Bari moralin bozuk ben 1-2 şey söyleyeyim. 2 gün izledim. Dünde tabandan aldım, bugünde.Birisi çat diye çakıyor malı tabana. Derinlik hak getire spek ahlaksızları tabanda satış tarafınının 10 kademe 8 tanesini 31 ve 69 lot yaptılar, 2 tanesi gerçekti oda 200 ve 500 lü lottu. Onları 31 ve 69 yapamadılar...
Şirket bana kurumsal geldi. şeffaf geldi. Bir şeyler yapabilir diye düşündüm.Taban olur olmaz aldım bugün. Dedim açarlar. Belli ki bilemedin 2-3 emir var. Ve dedim ki HUN HOLDING kendisi olmasada iştirakini ve dolayısı ile kendisinin itibarını böyle paçavra etmez! Diğer yenilenebilir grup şirketini de halka arz edecek 2022'de.Alım yapar had bildirir dedik. 4 tabanı ben kendime yedirmezdim, bunlar yedirdi!!!!
Bizi haftasonu çocuğumuzla vakit geçireceğimize, bu Allah'ın cezası kağıt haftaya acaba kaç taban yiyebilir?diye düşünerek geçireceğiz. çok değerli patron da çok sevdiği sporlar olan "Golf ve tenis" oynayarak geçirir herhalde.Ve Acaba eğerki spor yaparsa"golf ve tennis" kahkaha atacak mı? Çünkü benim kahkaha atmam haftasonu imkansızlaştı.
Bir enkai 4 taban olmaz! madem kökeninde yapı kredi koray gayrimenkul var,oradan doğdun ve tanınmak için halka açıldın böyle tanınma.Ama ben seni rezil 4 tabanınla hatırlayacağım.
Diyebilirsin tavan gitti ama.
Tavan gidebilirsin, taban gidemezsin! Yatırımcıya karşı sorumlulukların var. Ve ben tavan giderken almadım, sn. lokasyonda almamış.
Çok çok ne olur kol bacak keserim, ne ilk olur nede son ama iyi bi içten Allah Belanızı versin, bu kadar tabana giderken bi alım, destek yapılmaz mı, çıksın bi yerinizden der geçerim ama sadece sn lokasyon sana üzülürüm, çünkü ben merhametliyim....
Kendime üzülmem, bu tecrübe ile nasıl böyle bi hata yaptın derim, nasip der geçerim, amma bedduada ederim bunlara.
Gerçekten sana üzülürüm.
2 kap haberi 4 tavan , sonra çak millete. Ohhh ne ala. Gariban söyüşlemece....