rahat olun hisse çıkacak en fazla ostim gibi bir 6 ay bekletir. çimentaş borsanın en modern şirketidir.
Printable View
rahat olun hisse çıkacak en fazla ostim gibi bir 6 ay bekletir. çimentaş borsanın en modern şirketidir.
Kumarcılar her bilanço döneminde girip çıkıyor.
Zararda olanlar beklerse zararı kurtarabilir.
16 nisanda olağan genel kurul var.
Hiçbirşey çıkmayacağı halde o tarihe doğru yine yukarı yapabilir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b43268a949.png
Bugün 11.99 yaptı ama döndü yine
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çimento faaliyetlerini yürüttüğü fabrika arazisinin değeri ne kadar eder acaba İzmirli olan üyeler, o bölgeyi bilen var mı. Yeni fabrika yatırımı yaparsa şimdiki fabrika arazisinde de gayrimenkul projeleri üretip bir de gayrimenkul şirketi kurar mı bunlar. Çok mu hayalperest oldum ben acaba, fakirin ekmeği umut.
Cimentas insallah bizi uzmez
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle hızlı hareketler yönetimin haberi olmadan asla olmaz hele hele ki %98+? senin elindeyse kağıdın hiç bir spekülatörün gücü yetmez bakalım şirket neden hacim ve hareket getirdi yıllardır sömürdüğü kağıda birde ekürisi var ama o çok sessiz normalde beraber hareket ederlerdi.
kafamda deli sorular bakalım genel kurula kadar neler olacak
Sizce nasil bi hareket olur
benim tahminim geçmiş yıl karlarını görünce birileri tırtıkladı ama bu kadar asansör şekline gelmesi garip kağıda toplu demek hakaret sayılır tamamına yakını patron da ama italyanlar bunu ve iştiraki olan cmbtn u soya soya bitiremediler ve yıllardır yatırımcısına çektiriyolar yönetim giderlerinin yüksekliği danışmanlık ücretleriyle de karı eritip vergi kısmında devleti de çektiriyorlar kimse de ses edemiyor?
Allahindan. Bulsunlar beklemekten. Baska care yok
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...999af00275.png
Hacim 479. Çok sığ gidiyo
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cimentas bizi verem etmeden yukselse bari
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben boyle hissenin ...
Bence brüt takasa düşmemek için biraz oyalanıyor. Alctl avgyo 3 ay brüte girdi.
Sizce cimentas yukselirmi
Geçen tavandan sattım. Şimdi tekrar aldım ama bu sefer sıkıyor. Acısını çıkarmak istiyor herhalde .Hisse toplu hissenin ağası ne derse o olur. Ama benim düşüncem hisse ucuz, bedelsiz potansiyeli var. Ancak şirketin %2 si halka açık ve bu %2 ninde %97.74 ü toplu.Bu yüzden sabır önemli. Hissenin fiyatını o belirliyor. Ne isterse onu yapabilir. Bu hissedeysen bu paraya ihtiyacın olmamalı. Çünkü fiyatın nereye gideceği belli olmaz. Tabi alırken yükselecek diye aldık ama kısmet. Hayırlısı.
Hissenin hareketleri 2015 hareketlerinin sanki karbon kağıdı konmuş birebir aynı ,yine böyle şubat ayında başlayıp devem eden
2015 grafiğini inceleyen görecektir,hem tarihsel hem de çizgi olarak şablon aynı
ve bence bu CMENT in karına 50 milyon ekleyip öyle değerleme yapmak lazım bilançoda gösterilen 100milyon genel yönetim gideri para tırtıklamak için uydurulmuş bilanço oyunu ,bu şirketin karı bana göre en az 75 milyon
Yok bir baba yiğit kaldırsın su cenazeyi. Adam yıktı üzerimize kağıdı. korkarım 8 ler uzak değil.
Yok usta bu sefer en az 17 tl ye cikicak naz yapiyo
sıfır beklenti,şirket yönetimi çok kalite bu şirket kimseye birşey vermez... bu şirketin zarar etmesi mümkün değil ama adamlar kılıfına uydurmuşlar.. nasıl ki galip efendi borsayı ele geçirmiş tüm hissleri bir aşagı bir yukarı ses çıkaran yok ülke onların nasılsa bunlarında vardır güvendiği birşeyler bu şirketin yıllık karı 100 milyon liradır...ama bilançoda zarar gösteriyorlar...alacagınız hisse için benim bildiğim kriterler, öz sermayesine göre en az % 10 büyümüş olmak (ülkede enflasyon var % 10 büyümüş olması yerinde saymış demektir)ve cironun en az yüzde 10 kadar net kar (sektörel olarak değişiklik gösterebilir kafanızda birşeyler oluşsun diye söylüyorum ) bilanço okumasını ögrenin para kazanmaya başlayacaksınız...yanlış anlayacak insanlar olabilir yazdıklarımı isteyen istediği gibi anlayabilir özgürsünüz... yazdıklarıma göre karar almayın zaten akıl ve mantık yürütebiliyorsanız yazdıklarımı araştırır ona göre karar verirsiniz ve bu sizin kararınız olur...
Merak etme nordstren bilanço incelemeyi bilirim. Bu hissede bilanço incelemene de gerek yok zaten. Herkes biliyor ne dolaplar döndüğünü.
bu hisse zaten kimseye birşey vermeyecek çünkü şirketin %2 si halka açık. Bu hisselerinde 55 milyonu garantide toplu duruyor. Yani %97.74 ü. geriye kalan 1 milyon 200 bin hisse var. onuda muhtemelen yine bu hisseleri toplu tutan kişi kendi arasında top çeviriyor. Bide fazla olmayan bizim gibi bir kaç kişi var. Allah şükür para kazanıyoruz. Yalan söylemeyeyim. Cment'ten de güzel karlar ettik. Hayırlısı diyelim.
Hisse ucuz gercekten bu hisse senedinin onu acik bu hissenin ölüsü 11,50 tl nereye kadar indirirler bilemicem ama bu sewiye ve alt sewiyeler alim icin cok iyi firsat ytd kendi dusuncem
Bir sonraki sefer de kim ole kim kala
¥
http://fs5.directupload.net/images/170328/fvc5u74y.jpg
son bir ayda alanlar
Cik artik be
¥
Lan sanırsın halk bankasının ortağı . Adamlar her şeyi kullanıyor. Şeref yoksunları.:thumbdown:
Halk bankin muduruyle duygusal bi bag va r heralde aralarinda ............
¥
Bu kagitla ilgili umitsizlige kapildim zarari iyi soktular 8 e kadar inmez ins
¥
Tırt bigün daha
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b4e7cc9fbd.png