pahalı ve luks otellere sahip kemer de otelini görmüstüm gecen ben de inceleyim dedim takaslar da bisiler var
Printable View
8570 ortalamalı shortlara 8568 kapama yazdım. Spor vvar. Gelip-gidene kadar öpmesinler.
Akşam pazarı olursa şeker alırım,
Bizim kedi geçen gün kuş yakalamış getirmiş kapının önüne bırakmış, hanım kapıyı açmış o da ne! her taraf kıl tüy ortalık savaşalanı gibi kapının önünde de ölü bir kuş
Aynı şeyi iki defa tekrarlayınca bana anlattı, bende araştırdım, kedinin yaptığı bu anormal davranış sevdiğine hediye getirmesi diye yorumladılar. Enteresan hakkaten yaw
1-2-3-4... tamam hepsi burada
vallis dayı.. şortta bekliyor
dax... -160 bist... 0
ayces e bak..
pivvv...
zamanında benim devir daime takıldı..
pkent aycez martı.
ülen ücünüde turizm yapmayım diyip pkent le martı aldım.
aycez uctu. pkent ihya etti martı süründürdü.
:drunk:
80 taleden girdi listeye benim..
aycez.
700 tale şuan.
1 lot bilem yok.:drunk:
çıtak dayı ne diyon.. dün kapanıştan eklediğmiz shortları kapatalımmı.
kalanları daha aşşağıdan kapatırık..
yükselirsede yerine koyarız olmamı..?
Bir kaç ekonomist geçen de İş Bankası Genel Müdürü enflasyon düşüyor dedi. Geçmişe değil geleceğe ve aylık enflasyona bakmak gerekir dedi.
Son dönemde enflasyonu kamu zamları körükledi gibi.
Bir kaç ekonomist de Türkiye'de enflasyonun tüketim kaynaklı olduğunu söylemek zor dedi. Benim bile kemere bir delik açmam gerekti.
Esas sorun ihtiyaç olan ürünlerin yeterince ve ekonomik üretilmemesi, lojistiğin pahalı olması ve ihracat olarak gönderince temel tüketim malların pahalılaşması.
Dövize bağlı ürünlere aşırı vergi geldiği için pahalı yoksa onlarda fiyat artışı daha sınırlı.
Hem Astor hem de Ekos trafo için gerekli silisyumlu mıknatıs özellikli yassı çeliği dışarıdan getiriyoruz yerli üretim yok yatırım yapılmalı dedi.
7670 üstü yetişir mi haftalık kapanışa...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa'nın aldığı yükseliyor, sattığı düşüyor gibi.
<<<<<<
https://twitter.com/BatuhanCakmak/st...28314771149075
Batuhan Çakmak
@BatuhanCakmak
5 Ocak // 09:55-14:10 arası
Para Girişi; #TCELL #BIMAS #PGSUS #DOAS #SDTTR #EKOS
Para Çıkışı; #YKBNK #EREGL #GARAN #TUPRS #PETKM #ASELS
Alıcılar - #Garanti'nin aldıkları; #THYAO #TCELL #GARAN
Satıcılar - #BOFA'nın sattıkları; #YKBNK #EREGL #ASELS
haftalık açılış 8112 tabela şu an 8122.
korkunç bir şey bu :wu:
Matriks Haber TCMB:
-Yurt dışında yerleşiklerin DİBS (kesin alım) stoku piyasa değeri 29 Aralık itibarıyla 2 milyar 637,3 milyon USD (Önceki hafta: 2 milyar 672,9 milyon USD)
-Yurt dışı yerleşiklerin DİBS stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 29 Aralık itibarıyla: +5,1 milyon USD
Enflasyonist dönemler milletin ahlakının da uçup gittiği dönemlerdir...
Buna sebep olan arkadaş eseriyle övünebilir...
Her mecrada sistemin içine etmeyi başardı, ev fiyatları, kira fiyatları, araç fiyatları, gıda fiyatları, sağlık, akaryakıt, ulaşım, vs...
Attığı kim kime korsa sisteminin temelleri ile de herkes birbirine opel corsa moduna girdi...
Dediğim gibi eseriyle övünebilir...
Aynen... Hatırlayanlar var demekki ;)CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerekçesinide yazayım
dünkü günlük bar :
https://i.hizliresim.com/9ehjcys.jpg
720'den 760'a AL'ınmış ve
740 İKİLİ DİBİNİ test ettikten sonra 747 deki PİVOT (KAHVERENGİ ÇİZGİ ) u geçerek
AL vermiş
ilk bar
ortalarda bir bar değil, İLK bar
PALA bu bardaki kazanımlarını gaptırmaz kimseye
Hadi oğlum ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmeden treda edelim biraz daha:)
Hisse vadeliler faiz oranları
https://i.hizliresim.com/1pxiygi.jpg
Koç bank sabah 20.06 yapıyor oradan veriyor 19.58 bir daha alıyor 19.83 :)
ha bunun gibi tahta çok kaç gündür,
ben treda ediliyor ediyorum değince narsist bir vatandaş çıkıyor bize sallıyor :drunk:
düzen bu şuanda trend başlarsa ona göre oynarız
Erdoğan:Türkiye ekonomisi büyüdükçe ortaya çıkacak katma değerden işçisi, işvereni, emeklisi, memuru, çiftçisi, esnafıyla 85 milyonun tamamı istifade edecektir"
reyiz hangi ülkeden bahsediyor. ?