Şirket mı satılıyormuş
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şirket mı satılıyormuş
Sacma sapan gereksiz yorumlar yazip yer kaplamasan .... diye özelden yazmış terbiyesizin birisi bana. Buradan da açıkça yazayım. Delilikle terbiyesizliğin uç noktalarından birisinde gezindiğin belli. Tanımadığın birisine bu üslüpta yazmak başka bir şeyle açıklanamaz. İnsanda arlanma utanma olur. Burası herkese açık bir forum. Seviyesizliğin alemi yok. Haddini bilmeyene haddi bildirilir.
Şaka gibi ya. Adam bana ayar vermeye çalışıyor ve terbiyesizliğin sınırlarını zorluyor.. Saçma sapan yazıp yer kaplama demiş ama kendisinin bir tane ne bilgi paylaşımı, ne grafiği, ne yorumu var bu yeni topik boyunca. Delirmiş bu insanlar.
Arkadaşlar bu haber sonrası hissenin yarın tavan olması gerekmiyormu akkardanın satışı boşsa nın satışı anlamına gelmiyormu yönetim kurulu değişeceğinden çağrı zorunluluğu doğar akkardan da fiyat tespitinde bossa nın güncel arsa değerleme raporları yapılır bir fiyat çıkar buda çağrı fiyatı olur zaten şirketin %95 i akkardanın çağrıda sorun çıkmaz çalıştığım şirketin araştırmasına sorduğumda 4 ay evvel bir raporda yaklaşık 250 mil dolar değer biçilmiş buda 8 tl eder Yatırım tavsiyesi değildir
Hayret şimdi gördüm haber seans içinde gelmiş
Şu aşamadan sonra kimin teklif vereceği önemli. İnş büyük bir firma alır şirketi. Ytd
Tekstil sektorumde 30 yıllık iplik üreticisi Oguzlar tekstile satışın gerçekleştiği konuşuluyor. Bossayı denim liginde ilk sıraya tekrar getirir deniliyor.
Bugun yarın açıklama gelir.
Bı durumda hisse çıkar mı yoksa önceden hisse alanlar bu haber ile kar satışları mı yapar ?
Satıştaki fiyatı önemli bence. İyi bir fiyata satılması veya satış öncesi arsanın satılıp kasaya konması gibi faktörler hissemize yön tayin edecektir. Ytd
Bugün yeni yıllık zirve isteriz...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noldu düşüşe geçtik.
E be vicdansız ne düşüşünden bahsedion sen:) kağıt bugün artı değil diye düşüşe geçtik Dion.cok alıştın sen yüksekliklere 😊şaka yapıyorum hocam.ama düşüş yok.buralardan aşağı salmasinlar yeter bu aralar
Bende şaka yapıyorum hocam Hergun üstüne koymasını alışmıştik. Bı anda eksi görünce alışkın olmadığımız bir durum ortaya çıktı :)
Gelen haberde şirket mı satışı yoksa sadece hisse satışı mı oluyor.
Moralim çok bozuk.cok düştü hisse bugün....
Kafayı yiyeceğim gece yatamam ben neden düşüyor bu lale hisse .
😊
Şirket battı mı niye böyle düşüyor. Ytd
Yeni patron ilk golünü attı umarım bu günleri aramayız
Kim sattı kaçtan sattı hiç bilgi yok mu.sirket değeri neymiş.bu nasıl satış anlamadım ben
Nereye kadar duseceksin daha bikmadin mi düşmekten.
Düş düş düşmeye doyamadın.
Aman tavan olma bir yerin eksilir .
Enteresan hareketler var bugün
Bundan bir bok olmayacak gibi 2 ileri 3 geri dansöz gibi hisse. Adam akıllı bir tavan yapta görelim.
Bence bu kadar dinlenme yeter... gelsin 4.50 ler
Satılığa çıkarılan eski fabrika arsalarının değeri bile şimdiki piyasa değerinin üzerinde olmalı...
Şu anda meydan boş.en ufak satış veya proje ile ilgili dedikodular çıkarsa kağıt 5 in üstüne atar diye düşünüyorum.sesli düşünüyorum tabi.ytd
Ogız tekstile hisse satışı bilgisi resmi açıklandı. Kap açıklaması. Bu işler nasıl olur bilmiyorum ama haber gerçekmiş. Şimdi şirket satışını mı bekleyecez. Hisse 5 e cıkacak olsa cıkmazmıydı şimdiye kadar. Sektörden tanıdıklarım Oguz tekstilin Bossa yı ayağa kaldıracagini söylüyor. Oguz tekstil çok başarılı tekstilci aileymiş.
Sent from my iPhone using hisse.net