Korku durumları varsa biraz mal almak bünyeyi rahatlatır
Printable View
Korku durumları varsa biraz mal almak bünyeyi rahatlatır
Kolpacı hc nereye gittin küsme hemen. Normal bu sorular. Varsa bilgi neyim aktar. Bulutun icine gircez gibi en sevdiğim kısımlar benim, bulut kokan hareketler. Ytd
Relax olmak lazım
gergin
Stres
Panik
Korku
Heyecan
Coşku
Bunlar bu duygular hata yaptırır
Abüler heycan yohk.Daha öncsünde annadıp duruyodumya.İki abü var biri müdür, öbürküsü financu, onlar devamlı açıyolar bigüsayarlarını bagıyolar, ben diyemüyom ki bendede vaa, gülerler baa, abülerde pekümcü onlarda dinlyomm.Yılbaşu günüsü gonuşuyoladu.Financu olan hep star deyüp duruyo.Diğeri banga müdürleri ile gonuşuyo.Sangim hepüsü petkümcü.Durum bu abüler.
Bakın bakın ne diycem abüler şöyle bir şey yapalım :)
Üçümüzünde burda altın yumırtlayan tavuğun başını beklemesine gerek yok, sonuçta tavuk bir süredir yumurtadan kesildi, yumurtlamıyor malumunuz üzre
Ben saatleri üçe böldüm
Birimiz 9-12 vardiyasına
Birimiz 12-15 vardiyasına
Birimizde 15-18 vardiyasına baksın
Büüylelikle seans açılışından teyyyy kapanışa kadar tavuğun başını beklemiş oluruz.
Kimin vardiyasında yımırtlarsa o öbürlerine tilifun ederek haber verir.
Nazar ya da göze geldi.. hiç böyle yapmazdı oysaki 😊 ytd
https://youtu.be/Z3vluJXvRQQ?si=-k3o0Ztwruz4V_op
Ferdi Tayfur
Yuvasız kuşlar..
Allah rahmet eylesin.. bir kral daha aramızdan ayrıldı..
Haa bu arada Bear_Bull abi ile yılsonuna kadar para eklemeden sırf trade ile kim daha çok lot topluycak iddiaya girdik :he:
12 ay boyunca bol bol trade
Bugün nefes olsun artık. Ytd
Sol şerit bomboş.. neyi bekliyorsun.. ytd
Bugün dün ferdi babanın soyledigi gibi oldu. Yuvasız kuşlar sırtlıyor.. katlamanin sanatının icrası.. ytd
Bulut altında da dayanmadim bugün bu da hakkını verirse, yeme de yanında yat.. kralsin derim.. ytd
Günaydın Bozkurt abüü,
Günaydın Spenc abeyyy
Günümüz gözel gecer işallah.Bozkurt abü ben trenader falabn bülmem abü, 25 malı 19 dan gapturum malu bubamdan beni govar evden billa.Şindik bu hafta içünde apcamdan gelen burayı bozdurup 125 lod 125bin mü ediyo ne ondan alcam eccük.Tahtacının edünten bi bonçik kopartcam oun tasası vaa bende.
Baktım bugün olmuyor, hergun ki gibi bugünde olmadı derim, polyanna modu ile bankacı, yuvasız kuşlar ile oldu derim. Sepet full yumurta dolu.. ytd
Nefes Efese de kiprasti.. daha ben bu foruma ne yapemm. Ytd
Mal gapturmak yoh, mal sabit
Diyelim ki 25 den 500 lotun va, o dursun heç elleşme o langırt köy sandığında kapalı gişe
Bugün yada dün bi 500 lot aldın diyelim onla trade ederek lot artırıcan, haaa o da langırt köy sandığına kapalı gişe oynarsa yabcak bişii yok
Ha bir tek portföyde Petkim gitmiyor gibi görünüyor ama katlayarak poşeti, çuvala, sonrada depoya çevirdim. Tank gibi birsey oldu. Hem portföy hem de bu.. yıllarını verirsen stratejini uygularsan. Laylaylom kliple geçirirsin ortamı.. eee bu işler kolay olmuyor ama stressizde olmuyor elbette.. ytd
Çok denüşük sitirateşi planı yapanlarda var tabii haliyle
Ama sonucta şirket iyi olur güzel kar yaparsa mikemmel ötesi olur
Malümunuz şirketimiz borc batağına saplanmış durumda
Ama düzelir umut ediyorum
Düzelmeyedebilü belki daha kötüye de gidebilü, bilemiyoruz, nolcuuk
Tek umudumuz star yabtığı karlardan bizede virsin, demettü isterük
https://youtu.be/zo7OjqY5EiM
Koy kasedi Ferdi Baba dan.. al tespihi eline.
Ben de özledim diyor tahtaciya.. ytd
Borc durumu nakit ve finans durumu düzelirse zaten bu fiyatlarda tutmazlar, çok ucuz
Bist 10bin üstünde kalmakta zorlanıyor, bankalar satış yemeye başladı
Bizim küheylan bi kerede endekis düşerken düşmese ne datlu olur emme huylu huyundan vazgeçmez
Bu taktaciya beddua da işlemiyor, napacuuk bilemedim
Üfürükcü bulup üfletelim en iyisi mi, belki bahtı açılır.
https://youtu.be/GyeRibge2Bk?si=lDMHy0V0e8_TZfko
Benim vardiya bitti kolpacı abi bekleme sırası sende
18.74 hedefli küçük bir tobomuz mevcut hedefe gidecek mi bakalım....kurtuluş rakamımız 18.95 e düşmüş..sevindirici..sistem hala al vermedi dipnot..:oleyo:
Katırcı Bedri Hc nirdesin yahu! Sende kaleyi yeşil yakınca savunanlardan mısın? Kırmızı olunca genelde sayfalarda pek kimse kalmıyor, o bakımdan şey ettim. Normal tabi bu durumlar forum sayfalarında. Gözler göremeyince yazanları gidildi sanıyor insan. Düşerken de yazın ama.. ytd
burdayım her şey cok güzel olacak..:oleyo:
https://youtu.be/QT25UHtecPw
Merak etme sen. Ferdi baba dan..
bugünde cenazesini uğurladık!
Arabesk hayranı çok olmasam da birçok parçası dilime pelesenk olmuştur, kulağımda yeri hep olmuştur. Milyonlarca insanın kalbine taht kuran güzel insan Nurlar içinde uyu!!
Nerede kalmıştık.. de hadi.. ytd
Taktaci yollama çekiyor, yok yazılmayalım
Burdayız
KOLPACI sende ses ver
Gunaydın Spenc abüüüü
Gunaydın Bozkurt abüüü la
Böğün buraam böön geliyo bi poncük edünden koparcumm gari 18,40 dan alabülür ellaamm
Gün ayacak sanırım, kolpacı hc..
Bazı aracı kurumlar etilen nafta makasinin 79 a düşüşünü sabahın erken saatinde neden paylasmislar acaba, daha önce hiç böyle paylasmamislardi. Yüzlerce kez makas gelmiş olmasına rağmen.. çok ilginç geliyor bana bu durumlar. Ytd
Tabi belki bana ilginç geliyor olabilir. Takipte olduğum icin. Başkasına gelmez, normal bir durum diye düşünür. Kimbilir.ytd