Mikemmel işleyen mikemmel yapıda zart diye dibi kırıyor tek tuş hahahahaha yetmiyor 1 gayme dusiyor
Niye cinki teknik analizt oraya stop yazmış niye bele niye ele
Çinki biz bu işin kitabını yazmış ve teknik analiz diye birşey yoktur
Printable View
Mikemmel işleyen mikemmel yapıda zart diye dibi kırıyor tek tuş hahahahaha yetmiyor 1 gayme dusiyor
Niye cinki teknik analizt oraya stop yazmış niye bele niye ele
Çinki biz bu işin kitabını yazmış ve teknik analiz diye birşey yoktur
"Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol"
................. Warren Buffett ..............
her birimizin bildiği malum bugün vadelide ayın son işlem günü ve günlerden salı.
Bu ayın son işlem gününü SPOT'ta geçen ayın düşüğü olan 7644 ün üstünde, kapanışın olup olmaması önemli.
Günaydın millet.
viopta vade sonu hiiiç etliye sütlüye karışmam nemadan artık akmaya başladı...
artık bişeyler alıp satmak zorunda hissetmiyorum...
bir tanede bu galaksi dışından andromeda galaksisinden hissem var...
onu saymıyorum...
benim fimizibi dabana furmuşlar.
sabah sabah uykum açıldı yeminle.
teknik analiz diye birşey yoksa 1 yıldır şu çizgiye gelince dönemsini neyle açıklıcaz...
teknik analizle değilde penguenlerin göç günlerine göremi bakıcaz... :)
teknik analiz diye birşey yoku savunanlar para olmayan şeylerle baktıkları ve o işlerine geldiği için bunu savunurlar...
gerçek parayla bakarsan teknik analiz öyle bir vardırki işte bu grafikte ispatıdır...
1 yıldır kumda eşelenen tavuk gibi bist 30 endeksi 3,30 dolardaki direnci......
https://i.hizliresim.com/jcix922.png
Bilanço öncesi yükseltip bilançosu iyi gelene küçük yatırımcıda maden bulmuş ya deli gibi saldırıyor reklam çok gibi ağalarda basıyorlar yukarıdan malı
ÖRNEK:
TUPRS:bilançosu iyi geldi sat
KCHOL: bilançosu iyi geldi sat
OSMEN: bilançosu iyi geldi sat
İNVEO: bilançosu iyi geldi tavandan deli gibi sattı
GEDİK bilançosu iyi geldi aynı 4 lü sattı
İNFO: bilançosu iyi geldi aynen bugün sattı
DAHA onlarca sayabileceğimiz senet
2-3 işlem günü badem spor tarafından müdahale var koç grubu ve bilançoları gelecek ulaşım üzerinden tutmaya çalışıyorlar.
@____PASA____ Anlık PTY (Potansiyel Temettü Yıldızları) tablosu.
https://i.hizliresim.com/82b6fbw.png
Thy ile endeksi tutuyorlar. Nereye kadar tutacaklar?????
Ben bu filmi daha önce çok gördüm borsa hayatımda genellikle iyi bitmiyor zaman içinde şimdiki senarist badem spor onlar yazıp onlar oynuyor geri kalanlar figüran sadece:)
kolay gelsin
Bankalar ve sanayi hisseleri asagi kayma egiliminde biri 10 kademe thy verse hizli bir dusus olur. Vadesonu olmasi dolayisi ile bugun arti kapattirmaya calisacaklar. Yarindan itibaren tutmazlar cikamayan borsa duser.
İDDİA: Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz artışlarının ekonomide somut bir düzelme sağlamaması nedeniyle Mehmet Şimşeki uyardı. (Barış Soydan)
Turan kurulmuş....
https://www.trhaber.com/ekonomi/yerl...m-h133845.html
Dedigim gibi de oldu, 10 kademe verdiler thy ye.Bakalim bugun tutacaklar mi yoksa yallah gitsin mi diyecekler :)
mesala 2-3 işlem günü dediğim koç tahtaları güzel treda imkanı verdi bunuda çizgiler gösteriyor teknikçi için görenler güzelim formasyonlardan yararlanmıştır.:)
bazı tahtalarda hareketleri ezberlemeye başlarsınız ayıklanma alanınız daralır.
mehmet şimşek faiz artışıyla enflasyonu durduramadı...
birde gidip ışık sisteminde kafadaki ışıktan gözlerdeki ışığa geçilirse off off off
Akçay abi haklı TL diye bir ölçü birimi yok bu yüzden dayı bunun teknik analizi olmaz
pıst 100 7675 bölgesi çalışmazsa saatlikte ayıların 7590 lara kadar önü açık saatliklerde bu yüzden saatlik kapanışlar takip edilmeli oyunda olanlar için.
Kargadan başka kuş altından başka yatırım aracı yalan. 90 lar looding. Bunu yapsın fazla değil 3 yıl içinde dolar 1000 TL olur. Borsa 150000 olur. Birileri gelir ahkam keser bu borsa düşmez diye . Geride graffik koymuşsun gerçek parayla aslında bu borsa yükselmez demeleri lazım.
Tahtakale döviz trafiğinde gözle görülür bir artış var. Para kasalarını taşıyan personeller sorti sayımız arttımız arttı diyor!!!
https://twitter.com/haberaktifcom/st...515308029?s=12
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Ebu Ubeyde:
"Neden İslam ülkelerinden yardım istemekte ısrar etmiyorsunuz?" diyorlar... "Biz yardımı ancak Allah'tan isteriz, o da kimi layık görürse onu vesile kılar. Zulme sessiz kalan bilsin ki, Allah onu bu zafere layık görmemiştir."
Bence tarihi bir ifade....
Ekonomide somut bir düzelme var.
1 KKM azalıyor.
2 Sabah erken kalkan satılık arabasının fiyatını güncellemiyor. Herkesin galerici olduğu bir dönemden kurtuluyoruz.
3 Konut fiyatlarındaki artış durdu gibi en azından artış hızı ciddi yavaşladı.
4 Bankacılık sistemi daha sağlıklı hale geliyor.
Benim aklıma gelenler bunlar.
Gazzeye gidecek gonullu arayisimiz devam ediyor.
Mangallarda kul kalmadi artik...
KKM nin azalması zaten başlı başına bir düzelmedir.
Bütçeye de faydası var bunun devletin üstünden yük alıyor.
Sana mı soracağım bu mücadelenin hangi noktasında duracağımızı.Senin İNKAR ETTİĞİN BİR mücadelede,Senin ahkam kesmen ne demek...
Ha....GELDİKLERİ GİBİ GİTMEDİLER..artıklarını bıraktılar.Onlarla mücadele için 2 tümen burada kalmalı...Sahada kazanacakken PAYİTAHTA kaybetmeyelim.
Düzelme var..Ama zaman lazım. Damat bakan döneminden başlayan bozulma 3 ayda düzelmez. Çok yanlış politikalar oldu..
Bizim piyasanın iyi ekonomiden anladığı ucuz kredi versinler o da gitsin dolar alıp kenara koysun, ev-araba alsın kolayca... Aldığı evin kirası her sene fahiş artsın ki kira bedeli aylık banka faizini öder duruma gelsin..
Bunlar varsa ekonomi iyi yoksa kötü...
Atatürk ne demiş vatan savunması hariç yapılan her savaş cinayettir, senin oğlun var mı bilmiyorum ama bizi direk ilgilendirmeyen bir savaşa gitmesini ne cenazesini almak ister misin? eminim ki kimse bunu istemez, ayrıca ne HAMAS ne İSRAİL arabuluculuk için bizi istemiyor, sanırsam içeride işler kötüleşince vatandaşın gözünü dışarı çeviriyorlar ki ellerinde bahane olabilsin. bence..
düzelmenin olması beton lobisinin umrunda değil...
onlar sadece Merkeze hortumu atıp ucuz kredi çekip bunu yarattıgı enflasyonla mal satma derdindeler...
zamanında %19 faize bu operasyonu kimin adına çektiniz yazdıran patron tayfası ile...
mehmet şimşeği uyartan tayfa aynı...