minik beyin.
adamların ayarları kaçmış, yaptıklarını makul bir davranış olarak görüyorlar.
%80'i pisikoya bağlamış, sen neyin kafasını yaşıyorsun? erken başlamışsın, asdasds. :he:
Printable View
Halk TV
@halktvcomtr
·
2s
Özgür Özel, İmamoğlu'nun savcıya verdiği yanıtı paylaştı
Ekrem Başkana "Cumhurbaşkanı olunca sen de beni yargılarsın" diyor.
Nasıl vermiş cevabını, "Seni bizi mi var ben senden adalet bekliyorum. Ben bunu yapmam, yaptırmam" demiş.
ülkenin geldiği nokta bu yüzden bu borsadan fazla birşey beklemeyin bu dönemde borsada bulunan herşeye hazırlıklı olmalı bugun israil bombaladı düştü yarın ne olacağı meçhul.
israil şunu demiş. suriyenin güneyinde silahsızlanma bitene kadar bu saldırı devam edecek.
yani. orada tek bir bizim dışımızde milis istemiyorum. görürsem oyarım falan diyip ikaz etmiş kibarca.
ne dönüyor anlamak zor şimdilik tahminimce.. arkadan iş çevirme oldu biraz. pyd-sdg .. hükümede entegrede farklı sesler çıkmış olabilü.
bu süreci hızlandırmak istiyorlar.
abd.. iyi polis kötü polisi oynuyor.
:drunk:
Ben Matriks ekranından atıyorum o haberleri :) Vitrin haber deyip geçme :)
Bakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Barrack ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Fidan, Barrack ile yaptığı görüşmede İsrail'in Suriye'yi hedef alan saldırılarının ve Suriye'nin güneyindeki çatışmaların durdurulması gerektiğini kaydetti.
Matriks
Emlak tamam topyekün dalabilirsiniz artık bana :) Al sana bizim taraf haberi :) Kınama yok idare et.
Şara ABD adamıydı, sonra İsrail'in oldu, şimdide terörist oldu, nasıl filim foti dönüyor anlamak mümkün değil,