Originally Posted by
karar_anı
son dönemin gözde analist"lerinden selçuk gönenç"leri bende izledim. çok çok biligili buna kimse itiraz edemez ama bence kendine.. çünkü çok karmaşık anlatıyor. sola koşuyor fibo, sağa koşuyor dolar bazlı, ortada bar pavyon gazino ne ararsan :) net olarak ifadesi yönün yukarı olduğunu söylemesi, bide hani geçen hafta benimde yazdığım gibi ortalama dediği desteği kırdıklarını itiraf etmesi.ama banada yedirdiler diyemedi. halbuki gargarasını bile yapmayan kimse kalmamıştı:) sonuçta iyi adam, iyi borsacı, ama yinede gizledikleri var. ben anlıyorum. çünkü herşeyin çarşaf gibi ortaya döküldüğünün sanıldığı gibi anlattı. ama bu bir eleştiri değil çünkü on binlerin önünde böylesine milyarların dönüğü bir oyunun anahtarını kimse vermez. hele eğitim adı altında turneler yapmak... neyse yaklaşık iki buçuk aydır yazılacak herşeyi yazdım, verilecek mesajların hepsini verdim. geriye ne kaldı, ne yazacağım, diyedüşünüyorumda... bana göre valla kalmadı. öteki işe zaten karışmıyorum. yasal olarak zaten yasak. biz burda kıyıda köşede kim bizi ıslar kazır diye bir süre idare ettik... böyle işte:)