teşekürler sn jako bende bugün yukseliş yarın düzeltmesi ve çarşamba yukselişe geçmemizi beklıorum..hayrlısı olsun...
Printable View
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/d/news/155087.jpg
Üç yıl arayla Milli Piyango'dan iki defa büyük ikramiye kazanıp tüm parasını kısa sürede tüketen, 'Milyarder Osman' lakaplı Osman Kaplan, "Bu paranın direksiyon ve freni yok, yönetemiyorsunuz"
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/2-...oz-153870h.htm
Yarından itibaren rüzgarın yönü değişecektir.
Bu haftanın yükseliş haftası olmasını bekliyorum.
Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sn jako yeni yorum yok mu acaba??
Geçtiğimiz hafta yükseliş bekledik fakat yükselemeyince son iki gün düşüş başladı.
Önümüzdeki hafta perşembe gününe kadar bu düşüşün devam etmesini bekliyorum.
Niyetini bilemeyiz.
http://i.hizliresim.com/Vrzj4Z.gif
al sat yapıp yükselişten kaçmamak lazım, şans, nasip, kısmet. size de çıkabilir.
son perde.
Değerli hocam, parsan için değerlendirme yapmanız mümkün mü :)
jako hocam noldu endexe??perşembe düzeltme sonu demiştiniz ama cuma oldu hala toparlayamadık???
Üstad, merakla güncellenmiş grafiğinizi bekliyorum. Klavuz önümde olunca daha rahat oluyorum.
Bir süredir organlarım savaş halinde, pıhtı savaşına girdim, gönderilen her pıhtı beni mıhlıyor.
Akciğere pıhtı gönderilir mi diyemiyorum, beyne pıhtı gönderilir mi diyemiyorum, kalbe pıhtı gönderilir mi diyemiyorum, kanı sulandırmaya çalışıyorum.
Güneşi gün batımının romantik manzarasında satın alırsan, gece çok uzun sürer, ruhunu teslim alır.
fakat, güneşi, günün en soğuk, en karanlık, en korku filmi anında satın alırsan, özlemin uzun sürmez, gündüzün tam gün sürebilir.
Sadık kalacak mutlu edecek tek eş seçmek lazım, ötesi kısmet. Dönem bu dönem.
Çok geçmiş olsun Üstad. Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
Geçmiş olsun syn Jako Allah acil şifa versin.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun sn.jako.ALLAH sağlık,sıhhat versin inşaallah.
Geçmiş olsun Sn. Jako :Sad:
geçmiş olsun sn. JAKO
geçmiş olsun sayın JAKO Hastalıklarımızın şifası için bizler birbirimize DUA ederiz.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun,acil şifalar.
Gecmis olsun Sn. JAKO
JAKO üstad çok geçmiş olsun.
bist için güncel zaman analiz var mı hocam
Hoş geldiniz Üstad. Müsait olursanız BİST grafiğini bekliyoruz.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sn. Asabi, Sn. Dıamond, Sn. afc881, Sn. tarkank, Sn. Ahmet55, Sn. deep, Sn. ABKA, Sn. rosense, Sn. designer, Sn. IMAN, Sn. Coparal, Sn. Türkşad.
Gençlikte ölümün üstüne üstüne giderdik, şimdi bir akciger embolisi "yusuf yusuf" ettirdi.
Piyasada verdiğimiz vadeler doldu. 4 Nisan tarihine kadar piyasa güvenli değil. Sonrasında orta vadeli düzeltme görülüyor.
Amerikan doları orta vadeli yüzde on prim potansiyeli taşıyor.
Hoşgeldiniz, tekrar geçmiş olsun.
İstanbul Borsasındaki genele yayılan şelale düşüşlerinin ortak paydası, banka iflasları.
"Game Over" demiyorum. Güvenli değil diyorum.