Forumda balsu olmayqbilir mi incelemedim
Bazen dikkatten kaçıyor yeni hisse konmayabiliyor
Printable View
Ne oldu katil kim bulamadınız mı.:)
RTE tv de konuşuyor tusisada vuruyor:)
Müjdeli haber neymiş?
Yenidoğan davasında doktorlara 3 yıl meslekten men cezası verilmiş,
Adâlet herkese lazım olıcak bir ğün.
Şaka ğibi yiz, oh misss,suç işle lolipop üstüne hediye
Katil vatandaş.. 50k ₺ faizsiz veren banklar ile %90 faizli yıllık 1m₺ çekip iki günde ikiye katlarım diyen vatandaşı böyle severler.. eee iki üç ay zarar edip, düşük fiyattan satıp faiz borcu ödenmelidir ve bunu yapanlar borç miktarını iyi biliyor ki veriyor..
Bir yasa çıkarılması lazım partiden istifa eden mv başka partiye geçmemeli..resmen dolandırıcılık..Tellioğullarından oy alıp seferoğullarına geçiyorsun..Ben seçmen olsam yakasına yapışırım sonra korumalar gelir tebrik ederim..:oleyo:
koç hisse satsa çoğunluk payına sahip olduğu için kap atması lazım.
çok saçma tartışma. bizin ky bir yol olamaz. anca sosyal medyada komplo teorisi yazar.
TÜSİAD mı bastı borsayı?
SPK, senelerdir zaten olanları günün siyasetine malzeme etmek isteyenleri sakinleştirmek için, zırt pırt "inceliyoruz" açıklaması yapmaya başladı. Ama dişinden tırnağından artırdığı parası ile kumar masasına düşürülen yatırımcı umurunuzda değil ki.
22/02/2025 - 15:15
İnsanın aman bilmez adaleti bildiğini okur. Yolundan sapmaz.
Güçsüzleri de tırpandan geçirir, güçlüleri de. Acımasızca atar adımlarını, demir ökçesiyle ezer geçer güçlüleri. Ne anasını tanır ne babasını.
Adaletsizlikten daha kötü bir şey varsa, o da kılıcını kuşanmamış adalettir. (Oscar Wilde)
Dünyanın hiçbir borsasında, herhangi bir regülatör, piyasa düştü diye, olağan dışı fiyat hareketini inceliyoruz açıklaması yapmamıştır.
Bizde neden sürekli bu tip açıklamalara mecbur kalınıyor?
1) Piyasayı gerçekten 3-5 kişi kontrol ediyor. Ama bu yeni değil, 2020’den beri böyle.
2) Manipülasyonun arşa çıkması, olmayacak fiyatlarla, borç ödemek, stok malı almak için yapılan arzlara izin verilmesi gibi yatırımcıya dolandırıldığı hissi veren aksiyonlar
3) Birkaç kurumda kümelenmiş birkaç hesabın, robotlarla, piyasayı çalkaladığının açıkça görülmesi ve buna rağmen tedbir alındığının görülmemesi
4) Yatırımcının hala mal pazarlayıcılara, hüstadlara güveni, takibi, piyasa işleyişini hala öğrenmemesi ve en önemlisi piyasa yükselirken tüm bu yukarıda saydıklarımı hiç umursamaması
Sonuç ne oluyor?
SPK, piyasayı, koşarak kaçmakta olan yatırımcıyı, senelerdir zaten olanları günün siyasetine malzeme etmek isteyenleri sakinleştirmek için, zırt pırt “inceliyoruz†açıklaması yapmaya başladı.
Peki!
Bu incelemelerin sonucu var mı?
Yoo
Unutulup gidiyor. O gün için “oh, inceleyecek, dağılabiliriz†sonucu doğuyor
Şimdi gelelim, konuyu zorla Yapı Kredi Yatırım, TÜSİAD ve Koç’a bağlamaya çalışanlara;
Öncelikle, Yapı Kredi Yatırım sadece işlemi yapan hesaplara aracılık eden bir (adı üzerinde) ARACI KURUM
Yani, alışları ve satışları yapan müşteriler, kurumun kendisi değil.
Ayrıca, dün Yapı Kredi (Spot+Pay vadeli) nette 300 milyon TL artıda.
Asıl satıcı, BofA, nette 1.2 MLR TL…
Ama, bunu siyasete bağlamaya çalışan mal bulmuş mağribilerin aklı, son 5 senedir piyasada onca dolandırılma, manipülasyon hikayesinde neredeydi?
Yahu, bankalarda yaptığı manipülasyonlarla, tek bir adam ve çetesi, takası çökertiyordu, daha 2 sene önce.
Kumar masasına düşürülen yatırımcı umrunuzda değil
BofA’nın algoritmasını hiç sordunuz mu, kim basıyor tuşuna diye?
Dişinden tırnağından artırdığı parası, kumar masasına düşürülen yatırımcı umurunuzda değil ki.
İşinize gelen, siyasetinize bağlayacak bir delil bulduk sanıyorsunuz.
Delilinizi doğru yerde arayın ama o zaman işinize gelir mi emin değilim.
Kılıcını kuşanmamış adaletinizle, adaletsizliğin timsalisiniz
Not: Takas Datası @zknflz Özkan Filiz adlı sosyal medya hesabından ve Matriks platformundan kontrol edilerek yazılmıştır.
https://i.hizliresim.com/22t0chh.png
bilale anlatır gibi anlatmış dönen oyunları.
tek soru sorucam açığa satış hikayesi kalkana kadar SPK neden bofa nın işlemlerine inceleme başlatmadı 6-7 ay geriye gidin bakın kendi şahsım ve piyasada olan çok kişi gerçek anlamda ne döndüğünü görüyoruz duyuyoruz bu yüzden cuma günü olan bana normal geliyor.Burada artık kolay para yok
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
2s
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Dün rahattık. Bugün sıkıntı çekeriz. Yarın yeniden rahata kavuşuruz."
bu kadar basit:)kafanızı takmayın
neden spk inceleme istiyor ? neden aracı kurum açıklama yapmak zorunda kalıyor ?
Türkiye'nin borsası sadrazamın sol daşşağımı ?
bu çizgi kırıldığında, bu hareketin gelme olasılığı her zaman masadadır.
https://i.hizliresim.com/tdvtfmi.jpg
buyrun aynı cuma günü SP500 borsası... onlarda aynısını yapmış
https://i.hizliresim.com/8zc3212.jpg
onlar SPK'nın yaptığı şekilde ''karı gibi'' ağladılarmı ? hayır
borsada alış yükseliş ne kadar normal ise, satış ve düşüşte o kadar normaldir.
elimde hisse var, keyfim istedi sattım... zararına sattım... kime ne ?
madem ekonominiz, borsanız o kadar GÜÇLÜ... alın benim sattığımı, kelepir fiyattan mal almış olursunuz
daha iyi değil mi ?
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
İyi Parti’den istifa eden İstanbul ve Konya milletvekilleri Salim Ensarioğlu ve Ünal Karaman, yarınki kongrede AK Parti’ye katılıyor.
yav kimi görsem iyi partiye oy vermiş bunların çoluğuna çocuğuna haram edip beddua ediyor .
Rahmetli Muhsin Beyin bir sözü vardı.
Bir saniyesine bile hükmedemediğiniz bir hayat için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok.
https://pbs.twimg.com/media/Gkc8q3-W...g&name=900x900
Adaletin olmadığı yerde, !!!!
Dinden ve ahlaktan bahseden herkes, !!!!
BİRER. sahtekârdir...!!!!!
Kendime masallar.!!!!
Masallar dünyası.!!!
evet çok doğru
spotta sattıklarının, % 75-80'i civarında vadelilerde long açmış (şort kapatmadır onlar aslında )
kasım 2024'te yapı kredi 54 tl'den 350.000 adet akbank şortlayınca
akbankı 70 tl'ye sürüp...
adamın tüm parasını ''sıfırlarken'' iyiydi.
mına godumun bebeleri
NOT: ne % 80'i ? vadelilerdeki longu % 100'ün üstünde... aslında yk, nette cuma günü long açmış diyebiliriz
NErden vuracağını bilirsen etkisi güçlü olur..
Ne yapıyoruz...Evet ..Oyun oynuyoruz..
BIMAS sabah +1.... akşamüstü -5 görüyor.. Neden?
BORSANIN en Baba ve endekstekien yüksek ağırlığıdan biriniı vurursan,ses getirir..!!!
YKB robotları önce sert vuruyor.. Öldüresiye..
Sonra dönüp alıyor.. hem vuruyor hem de hastaneye gidip kan veriyor..Aman yaşasın diye..?
Sonra dönüp YKB ben yapmadım, ARACI KURUMUM , müşterim yaptı..
Küfretticekler sonunda..
Tabi sen yaptın.!! 3 milyar fakir-fukaranın ,küçük yatırımcının hesabı mı? Bre namussuzlar..
Bu emirleri hangi yatırımcı ekranından verip, yetiştirebilir..
Emirleri senin robotların yerine getirdi..
LİMİT koyup ,istesen frenler piyasanın bozulmasına seyirci kalmazdın...
Yapmadın..Derdin neyse..TUSİAD mı?? Hükümet mi??
Neye çakıyorsan,oradan mesajını ver YKB yönetimi..Ama
Olan küçük yatırımcıya oluyor...
Akşama şimdi pazartesi eksi mi açılırız artı mı açılırız muhabbeti başlar.
bende bu arkadaşlara haftayı nasıl kapatırız ona bakın derim.
karaduman bu hafta uğrama topiğe bahçede kal.:drunk:
Kerem sen pozisyonundan dolayı bu kadar hiddetlisin peki ykb yukarı sürseydi bunları irdelermiydin YOK.
ama bu piyasada ınsıder piyasası akşam ABD borsalarınada vurdular , gündüz dayak yemesen pazartesi sabahı yiyecektin.
sen diyelim ykb satış yapansın hazır yakalamışın senin önüne limit koysa ne derdin :)
sonuç olarak şimşek borsa oyun yeri değildir diyor ya borsa paçasına kadar oyun yeri sen zarar gördüysen ykb dolayı değil piyasayı oyun yerine çevirdiklerinden gördün elini görüyorlar.
borsadaki satışın nedenini birilerine bağlamak durumu gizlemektir bana göre..
satışların devamı sağlıklıdır..aksi halde yabancının olmadığı yerde yerli yatırımcı da gelmeycek ve borsa mındar olacak..
açıklamalar yerliyi borsaya kademeli çekme gibi düşünüyorum ama başaramazlar..patronlar zor durumda zaar..
bu hafta don var dayu..
akdeniz bölgesindeyiz ama yinede geceleri -3, -5 lere düşüyor..yosam budamaya gediciydik..
ama diğer haftalar iş çook, full bahçedeyim inşallah..
yinede sessizce izleyecem baalım..
hırsız ekibi kendi haline bırakalım..alıcı gelirse bizim için iyi deelmi..
YKB açıklama yapıncaya kadar anlam verememiştim..
SUÇ üstü yakalnıp itiraf edince, işler değişik geldi..
Bu olayda cüzi miktarda eksim var. %-7 falan olsaydı olay daha değişik olurdu...
İşi bilenler yazmış..Kasıtlı,manipülatif ve hedefe mesaj var..
TUSİAD üyeleri bize daha fazla mesaj vermeye devam edecekler..Dikkatli olunmalı,derim..
Sıcağı sıcağına SPK'da inceleme başlatıyor.. (Böylesini görmedik!!! Bu ne hız??)
Cuma KCHOL + kapatıyor..yani dokunmuyor YKB kendi patronuna!!!
Ama BIMAS gibi kağıtları yere seriyor,müşterisi..
Ne güzel serbest piyasa öyle mi??:)
ykb nı suçlayındca satış olmayıcımı..olucu..piyasayı biz kontrol ediyoruz havası estiriliyor..
niye...güven vermek için..kime..ARKASINI TUTUP KAÇAN YERLİYE..
yahu bırakın yerliyle uğraşmayı..tek çare makul fiyatlara kadar geri çekilmeler..bunu açık açık söyeleyin..
2 liralık kaatı 4 yılda 100 tl ye taşıttıracak yerli ve yabancı bulamazsın..oyunu bırakın..sistemi çökerttiniz..algı kurgusunu görünce midemiz bulanıyor artık..
yapı kredi mevzuu bittiyse
bedri dayu... artık senden habersiz işlem yabmıcam :drunk: :kahkah:
https://www.facebook.com/reel/2042651472825342
Manisa'da Ateist olduğu için istifası istenilen köy imamı 28 yaşındaki Seyfi Çalışkan:
Ben mesleğime profesyonelce yaklaşıyorum.
https://x.com/xhaber_/status/1893648...Fz5D92KhA&s=19
Yarın pozitif gün olur bence
Kongre de bitti. Sıradan şekilde..
Bakanlar sabit yerinde.
Kılıçdar bile Bahçeli ile görüştüm iyi dedi. Başkaları da açıklama yaptı..
Hafta başında cuma aşağı kırdığı 9750 ye doğru gider. Oradan gelecek tepkiye göre de hafta şekillenir..
Endeksin yukarı gitmesi için pek de olumlu durum yok...Ya aşağı yada yatay devam edecek gibi duruyor...
Son raporda borsaya biraz yabancı girişi var ama 3-4 hafta arka arkaya giriş görülmesi lazım ki bir olumlu hava olsun..O da şu an pek olası değil gibi..
Lavrov Türkiye ye sürpriz olarak geliyor. Bir barış görüşme trafiği olacağı konuşuluyor...
Başka da global pozitif olabilecek bir durum yok...
Bundan sonra böyle günlere alışmamız lazım. Malum Trump var Filistin İsrail var. Ben İmamoğluna kesin siyasi yasak ve hapis cezası bekliyorum. En azından seçim esnasında miting yapmasın diye seçim döneminde içerde olacaktır. İmamoğlunun siyasi yasak alması İBB bütçesinden mahrum kalması demektir. En kötü ihtimalle gitmeden önce dibini sıyırmak demek akp için. İmamoğlu aday olamazsa Mansur Yavaş o kadar kolay kazanamaz. Sonuçta HDP seçmeni var. Ayrıca Mansur Yavaş ülkücü biri. CHP seçmeninden bile faşiste oy vermeyen olur.
2019 belediye seçimlerinin iptal olması İmamoğlu nun Cumhurbaşkanlığı için bir yoldu..
kim niye açtı bilemeyiz..ama gidişat büle..bir devir kapanıyor sankim..
kchol ülkedeki ekonomik durumu daha çok fiyatladı , orada fon çıkışı vardı pastasına bakmamışın bir bak öyle yaz bence.Ali cengiz oyunu , milletin anasına küfür eden bu kadar ceza almadı bımas 1.3 milyar ceza aldı bırakta aşağı bassınlar .
bence acilen hangi piyasada oyun oynadığını bir daha gözden geçir:)
zararın varsa geçmiş olsun yalnız INSIDER piyasasında olduğunu 2025 unutma uzun vade bakarsan günlük grafta TRUMP bak daha sıra bize gelmedi bizden ne isteyecek:)
borsada dahi yabancı oranı %70 den %20 lere düşmesi durumun çıkmazda olduğunu gösteriyor..
bu ortamda nasıl düzelteceksin bunu..imkansız..o halde çözüm lazım..
İmamoğlu ya da Yavaş yeni bir güven ortamı için güzel seçenekler sanki..
aksi halde sadece algılarla yönlendirmelerle bu ekonomi dönmeycek..şekil oratada zaten..
bunun stardı 2019 seçim iptalinde verildi..bence bilinçli yapıldı bu..ne tesadüf 2019 da borsada coşku başladı..SON PERDE..
bu düzenin değişeceği 4-5 yıldır fiyatlandı gibi geliyor..o yüzden enflasyon bahane edildi ..el birliği ile operasyonlar yapıldı..
Ümir Özdağ:
Hakan Bayrakçı’nın son anketi:
CHP %32,3
AKP %30,2
DEM %9,3
MHP %8,3
ZAFER %7,1
İYİ %6
YRP %5,4
Diğer %1,5
ne kadar çok mağdur olunursa o kadar çok oy alırsın..yöntem 2019 seçim iptali gibi..
akıbette benzer olur zaar
Ak,mhp,dem,yrp %56 gelir sistem seçim olursa bunun üzerine gider .
yalnız ben ak ve mhp nin 1.-1.5 puan daha aşağılarda düşünüyorum çevremde çok ülkücü var son apo hikayesi tamamen kenara çekildiler hepsi kendini kandırılmış olarak hissediyor dünkü ülkücü değil
Bir ykb muhabbet dönüyor!
Algo işlemler serbest ya, itiraz neye anlamıyorum..
Ben akp ve yancıları %35 geçmez diye bekliyorum. Ama muhalefet de çok dağınık yrp iyi parti seçmene nasıl güven verecek adayının akp ye geçmeyeceğini nasıl ikna edecek zafer partisi lideri içerde aday belirleme nasıl olacak akp MHP oraya aynı şekilde aday sokabilir. Bana göre tek seçenek CHP m
https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post6985596
çıtak dayuuu ,topik hayırlı olsun :)
https://www.youtube.com/shorts/z4ND5OgrL4E
9.400 altına da geleceğiz,(tekrar)
sırasıyla..oradan da 8.600'a kadar ineriz.. En kötü olmasa da bu senaryo var..
VOBTrader Borsa, youtube kanalı..Her hafta pazar yorum yapar..
Bu hafta bu seviyeleri de içeren yorumları var..
(Mehmet Şimşek, TUSİAD -KARA LİSTE'sine alınınca hesaplar değişti..)
itiraz edenler pozisyonundan dolayı yorumluyor , kasım - aralık analist yayınlarına bakın kurumların ocak ta yabancı gelecek diye diye yayınlar yaptılar insanlara yeni pozisyon açtırdılar , teknik seviyeler belirlediler kafalarına göre 10200-9650 arası trade piyasası makinalarla , milleti alıştırıp bu bant aralığına sonra sıva işine başladılar hatta 9650 altının olmayacağı aşılandı yorumlarda Bahçeli ve tusiad olayları ile biriken gaz patlama yaptı cuma günü oyunda olanın %60-70 nin stoplos bölgesi 9650 geçer duyguları olmayan makinalar duyguları olan manuel oyunculara panik butonlarına bastırdı bir anda %3.5 gördü piyasa sonra süpermen varlık fonu geldi %2 ile günü tamamladı .Millet çıkmış tezgahtaki müşteriye kızıyor ykb ka, tezgahın gerçek sahibine kızınki daha farklı sizi bir daha yakalamasın :)çünkü dini imanı bunların para , hakmış,garibanmış,küçük yatırımcımış fark etmez önemli olan tek gerçek KOLTUK gibi düşünün TEZGAH açık kalsın:)