Agirrrr agirrrr
Düşe Kalka
Tırıs tırısss
California gaymagamligina :kahkah:
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Printable View
Senin büyük paran olsa ve onu bir yere gömmek istesen arkanda bıraktığın ayak izlerini bile silmek istemezmisin.
Kaldıki birinin seni izlediğini farkettin hedefine direk gidermisin, Yoksa farklı yönlere gidip hedefini gizlermisin.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye bu noktadan sonra
Üretim yapabilen bir özel sektöre geçiş ile montaj ve taseronluk ile para piyasaları katakullilerinden beslenen asalak özel sektör arasında bir tercih yapmak durumunda kalmıştır
Her sekilde ve sartta bu ülke KESİNLİKLE VE MECBUREN üretime yönelmek zorunda kalacaktır
Akış süreci bu ve buna karşı cikilamaz ...
Bundan sonra boynuna fular takip eline golf sopası aldığında kendini patron zanneden hamsolarin devri bitmiştir
Bekleyelim ve görelim ...
[QUOTE=viper;271879]
Bundan sonra boynuna fular takip eline golf sopası aldığında kendini patron zanneden hamsolarin devri bitmiştir
Bekleyelim ve görelim ...
Fular+Golf Taşeron+Montaj
Koç'um benim beeeee..
Eskiden ne golf oynarlardi.
kah:kah:kah
İngiliz musvetteleri.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bademler hisselerini ellerinden çıkaracak galiba onlar müsade etmeseydi Türkiyenin en büyük rafinerisini almak kim onlar kim. Dayanıklı dövüş yaptılar birlikte vergisiz kazanç güzeldi şimdiye kadar kaymaklı ballı ekmek dolarda kazan borsada kazan altında kazan manipilasyonun kralını yap. Ama alışmış kudurmuştan beterdir bu para faize gelmez faiz demek devlete vergi vermek demektir. Bademler sevmez öyle şeyleri. Peki şimdi bademler ne yapacak bu paralar nereye akacak siz siz olun katma değer yaratan hizmet sektorlerini takip edin. Acın google amcayı yazın hizmet sektörü raporları diye şak diye size sektörler çıkar. Ama ilk önce hepimiz üstümüze düşen cezayı ödeyip dibi bulduktan sonra. Bir ilk ipucuda bu sektörler hepsinden daha once dibe ulaşacak diğerleri dibe gelirken olar yolun dörtte birini almış olacaklar.:)
Not: İnsanlar okumayıp söylenenleri araştırmadan inanırlarsa daha cok güdülürler.
Kabile ne yapıyor kabile
Yaklaşmakta olan KURESEL OLCEKTE bir kriz öncesi keyifler nasıl
Kabileden bazılarına dedim ki
La oğlum bırakın bu finansal piyasalar dutturugunu , bu kriz sonrası dünyada hiç bir şey aynı olmayacak ve bu makinenin fişini çekecekler
Başta ABD olmak üzere tüm Avrupa da
Yok aaaaabiiiii dediler
Bende ittirin gidin len dedim
Şu anda California gaymagamligini aramanın keyfini çıkarıyorum
Dinlenme tesisi kurmuşlar yol kenarina .....orada bı demli çay söyledim expresso getirdi soluk benizli malı :kahkah: