Soğuk geldi fiyatlar yükseldi. Domates 40 biber 40 50 parlican 30 vb
Printable View
Soğuk geldi fiyatlar yükseldi. Domates 40 biber 40 50 parlican 30 vb
Hulki isimli bir dönek rahmetli Ecevit'e iftira atmış... Linkte çok güzel cevap verilmiş...
https://twitter.com/devrimgurkan/sta...21040922828800
Ben de depremden sonra araştırma yaparken şunu gördüm, çok hoşuma gitti...
https://www.youtube.com/watch?v=FS4HJmWx1yI
Mecbur gecirecek el mahkum.. ama oda fayda etmiycek..SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net bir kaynak vermemiş ama şöyle bir haber var:
AKP: Seçim ertelenmez, süreç aynen devam ediyor; teknik altyapı sağlanırsa 14 Mayıs’ta olur
https://www.bbc.com/turkce/articles/cne3l1vv9r8o
Geçmişinde yaşadığı travma ile geçmişi ile hesaplaşmaya çalışan Borderline (Sınırda belirsiz )Kişilik bozukluğu yaşayan birisi.
Artık konu psikoloji bilimini ilgilendiriyor.
Literatüre kendi ismi ile geçme ihtimalide var.
"Adıyaman Valisi ne demişti " Adıyaman Reis aşığıdır ...
https://www.youtube.com/shorts/660-NyMReps
Hulkiye arpayı fazla verince Hulki kendini,. yeşil dev adam Hulk zannedip sallamaya başlamış ,
bakmış muhalif olmakta ekmek yok , zaten demiştir , ne zaman istersem dönerim , millet yer ,unutur , bakınız, Sevilay yilan pardon Yilman, Kemal Öztürk ve benzeyenleri .
Arkadaşlar Osmanlı tarihini iyi incelemek lazım , Deyyusu Ekber İbriş paşa ile Varvar Ali Paşa isyanı ni ve neticesini incelemenizi tavsiye ederim . İbriş paşa nin dölleri ziyan olmamış , 21. Yüzyılda aramızda dolaşmakta
Kuyruk değil karakteri şerefi o kadar. Bugun sağ sol farketmez sözcü karar yenicag milli gazetesi bazı Habertürk yazarları tele1 vs bunlar iktidarı göklere çıkarmış olsa yedi ceddine yetecek serveti kazanırdı. Ak it gazetesi yazarları ipini koparmış hav hav gibi önüne gelene bol bol hakaret iftira dibine kadar. Seçimden sonra bu ak it yazarlarınin hepsi soluksuz cezaevine atılıp unutulması gerekir. Hatta onu okuyan ne kadar kamu görevlisi varsa da KHK ile ihraç edilmeli. Tüm kamu bu tür necasetlerden temizlenmeli.
Gün gelecek şu meşhur söz akıllara gelecek. Su veren itfaiyenin hortumunu keseyim.
Bir fakir olarak hedefim seçimden önce kredi kartı limiti kadar sarı Gr almak ve onun borcunu ödemek. Bazılarına saçma gelir. Buna benzer ekonomi yönetimi olduğu dönemde bir sabah uyandığımda bir iki kat artıyordu. Mesela ben şuan oturduğum evi aldığım da. 100 gremse den fazla para verdik. Bugün şişen emlak fiyatları ile evin edeceği yarısı kadar en az 40 gremse zararım var. Altın sabır işi. Günü zamanı geldi mi roket hızında gider. Sonra uzun süre soluklanir.
Evde çok paran varsa kapıyı açarken ödün kopar. Benim yaşadığım yerde çok kişi parası yüzünden vahşice öldürüldü. Hatta Türkiye genelinde böyledir. Lüks bir sitede ultra güvenlik önlemleri ile yaşamak lazım 20-30 bin site aidatı ödeyenler var. 100 Gr altınım olsa pis su giderine saklarım.
Felç öncesi Konya'nın zengin semtinde pansuman enjeksiyon yapardım biri vasıtasıyla tanıştım gitgide yayıldı ünüm. 10-15 gün enjeksiyon için verdikleri para maaşımdan fazlaydı. 10-15 gün pansumana iki üç maaş veriyorlardı fiyat tarifesi yoktu ne verirse tamam derdim. Asgari ücret ile mukayese edersen 2-6 kat arası. Bunun tek sebebi birincisi elimin süper hafif olması ikincisi güvenlik. Çoğu evine gelen yabancıdan korkuyordu öldürür diye. Şuan arayıp Salihim niye felç oldun her zaman işimizi görüyordun diye şikayet ediyorlar. Bu arada hasta olduklarında beni ararlar istedikleri hastanede tüm tedaviyi takip ederdim. Öyle bir dönem oldu ki iyice bunaldım samimiyet iyice artmıştı ne gecem ne gündüzüm ne bayramım belli değildi. Konya'nın elitleri mülki amirleri MV vs bana aileme hiç zaman kalmıyordu. Eve gelen konu komşu akrabaları saymıyorum. Size garip gelecek ama felç olduğum için tek sevindiğim taraf bunlardan kurtuldum.
Yeşilsoğan kıtlığı yok bolluk var tl kıtlığı var has safhada .
Bünyamin bolca var istemediğiniz kadar altın ithalat olmazsa büyük sıkıntı olur bir büyük üreticiye sordum bir iki model geçen hafta 15 marta tarih veriyordu .
Aslında doğaya karşı ne kadar zayıf ,küçük ve aciziz ,bir de şuncacık aklımızla onu kandırmaya çalışıyoruz onla dalga geçiyoruz.
Her sabah zırhlı arabalarla TL taşınıyor dövizcilere ve arabalara dolar taşınıyor dövizcilerden .
Bazen tl bulunmadığı oluyor . Ayaklı borsadan talep ediyorlar . Dolar getireceğiz tl ayarlayın diye
Tabi alış kuru 19.13 olduğu için dolar onun etkisi de olabilir .
Altın sıkıntısından bilmiyorum ama 2-3 günde üretilem malı 1 ayda fazla sürede üretiriz diyorlar . Son bir haftada olan olay bu . Sürekli müşterisi olduğumuz halde .
ülkede TL'den bol bir şey yok. politika yapıcılar sadece bunu kanalize ederek fiziki dolara gidecek kısmı çözdüler.
diyorlarki usd almayın gidin türevlerini alın ! fon alın, sertifika alın , borsaya gelin, viop pozisyon alın, hatta faizi de serbest bıraktım kkm'ye gidin diyor. şimdilik yatırım amaçlı paranın önünü kestiler.
ama problem şu anda yatırım amaçlı paranın talebi değil, ticaret ve borç ödemesi için gerekli olan talep.
ve maalesef yolun sonuna gelindi ?
Bu kendini çok akıllı zanneden kesim. Altın sertifikası ile altın ithal etmeden kağıt üzerinde altın oluşturma peşinde. Zaten yeşil soğan da habire olmayan yeşil soğanı satıyorlar. Bir yıldan az ödemesi gereken rakam 180 milyar dolar. ABD faizi %5 üstüne cds koy. Cari açığı da koy en iyi ihtimalle olacağı belli. Biz bu Çiller modelini yaşadık ve bedelini ağır ödeyenler oldu. Kendini çok akıllı zanneden bu şeytanlar bedelini çok ağır ödetecek. Aynı deprem gibi zamanı belli değil ama yakın.
Yurtdışından
Direkt yuvaya oturtuyorlar
https://i.hizliresim.com/8kwixx8.jpeg
Bizim ülkenin sadece USD altın sorunu yok. TÜİK marifeti ile enflasyon düşürmenin küçük esnaf katliamına sebep olacağı sonradan ortaya çıkacak. Halkın çoğu küçük esnaftan tasarruf ettikçe bunlar yok olacak.
Türkiye Barolar Birliği (TBB), Din İşleri Yüksek Kurulu nun depremzede çocuklara ilişkin, Evlat edinen ile evlatlık arasında evlenme engeli doğmaz ifadelerinin ardından, Türk Medeni Kanunu nun 129. maddesi uyarınca evlat edinen ile evlatlık ve onun çocukları arasında evlenme yasaktır. açıklamasında bulundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Ulkenin sorunu bu zihniyet, yaralar sarilir ancak bunlari ne yapacaksiniz.
Hristiyanlık Yahudilik İslam ve akitlerin icat ettiği farklı bir din var kuralı her dakika değişen.
Kendi dinini bilmeyen kalkıp diyaneti suçluyor daha önce de söyledim sorun dinin kendisi, inanmayan açıp ahzab Suresi 4.ve 5.ayetlere baksın, muhammed evlatlığının karısıyla evlenebilmek için önce insanlari hazırlar. Amaç evlatlığı yabancilastirip evladı gibi göstermemektir. Üşenmeyen ahzab 5. ayete bir baksın bir de diyanetin açıklamasına aradaki ilintiyi kuramazsaniz detaylandiririm.
Bir şirket kursam diyorum. Şirkete genel müdür yardımcısı olarak hırsızı, diğer birim müdürlerini de gaspçı, katil, tecavüzcü, dolandırıcı gibi en seçkin suç örgütlerinden kursam bu şirketi kaç yıl içinde dünyanın sayılı şirketleri içine sokarım. Ben bu tezimle en kısa sürede dünyanın ilk 10 şirketi içinde olacağımı düşünüyorum.