıran tablo var :)
Ulen gaddar pala insan uyurken hadi üstündeki yorganı aldın. Ulen adamın donunu picamasini niye alıyorsun.
şimdi ben memurum daire de çoğu arkadaşımın promosyon parası yandi bu sasa hektas gibilerden:( ama uyardım sanki bir güç kitleleri etkiledi al dedi
Seçim öne çekilemez. İkinci tura kalmaz bence.
İlk turda paşa alır geçer.
Ben konuşmayı kestim, mecburi çarşı pazar ve gelen telefonlar.
Whatsapp'dan enterlemeden önce son bir kez bakma imkanı oluyor. Bir yerlere yazma ihtiyacı malesef oluyor.
Dilini tutanın kaybetme ihtimali yok, ayrıca gizem katıyor.
Bende kamu kurumunda çalışıyorum. Kurum rahatladı biraz. Herkes borsa konuşuyordu. Yok onu al bunu al sürekli sohbet bunlar üzerineydi. Şimdi ses seda yok. Bir kaç güne klasik eski günlere döneriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ama umutlu olun ... bu roket kağıtlar bu sefer bir kez daha kalkıp 2. turu atabilirler yani şu anki fiyattan x 2 ve ya x 4
Bloomberg de yabancılar yüklü miktarda TL aleyhine pozisyon aldılar haberi vardı. Bunu yorumlayacak arkadaş var mı.
Evde malsef birisi olunca konuşmak gerekiyor, kedi köpek vs dahi beslememeye karar verdim. Geçen haşereleri tümden temzilesem mi diye düşündüm sonra vaz geçtim. 3 tane çiçek var onları dahi çıkaracaktım acıdım su vermeye devam ediyorum.
Komşu geçen bana bir şey getirmiş veya bir şey alacak bana kapıya gelmişti. Sonra yav senin duruşun konuşman bile değişik dedi. Burası benim evim olduğu için güven sorunu yok, dışarıda biraz ezik olmamız normal dedim.
tabi de işte öyle olmuyor ne yazık ki... sasa, hektaş burdan %30-40 daha düşerken pgsus thy sise sahol de %20-25 düşüyor...
pair trade fırsatı aslında, biri satılıp diğeri alınabilir ama farklı sektörler arasında ben pek yapmıyorum... düşük meblağ ile yapılabilir...
Herif deredeki taşla havadaki kuşu vuruyor, bu günlerde çok dikkatli olmak lazım.
Mesaj açık diye düşündüm ama anlaşılmadı galiba.
Piyasada şok edici hareketleri (sert düşüşler, taban serileri,...) yapanlar sırtlanlar (kötü niyetli para babaları) demek istedim.
Aslan gibi çocuk derler iyi bir şey söylemek için ama sırtlan kötü bir imajı temsil eder.
Rızkın onda dokuzu ticartetdedir deniyor. Eskiden çok saçma gelirdi %50 kar marjı öp başına koy derdim. Şimdi herhalde ortalama denmiştir diye düşünüyorum, yoksa 1 e 1000 bile normal olabilir.
Susma zamanım geldi,burada bir yorum yazıyorum adam muhatabım değil genele yazmışım,yazdığıma BOŞ laf diyor,sonra da sıkıntı mı var diyor.
1 diğeri yaptığım yoruma eleştiri bulamıyor,aslanın avını nasıl yediğini anlatıyor.
Genelde fikre eleştiri olsa anlarım ama adam kişiselleştiriyor,ister istemez forum şartları gereği alttan almak durumunda kalıyorum,bu beni hem üzüyor hem de yoruyor artık.
Bu gibi durumlarda farklı kişisel paylaşımlar yapıyorum,ben kimim gibi anlatılarla daha da boktan durum oluşuyor.
Neyse,önemli olan bildiklerim doğruları yazarak paylaşmak.
Yazmak için Sebep? Biz bu yaşa kadar kendi deneyimlerimimizle yetiştik,bunları burada paylaşarak belki de 1 tür tatmin olma arzusu veya her neyse........(tabi ki niyetim faydalı olmak)
Mutluluk aslında öznel bir şey, başkasına mutluluğunu gösterecen veya kanıtlayacağın diye yaşamamak lazım.
Ben hayatta hedefimi kendimi kurtarmak olarak koydum, çok ödün verdim, onu kaybetmeye değmesi lazım. Ortada kurtarılacak bir şeyler olsa onu düşüneceğim ama kimse boş bırakılmamış ve sahipsiz değil bence.
Eski bir film vardı, bana su verdi diye kalkıp kendini tehlikeye attı beni de etkiledi.
Tabi ben kimseye örnek olmak istemem, sıfırdan gelsem komple ters yaşarım. Siyastçiler milyonlar ile el sıkışıyor, ticaret ve esnaflık da güzel alan.
Xu100 311 dolardan 280 dolara gerilemiş
İnsanlar, özellikle akıllı insanlar arasındaki problemlerin %99 u yanlış anlama veya iletişim hatası bence.
Akıllı insanların göstergesi saygı, duygu dolu insanların göstergesi sevgi oluyor bence.
Cahiller arasında da yan bakma..
Hiç bir fark yok....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben Selçuk gönençleri anlamıyorum birseyler oluyor ben demişim diyor tamam iyi teknikte amaa
https://www.tradingview.com/x/ZsX1VfSA/
Orta çizgiye geldi teper diye uzun yapmıştım, kafaya 7 bin puan falan yemişim..