Bu ha için beklentim cgdcam gibi silkeleyip yukarı hareket etmesi yönünde aslında beklentileri güzel bir firmaya benziyor biraz sabredecegim ve ümidim de var keratadan
Printable View
Bu ha için beklentim cgdcam gibi silkeleyip yukarı hareket etmesi yönünde aslında beklentileri güzel bir firmaya benziyor biraz sabredecegim ve ümidim de var keratadan
Şirketler halka arz fiyatlarını değerinin %25-40 gibi yukarıdan değerleme yaptırıp
açılmaya devam ederlerse halka arzlara talep azalır. ARMGD için aracı kurumumun müdürü
%40 iskontolu diye alım önermişti , sonuç ortada , bir kez bile tavan yapamadan kısa
sürede %10 geriye düştü.
Bu hisse için de düşüncem benzer , ancak daha büyük bir firma olması ve beklentilerinin
daha büyük olması CGCAM benzeri fiyat hareketi yaratabilir. Eğer 100 TL. veya biraz altında
açılsaydı daha iyi olacaktı.
Firmalar halkın cebindeki birikimlere göz dikmeden makul değerler ile açılmazsa halka arzlara
ilgi gittikçe azalacak ve bu durum en çok gerçek değerleri ile halka açılmayı bekleyen ve büyümek
için bu yoldan gelecek finansmana ihtiyacı olan firmaları kötü etkileyecektir.
YTD. Herkese hayırlı kazançlar.
142.5 i gördük :ok:
gün sonu tavan gelecek mi :ok:
tavan kapatırsak yarın 150 yi yakar bu :)
Bold Pilot mübarek, ne günlerdi.. her yarışını kaçırmadan izlerdim :)
GLRMK günlük, 2 gündür HSBC ve Global alıyor, bugün Tera da almaya başladı, alan ilk 2 kurumda yabancıya işlem yapıyor,
https://i.hizliresim.com/ign4mef.PNG