http://i.hizliresim.com/z3JQzY.png
Printable View
dibin dibin de geziniyoruz bugün bir hareket gelir umarım yönetim değişiklikleri ile
hadi hayırlısı
ytd.
Toplu alımlarla şimdiden dünkü işlem hacmine ulaştı, hayırdır inşallah..
kim baskılamaya çalışıyor hala anlamıyorum
Ne saçma sapan bir kağıt, sabahleyin kafa-göz yararcasına hararetli işlemler, sonra oturan boğa pozisyonu..
241 BİN ALIŞ VAR 1,15 den kademe kalkmadı bir türlü
neden baskı yapıyorlar neden hisseyi rahat bırakmıyorlar nasıl bir oyunun içindeyiz anlamış değilim
ytd.
normal şartlar da bu alışla 1,25 e gitmesi gerekir kademelerde lot yok
her seferinde yaptığı hareketleri yapıyorlar
buradan sıçrayıp da 1,20 den geri dönerse eğer bu sefer spk nın gözü üstünde 1 yıldır spekülatif hareketler sergiliyor
hak ettiğin değerlere yaklaşamıyorsan spekülasyon yapanların oyuncağı olma bari yakışan şekilde hareket et
ben onca süre söylemekten usandım
geçtiğimiz yıl temettü dağıtmadı yatırım yapacağım dedi ve yatırımda yapmadı onca süre kar öylece duruyor
bu yıl da kar yaptı temettü dağıtmadı hiçbir açıklama yok oda duruyor
bu fiyatların çok üstün de alım yapacağını söyledi alımlarını da tamamlamıyor
hisse dibin dibi denilecek noktalar da aylardır baskı altında bekletiliyor
yazık sizlere inanıp güvenen yatırımcılara bu saat den sonra en azından defter değerine yaklaş
bu şekilde itibar zedeleniyor
ytd.
toplam da 1,15 den 309 bin aldı inşallah baskıyı keserler
tamer bilici hak ettiği değerlere kavuşturur
ytd.
Hareketin başlaması için (aşağı veya yukarı yönlü farketmez) HACİM gerekir.
1,15 den 330 bin alış oldu kademe kalkmadı
neden baskılarlar amaç ne anlamam git 1,25 de baskıla anlarım da bu ne böyle ya
ytd.
Bre Bismillah ! uzun takibin ardından ilk alım islemlerimizi yaptık.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
hiç önemli değil,siz körler sağırlar birbirini ağırlar misal ı ne yaparsanız yapın.Ben size bu hisseyi 4 e vereceğim.Ama siz aşağı gelerek bana daha ucuza hisse veriyorsunuz..Yatırımlık hisse bak Suriye de savaş d bitti bitiyor.bakalımne yapacaksın
14 DE BASMAK İÇİN endexin eksiye geçmesini bekliyor
ydt.
Gelsin 1.10 dan 100.000 lot aktif alışım var. Bekliyorum !! En az 180-200 milyon TL degeri olan şirketi, dipte çok tutamazsin. Gorecegiz
satış da lot yok kademeler boş gaza basması gerek artık
ytd.
yatırım danışmanı nisan ayında alımlara başlayacağını söyledi
zaten hissenin grafiğine bakıldığında her yıl nisan ayı agresif sıçramalar gerçekleşmiş
inşallah bu sefer beklentilerimiz gerçekleşir
ytd.
telin diğer ortağı tskbgyo'nun sitesine 2016 yılı otelin yıl sonu değerlemesi 2015 yılı ile hemen hemen aynı çıkmış. Yine değerlemenin içinde otelin 2016 cirosu 11.000.000 elde edilen edilen kar 3.300.000 TL çıkmış. Bilicini payı yarısı. 2016 yılını % 55 dolulukla ve ortalama % 55 dolulukla geçirmiş ortalama oda fiyatı 200 tl ve 2017 yılı beklentisi % 55 doluluk. Bu değerlendirmeler kapsamında 2017 yılında yaklaşık 2.000.000 TL otelden kar yazar. Sonuç otelden fazla bir beklenti yok başkaca haber lazım mesela bedelsiz sermaye artırımı belki kağıda iyi prim yaptırabilir.
endex 90 bini geçerken ayak uydurmayan bilici endex %30 düşünce ayak uydurma peşinde
dibin dibinde bekletiyor bizi defter değerine, alıma söz verdiğin yerlere yaklaş bari bu nasıl bir iş böyle
ytd.
YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ yönetime şu hisseyi getirdikleri duruma bak
ytd.
bu kadar bariz belli edilmez 14 de satışla ve 15 e yapılan baskıyla
nasıl bir sabır varmış sizde be
1.14 e fazla omuz attık, dönmek zorunda kaldı, stratejisi bozuldu.
1,14 verdiği hisseleri kime veriyor sizce bize mi yada size mi ?Kime verdikleri belli . Gün ola harman ola.
Nisan sonu gibi de inşallah 1,14 gezersin ,olmadı daha aşağı inersin , ve ben o zaman orada olacağım yüklü miktar la seni bekleyeceğim.çocuk bile 9 ayda doğuyor seni dokuz ay değil 24 ay beklerim bilici yatırım
O kadar omuz vermisiz ki kurumda baska da satis olmasina ragmen net alis da alim kisminda listenin ilk sirasinda yer aliyoruz :)
1,14 ben alamadım , daha aşağı gelse de alsam diye bekliyorum.:cool:
Maliyetim de bayağı bi yüksek 1,15,5:) aşağı gelse de maliyet i düşürsem ...
kısa sürede köşeyi döndürecek bir kağıttır kendisi.
geçmişte böyle bir spekülatif hareketi ve o hareketinden dolayı ceza alan manipülatörleri mevcuttur.
asıl soru şudur: spekülatif hareketini, yine yapacaksa ne zaman yapacak?
o zamanlarda kağıtta olmak dileğiyle...
spekülatif hareketini yapmasına gerek yok hak ettiği defter değerine yaklaşsın endex'e uysun alımlarını yapsın karları ile ya dağıtsın yada verdiği sözlerdeki yatırımlarını yapsın yeter
diğer hisseler sırf geçmiş döneme karşı daha az zarar etti diye tavan yapıyor bu hisse her yıl kar açıklıyor ortada bir şey yok
her şeyi geçtim her hisse 3 yılda bir agresif sıçramalar sergiler
4 yıldır dibin dibinde geziyoruz hissenin patronları 1,27 üstü maliyetli ben sabırlarına şaşırıyorum sadece
bilerek ve kasıtlı olarak bu seviyede tutuluyor küçük yatırımcının alışıyla bile kademe kaldırılmasına izin verilmiyor baskılnıyor
mal topladıklarını da düşünmüyorum mal toplu çünkü
büyük bir projeleri olabilir çünkü bu kadar beklenmesi çok tuhaf banvit gibi olursa şaşırmam ama en azından minumum 2 nin üstüne çıkması gerekiyor
önemli olan o gün geldiğin de patronlar stardı verdiğin de inşallah burada oluruz
yoksa güven ve itibar kalmadı
ytd.
Hem üçgen oluşumu hem de daralan bant var teknik açıdan !
temel açıdan zaten söylenecek söz yok sadece 20 milyon faaliyet karı var.
Ama hisse fiyatı 14 milyon usd. Gorecegiz bakalim neler olacak :)
Şöyle bir 3 mart 2011 yani şirketin halka arzına geri dönersek :
1- Şirket o dönemde biltaş ile birleştiği için proforma gelir tablosu açıklamış ve o dönem kur 1.50 baz alınmış
2- Buna gore sirketin 43.500.000 aktif (29 milyon usd) toplamı varmış. 23.000.000 ciro (15 milyon usd) ve 4.700.000 faaliyet karı (3.2 milyon usd) imiş.
- Halka acilis rakami 2.7 TL ve cikarilarak olusan odenmis sermayesi de 30 milyon TL olduguna gore 81.000.000 TL yani 54 milyon usd piyasa degeri ile halka acilmis gorunuyor.
- Bugunku odenmis sermayesi 45 milyon olduguna gore (bugunun hesabi ile) hisse basi 1.80 TL gibi halka acilmis gorunmekte. Yani 1.2 usd hisse başı fiyat ile halka açılmış
BUGUN ise
Sirket 1.15 TL yada 0.31 usd gibi bir degerden yani toplam 52 milyon TL yada 14 milyon usd degerden islem goruyor.
Asagi yukari 6 yillik periyotta sirketin piyasa deger trendini bu durum net gosteriyor.
Peki son hali ile sirketin mevcut gelir ve bilanco durumu nasil ??? Bu durumu destekliyormu ?? Onu da ayrica degerlendirmek lazim
:rules::halay::rules:
kimin malını bekliyorsun böyle hangi mantıkla 1,14 satılır yoksa yetmedi mi beklediğiniz
SÖZ verdiğiniz alımlarınız nerede
ytd.
Bana mal verecek ya aşağıdan,nakit biriktirince blcyt deyim.
En sevdigim hisse tipi
Sıkıntı yok , aşağıya geldikçe sevinen birini gördünüz mü yada duydunuz mu ben öyle biriyim işte .Gelsinler gelsinler :kmk: