-
31 Ağustosta düz DTH’da ise DDKKM yapabilir.
-
aktifbank'ın eurobondu (almadım, ama bilgi amaçlı yazıyorum)
$50bin
032-039 gün net 4.00% (32 gün için net 4.5% talep ettim, banka merkezi onaylamadı)
040-099 gün net 4.50%
100-364 gün net 4.75%
365-720 gün net 5.00%
abd faizleri ortadayken belli bir süre daha piyasada negatif faiz veren nkolay repo ile devam edeceğim, yanlış bir düşünce olsa da "dolar dolardır" diyerek sonrası fiziksele yakınım
-
gerek kur politikası -gerekse vatandaşın tasarrufunun *** edilmesi anlayışı...
şimdi de yine vatandaşın kefen brikimine yani yastık altı altınlarının sözde sisteme sokulmasını sağlayacak yeni yönetmeler yürülülüğe sokulacakmış...
hey senatör Bob Menendez'in eşi Nadine Arslanian kulakarınız çınlıyor mu ?
https://i.cnnturk.com/i/cnnturk/75/6...137cf98f5e.jpg
bakalım bizde de belki mali polis evleri basıp dedektörlerle altın avına çıkar mı ?
neden olmasın ?
fatura falan ibra etmezseniz el bile koyabilirler...
demedi demeyin...
Yastık altı altınlar ekonomiye nasıl kazandırılacak?
Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik yeni tedbirlerin detayları belli oldu. Kuyumcu, rafineri ve banka arasında üçlü bir sistem oluşturulacak; isteyenler, kuyumcular üzerinden fiziki altınlarını sisteme aktaracak ve çekebilecek.
https://trthaberstatic.cdn.wp.trt.co...-1703919_1.jpg
Ekonomi Koordinasyon Kurulu, yastık altı altınlar için çalışma başlattı
https://media-cdn.t24.com.tr/media/l...-d-75-a-0.jpeg
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun (EKK), bugün dördüncüsünü gerçekleştirdikleri toplantının ana gündemini, "ülke finans piyasalarının gelişimini ve istikrarını destekleyecek politikalar ve tedbirler" oluşturdu. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, "Finansal piyasalarda Türk Lirası cinsinden enstrümanların çeşitlendirilmesi ve yatırımcılar için daha cazip hale getirilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilmiştir" denildi. Ayrıca açıklamada, "Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik mevcut sistemlerin geliştirilmesi amacıyla önümüzdeki dönemde atılması planlanan adımlar görüşülmüştür" bilgisi paylaşıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, kurulun ekonomi politikalarının eşgüdüm içerisinde daha bütüncül bir yaklaşımla oluşturulmasını ve daha etkin uygulanmasını sağlamak, ekonomik istikrarla ilgili gelişmeleri izlemek ve değerlendirmek üzere her ay toplandığı hatırlatılarak, bugünkü EKK toplantısının ana gündeminin, finans piyasalarının gelişimini ve istikrarını destekleyecek politikalar ve tedbirler olduğu belirtildi.
Çalışmalarla, Türkiye Yüzyılı'nda fiyat istikrarını esas alan sürdürülebilir ve kapsayıcı ekonomik büyümenin sağlanması, stratejik yatırımların desteklenmesi, küresel ekonomide ortaya çıkabilecek risklere karşı finansal istikrarın güçlendirilmesi, yurt içi tasarrufların artırılması, kaynak dağılımında etkinliğin sağlanması ve finansmana erişimin artırılmasının hedeflendiği ifade edilerek, bu doğrultuda, toplantıda görüşülen konulara ilişkin şunlar kaydedildi:
"Fiyat istikrarı ve finansal istikrarın sağlanması ile uyumlu olacak şekilde, katma değeri yüksek ve ihracat odaklı yatırımların teşvik edilmesi, dışa bağımlılığın azaltılması ve sürdürülebilir büyümenin desteklenmesi amacıyla başta Yatırım Taahhütlü Avans Kredileri (YTAK) olmak üzere yatırımcıların finansman imkanlarını artıracak yeni stratejiler istişare edilmiştir. Finansal piyasalarda Türk lirası cinsinden enstrümanların çeşitlendirilmesi ve yatırımcılar için daha cazip hale getirilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilmiştir. Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik mevcut sistemlerin geliştirilmesi amacıyla önümüzdeki dönemde atılması planlanan adımlar görüşülmüştür. TCMB öncülüğünde çalışmaları yürütülen Dijital Türk Lirası Projesi'nde gelinen aşama ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kurulumuz, bu alanda yapılan hazırlıkların hızlandırılması hususunda anlayış birliği içinde bir değerlendirme yapmıştır."
Açıklamada, katılım finans ekosisteminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ve sektörü destekleyici mekanizmaların görüşülüp, Katılım Finans Çerçeve Kanunu hazırlıklarının değerlendirildiği vurgulanarak, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin çalışmalar ile önümüzdeki günlerde TBMM'ye sunulması planlanan Kanun Teklifi'nin, kurul üyeleri ve ilgili taraflarla istişare edildiği dile getirildi.
https://t24.com.tr/haber/ekonomi-koo...slatti,1132207
-
Alıntı:
Originally Posted by
dell14
Diğer bankalarda 31 Ağustos dan önce hiç bir enstrüman da olmayacak , fon vs ..sadece düz mevduat ta ..bu iş zor
aynen. benim ağustos son haftası y.p. dibs itfası olmuştu ve düzgün oran bulamadığımdan fon arayışındaydım. şansa..
-
Dibs alımı sadece ihale günleri ve belli bankalarda mı oluyor?
-
Alıntı:
Originally Posted by
riko66
gerek kur politikası -gerekse vatandaşın tasarrufunun *** edilmesi anlayışı...
şimdi de yine vatandaşın kefen brikimine yani yastık altı altınlarının sözde sisteme sokulmasını sağlayacak yeni yönetmeler yürülülüğe sokulacakmış...
hey senatör Bob Menendez'in eşi Nadine Arslanian kulakarınız çınlıyor mu ?
https://i.cnnturk.com/i/cnnturk/75/6...137cf98f5e.jpg
bakalım bizde de belki mali polis evleri basıp dedektörlerle altın avına çıkar mı ?
neden olmasın ?
fatura falan ibra etmezseniz el bile koyabilirler...
demedi demeyin...
Yastık altı altınlar ekonomiye nasıl kazandırılacak?
Yastık altı altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik yeni tedbirlerin detayları belli oldu. Kuyumcu, rafineri ve banka arasında üçlü bir sistem oluşturulacak; isteyenler, kuyumcular üzerinden fiziki altınlarını sisteme aktaracak ve çekebilecek.
https://trthaberstatic.cdn.wp.trt.co...-1703919_1.jpg
Ekonomi Koordinasyon Kurulu, yastık altı altınlar için çalışma başlattı
https://media-cdn.t24.com.tr/media/l...-d-75-a-0.jpeg
Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun (EKK), bugün dördüncüsünü gerçekleştirdikleri toplantının ana gündemini, "ülke finans piyasalarının gelişimini ve istikrarını destekleyecek politikalar ve tedbirler" oluşturdu. Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, "Finansal piyasalarda Türk Lirası cinsinden enstrümanların çeşitlendirilmesi ve yatırımcılar için daha cazip hale getirilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilmiştir" denildi. Ayrıca açıklamada, "Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik mevcut sistemlerin geliştirilmesi amacıyla önümüzdeki dönemde atılması planlanan adımlar görüşülmüştür" bilgisi paylaşıldı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, kurulun ekonomi politikalarının eşgüdüm içerisinde daha bütüncül bir yaklaşımla oluşturulmasını ve daha etkin uygulanmasını sağlamak, ekonomik istikrarla ilgili gelişmeleri izlemek ve değerlendirmek üzere her ay toplandığı hatırlatılarak, bugünkü EKK toplantısının ana gündeminin, finans piyasalarının gelişimini ve istikrarını destekleyecek politikalar ve tedbirler olduğu belirtildi.
Çalışmalarla, Türkiye Yüzyılı'nda fiyat istikrarını esas alan sürdürülebilir ve kapsayıcı ekonomik büyümenin sağlanması, stratejik yatırımların desteklenmesi, küresel ekonomide ortaya çıkabilecek risklere karşı finansal istikrarın güçlendirilmesi, yurt içi tasarrufların artırılması, kaynak dağılımında etkinliğin sağlanması ve finansmana erişimin artırılmasının hedeflendiği ifade edilerek, bu doğrultuda, toplantıda görüşülen konulara ilişkin şunlar kaydedildi:
"Fiyat istikrarı ve finansal istikrarın sağlanması ile uyumlu olacak şekilde, katma değeri yüksek ve ihracat odaklı yatırımların teşvik edilmesi, dışa bağımlılığın azaltılması ve sürdürülebilir büyümenin desteklenmesi amacıyla başta Yatırım Taahhütlü Avans Kredileri (YTAK) olmak üzere yatırımcıların finansman imkanlarını artıracak yeni stratejiler istişare edilmiştir. Finansal piyasalarda Türk lirası cinsinden enstrümanların çeşitlendirilmesi ve yatırımcılar için daha cazip hale getirilmesi kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilmiştir. Yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik mevcut sistemlerin geliştirilmesi amacıyla önümüzdeki dönemde atılması planlanan adımlar görüşülmüştür. TCMB öncülüğünde çalışmaları yürütülen Dijital Türk Lirası Projesi'nde gelinen aşama ve önümüzdeki döneme ilişkin yol haritası hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kurulumuz, bu alanda yapılan hazırlıkların hızlandırılması hususunda anlayış birliği içinde bir değerlendirme yapmıştır."
Açıklamada, katılım finans ekosisteminin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ve sektörü destekleyici mekanizmaların görüşülüp, Katılım Finans Çerçeve Kanunu hazırlıklarının değerlendirildiği vurgulanarak, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin çalışmalar ile önümüzdeki günlerde TBMM'ye sunulması planlanan Kanun Teklifi'nin, kurul üyeleri ve ilgili taraflarla istişare edildiği dile getirildi.
https://t24.com.tr/haber/ekonomi-koo...slatti,1132207
özel hazırlanmış sofrayı kebapları yer kalkıp giderler....de nebatinin yeri ile şahapın yerine bakın...ne işe yarıyosa bu ekk...gelenler iyi yemek yoksa ne çağırıp duruyolar ya diyodur...
-
FIBABANKA
Dolar birikiminize %4 ila %5 oraninda getiri beklentili fon Fibabanka'da! Meltem Fon-1'e 2 Ekim'de yatirim yapabilirsiniz. 2 Ekim-15 Kasim arasindaki getiri ongorusu, mevduat eslenigi cinsinden belirtilmistir.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Düz mevduat 1 m üstü halk 41 vakıf 43 oran aldım...
-
1M + TL KKM dönüşü
Odeabank
- Minimum 185 gün % 30 KKM
- 1-3 ay % 45 düz TL mevduat
- 3-6 ay % 49 düz TL mevduat
Tekliflerini yaptı….
- KKM’den çıkıp , klasik TL mevduata dönüş için 6 ay vade için % 60 düz TL mevduat oranı
ya da
- 3 ay % 30 KKM’den devam teklifleri tarafımdan bankaya iletildi.
Banka teklifleri reddetti.
Yapılan teklifler, TL mevduat oranını düşük bulduğumdan dolayı ve 6 ay KKM süresini uzun bulduğumdan dolayı reddedildi.
———
Para 3 ay KKM % 30 ING bağlandı
Vade sonu Dolar - TL başabaş noktası 29,58
-
Benimde Pazartesi vade dönüşüm var , Odeabank , Fibabank , Vakıfbank arasında gidip geliyorum , Odeanın Lübnan bankası olması korkutuyo beni...
-
S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti, görünümünü "negatif"ten "durağan"a revize etti.
-
Bunun ne anlama geliyor ?
Neye günlük faiz işletiyorlar.
Kredi kartınız ile vereceğiniz otomatik fatura ödeme talimatları kapsamında 500 TL üzeri fatura tutarları için 30.10.2023 tarihi itibarıyla işlem anında yürürlükte olan nakit faiz oranı üzerinden günlük faiz tahsil edilecektir. Bu bildirim sözleşme değişikliği hükmündedir.
Tapatalk kullanarak iPhone 20 aracılığıyla gönderildi
-
Bizden iiyi notu olanlara dikkat
-
Alıntı:
Originally Posted by
Westwind
Bunun ne anlama geliyor ?
Neye günlük faiz işletiyorlar.
Kredi kartınız ile vereceğiniz otomatik fatura ödeme talimatları kapsamında 500 TL üzeri fatura tutarları için 30.10.2023 tarihi itibarıyla işlem anında yürürlükte olan nakit faiz oranı üzerinden günlük faiz tahsil edilecektir. Bu bildirim sözleşme değişikliği hükmündedir.
Öncelikle hangi banka bu mesajı yollamış?
Anlamı kredi kartı ile fatura ödemek istiyorsan ödenen tutara faiz işleteceğim diyor...
-
Alıntı:
Originally Posted by
heval
Öncelikle hangi banka bu mesajı yollamış?
Anlamı kredi kartı ile fatura ödemek istiyorsan ödenen tutara faiz işleteceğim diyor...
İş bankası yolladı. Kredi kartı ile fatura ödemeyin diye anlıyorum.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Westwind
İş bankası yolladı. Kredi kartı ile fatura ödemeyin diye anlıyorum.
Aynen öyle diyor...
Kredi kartı ile ilgili kurumun web sitesinden ödeme yaparsanız sıkıntı çıkmaz ama otomotik ödemeden çıkarmanız gerekiyor...
-
Alıntı:
Originally Posted by
Paragöz35
Benimde Pazartesi vade dönüşüm var , Odeabank , Fibabank , Vakıfbank arasında gidip geliyorum , Odeanın Lübnan bankası olması korkutuyo beni...
vakıf en son 43 diyo bana size ne veriyor acaba
-
Alıntı:
Originally Posted by
Mombasa kampala
1M + TL KKM dönüşü
Odeabank
- Minimum 185 gün % 30 KKM
- 1-3 ay % 45 düz TL mevduat
- 3-6 ay % 49 düz TL mevduat
Tekliflerini yaptı….
- KKM’den çıkıp , klasik TL mevduata dönüş için 6 ay vade için % 60 düz TL mevduat oranı
ya da
- 3 ay % 30 KKM’den devam teklifleri tarafımdan bankaya iletildi.
Banka teklifleri reddetti.
Yapılan teklifler, TL mevduat oranını düşük bulduğumdan dolayı ve 6 ay KKM süresini uzun bulduğumdan dolayı reddedildi.
———
Para 3 ay KKM % 30 ING bağlandı
Vade sonu Dolar - TL başabaş noktası 29,58
ing bankta kkm yi cebimdeki danışman aracılığıylamı açtınız yoksa direk şubeden mi ?Bende cuma günü görüntülü görüşmeyle ing den hesap açtım kkm için cebimdeki danışman diye bir uygulamaları varmış mobil bankaciliğa girip canlı müşteri hizmetlerine bağlayıp açıyorlarmış o yüzden sordum.
-
Alıntı:
Originally Posted by
yolgider
ing bankta kkm yi cebimdeki danışman aracılığıylamı açtınız yoksa direk şubeden mi ?Bende cuma günü görüntülü görüşmeyle ing den hesap açtım kkm için cebimdeki danışman diye bir uygulamaları varmış mobil bankaciliğa girip canlı müşteri hizmetlerine bağlayıp açıyorlarmış o yüzden sordum.
Daha önceden ING hesabım vardı, hesap boş boş duruyordu.
Odeabank’ta ki vadenin dolmasına 1 gün kala bankaları taciz edip telefonla aramaya başladım sırayla % 30 KKM 3 ay vereni bulmak için.
ING buldum.
Yarın % 30 verirseniz 3 ay KKM geliyorum masayı hazırlayın donatın dedim.
Odişbank’ın minimum 185 gün teklif edeceğini biliyordum.
Şu an bildiğim kadarıyla 3 ay KKM % 30 oran veren yer kalmadı gibi bir şey.
-
Bu arada bu son günlerdeki telefon banka şube trafiğinde kulağıma bazı dedikodular geldi siz ne dersiniz ?
Şu ana kadar KKM ilk çıktığından beri oluşan kur farkları bankalar üzerine yıkılmış.
Şu ana dek oluşan tüm farkları bankalar ödemiş.
Oluşan tüm harabe bakiye Hesap kitap faturalar fişler vs daha sonra görülecekmiş bankalar ve nebatinin ışıldayan gözleri / tcmb / hazine vs arasında….
artık muhattapları kimlerse.
Olmaz öyle şey diyemedim duyunca.
Olabilir çünkü neden olmasın oldu cevabım.
-
Alıntı:
Originally Posted by
ozn
vakıf en son 43 diyo bana size ne veriyor acaba
Pazartesi dolaşıcam bankaları yazarım buraya...
-
Alıntı:
Originally Posted by
Mombasa kampala
Bu arada bu son günlerdeki telefon banka şube trafiğinde kulağıma bazı dedikodular geldi siz ne dersiniz ?
Şu ana kadar KKM ilk çıktığından beri oluşan kur farkları bankalar üzerine yıkılmış.
Oluşan tüm harabe bakiye Hesap kitap faturalar fişler vs daha sonra görülecekmiş bankalar ve nebatinin ışıldayan gözleri / tcmb / hazine vs arasında….
Yok öyle birşey.
Kaç kere KKM den fark aldım..
Hepsinde banka faizi yatırdı 40 45 dk hazineden para gelmesini bekledik.
Gelen paranın hazineden olduğunu bende gördüm MT de gösterdi.
-
Alıntı:
Originally Posted by
gundwane
Yok öyle birşey.
Kaç kere KKM den fark aldım..
Hepsinde banka faizi yatırdı 40 45 dk hazineden para gelmesini bekledik.
Gelen paranın hazineden olduğunu bende gördüm MT de gösterdi.
Benimde dikkatimi çekmişti bu iş bende 3-4 kere kkm farkı aldım 15-20 dakika sonra farkı yatırdilar hesabıma .bencede banka ilk etapta yatırıyor olabilir sonra hazine ile mahsuplasabilir..yani saat 11 de kur belli olup farkin 15 dakikada yatması çok hızlı geldi bana.neyse ney önemli olan işleyiş banka önce yatırır sonra alır vs.vs devlet burada büyüklüğünü gösterip hızlıca fark işlemini yatırıp vatandaşlarına hizmetini göstermistir.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Mombasa kampala
Oluşan tüm harabe bakiye Hesap kitap faturalar fişler vs daha sonra görülecekmiş bankalar ve nebatinin ışıldayan gözleri / tcmb / hazine vs arasında�.
Zaten dolar hesabi actiginda bankalar razi o farki odemeye 30 senedir oduyor.ne gerek var kkm ye.onemli olan enflasyonu dusurup kontrol altina almak.o zaman kurda artmaz.
-
Enpara bayağı yüksetmiş 41.5
Gesendet von meinem SM-S918B mit Tapatalk
-
Alıntı:
Originally Posted by
Marluk
Enpara bayağı yüksetmiş 41.5
Gesendet von meinem SM-S918B mit Tapatalk
Bende 1 milyon üstü bile 35 görünüyor.Nerden gördün 41,5 u
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
iyi ki bizimlesin sana özgü
bende aynı ekranda oran %27
-
Alıntı:
Originally Posted by
Marluk
İyi ki bizimlesin de 3-4 puan yukarda oluyor.
-
https://i.ibb.co/tQn1bP5/Screenshot-...858-Enpara.jpg
Bende de böyle çıktı.. Belki 10 yıldır 1 kuruş param yok burda..
-
Alıntı:
Degerli Akbankli, bankamizdaki kur korumali mevduatinizin vade sonu bakiyesi ile 3 ay vadeli TL mevduat hesabi acmaniz durumunda %45 faiz avantajindan yararlanabilirsiniz. Subenizle goruserek ya da Akbank Mobil veya Internet'ten kolayca hesap acabilirsiniz. Hemen hesap acmak icin: akbank.com/vadeli-hesap. Detayli bilgi icin: akbank.com/vadeli-faiz-oranlari Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:00497 B016
Hiç olmazsa 60 ver arkadaş 3 ay nasıl bağlayayım düz mevduat 45 e
-
Kamularda bir değişiklik yok , Halkbank ilk başta 41 dedi 2 saat sonra temdit devam etsin dedi , paranızı çıkarmayın lütfen diyip 43 oran verdi , Vakıfbankta 43 ten fazlasını vermedi...
-
Alıntı:
Originally Posted by
Antikapitalistt
Zaten öyle çıkıyor
İyiki bizimlesin kampanyası geçerli o arkadaşta.
-
Alıntı:
Originally Posted by
Paragöz35
Kamularda bir değişiklik yok , Halkbank ilk başta 41 dedi 2 saat sonra temdit devam etsin dedi , paranızı çıkarmayın lütfen diyip 43 oran verdi , Vakıfbankta 43 ten fazlasını vermedi...
Kamular öyle
Halkbank yinede yüksek vermiş
Vakıf ertesi gün valörlü 43
Denizbank 41 eytliye 42 şubeden
Bu garanti bankası ne yapar anlamadım.
-
Ahmet
@AhmetBeyefendi
Folgen
24 Ağustosta 750 bps faiz artışından hemen önce 406 olan Türkiye’nin 5 yıllık CDS risk primi arada geçen sürede 1250 bps faiz artışına ve OVP programına rağmen bugün 405.73.
https://twitter.com/ahmetbeyefendi/s...858510266?s=12
Eeee turizm mevsimi bitti.!!
Şimdi kara kış yaklaşıyor.!!!
Enflasyon canavarı sürekli cepteki TL yi .!!!
Cepten çalıyor.!!!
Eksi real faiz en az%35-40 .!!!
Şimdilik.!!!!
100 TL cebindeki para 1 yıl sonra.!!
Alım gücü 10-20 TL ye iniyor.!!!
Bankalar TL mevduatçıyı iyi göğüslemeye devam ediyor.!!
Yarın Eylül ayı enflasyon rakamlarını göreceğiz.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
-
Alıntı:
Originally Posted by
bahri
Hiç olmazsa 60 ver arkadaş 3 ay nasıl bağlayayım düz mevduat 45 e
Sn Bahri cezan bitmiş.
Geçmiş olsun.
Gereksiz sinir yapmamak lazım.
Belli bir seviyeyi korumak bize daha fazla yakışır.
-
Alıntı:
Originally Posted by
virtue
Sn Bahri cezan bitmiş.
Geçmiş olsun.
Gereksiz sinir yapmamak lazım.
Belli bir seviyeyi korumak bize daha fazla yakışır.
teşekkürler mümkün mertebe siyaset konusuna girmeyeceğim sadece ekonomi ile ilgili yorum yapacağım siyasete girdik mi gereksiz gerginlikler oluyor
yarın tl kkm dönüşüm var oranlar tamamen kandırmaca sosyal medyada 50 faiz den bahsediliyor ama daha yanına yaklaşan bir oran görmedim bu kafayla kimse tl ye dönmez
-
S&P ye sormak lazım.
2-3 aylık rekor enflasyona karşın doları 27 de tutmak mı rasyonel politika?
Yoksa tersine bankalar TL değer kazanmasın diye mi 27 ye gelince alış yapıyorlar da biz mi anlayamıyoruz?
Aylarca doları 20 de tuttuktan sonra biriken enerjiyi birbirine yakın 2 ayrı günde aldıktan sonra yapılan çok ağır petrol zammı ve sonrasında derhal tepki veren 3 aylık enflasyondan sonra gelinen durumda belki yapılacak yeniden sıçrama mı rasyonel politika?
-
-
https://pbs.twimg.com/media/F7b0JNUW...g&name=900x900
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
Folgen
TCMB faiz kararı sonrasında nette 2 milyar dolar civarında satmış görünüyor.
https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...115560770?s=12
Eeeee barut bitince ne olacak.????
İngiliz Mehmet .!!!!
Kapı kapı dolaşıp.!!!
Arabın, Amerikalısının, yarın ve öbürkü gün Londrada
Tefecilerden el etek öperek.!!
Ayaklarına kadar giderek.!!
Borç döviz dilenecek.!!!
Çöp seyiyesinde notu olan.!!!
Tek adam rejimine.!!!
Kimse borç vermez.!!!
Önce aldığın borçları öde der.!!!