ben de gluteus maximuslarımla pür dikkat dinliyorum..
Printable View
ben de gluteus maximuslarımla pür dikkat dinliyorum..
Kapanışa yakın, dünkü gibi, yine aşağı verecek gibi. Ytd.
Acemşah üstad herşeyi açık seçik anlattı. Her dakika ekrana bakarsanız algınız bozulur. 12.x /15.x/2x lerde görüşmek üzere
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öğleden önceki hacmin çeyreğini yapmış ikinci seans şu ana kadar. Bu da iyidir. Fazla aşağı salmaya niyeti yok gibi. Hedef büyükse, fazla aşağı gelmeyecektir. Her aşağı gelişi ek alım için bekleyenler fırsat olarak değerlendirmek isteyecektir. Derim tarihinde hiç böyle hacimli günler görmedim. Daha doğrusu hacim oluyordu ama uzun zamandır böyle yukarı çıkışlar sonrası tutunduğunu görmedim.
Masalllaaaahhh..
yakinda tesviklerde gelir insalllaaaah..:)
https://www.aydinlik.com.tr/deri-sek...nomi-ocak-2018
Rusyadaki bu 900 magazalik zincire uretimi kimler yapiyorsa iyi kazanir..
sektorde katma deger cok yuksek ...su anki otomotivden bile daha yuksek !
Kapanışı ustalar yaparmış..
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilgili firma derimod olup olmadigini bilmiyorum. Derimod rusyada iyi pazari var.. derimodun uretimi kısıtlıdir... Derimod daha cok uretim yaptirir ve satar..
Derimod acisindan habere gore rusyada isler cok iyi anlasilan ve derimod modelleri tutuluyor... sadece rusyada degil her yavanci ulkedede ragbet var..
Kisaca derimodun bu kadar buyuk uretim yapacak imkani yok.. bizden farkli olarak Desa uretici kimligi ile ortaya cikiyor onlarin 3 fabrikasi var ve baskasina mal da uretiyorlar.. Desa olabilir bu anlasmayi yapan yada baska bir sirkettir bilemiyorum.. ama ozetle rusyada isler iyi bizim acimizdan ..
bu olay derimod uzerinden olsa keske o rakamlar olursa elbette gorulur
10.40 - 50 direnc oldu.. 50 lırarsa zirveye bakar mı?
Derimod’un Rusya’da sadece Moskova’da var bir mağazası St Petersburg’da görmedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet dört tane varmış teşekkür ederim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
moskova'da 6 tane var
Dört şehirde var anlamında söyledim
Pardon ben yanlış anlamışım, kusura bakmayın...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben en son moskovadayken bir tane vardı şimdi altı olmuş demekki
Ne kadar güzel birbirimizi bilgilendiriyoruz teşekkür ederim bu arada
Ben teşekkür ederim
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Moskova’da tanınmış bir Türk şirketinin finans müdürü ile görüştüm derimod burada sadece kendi adı altında ürün sattığını diğer şirketler hakkında bilgisi olmadığını ama buradaki en büyük deri markası sinejnaya karaleva снежная королева olduğu söyledi
iyi bir kapanis.. umarim yarinda rally devam...
iyi aksamlar olsun...!
Rus ucaginı düsurdugumuzden sonra rusyadaki magzalar zarar etti.. bu yil yurt disi cirolar iyi geldi... 4. Ceyrektede iyi de iyi gelir 1. Ceyrektede..
kapanış pastası gönderen olursa çok seviniriz.
Sn acemşah,bu 12.47 uğraştırırmı biraz,yarınki tavan rakamı manidar.Tam ciddi dirençte.Geçmek için bir habere ihtiyaç olabilirmi .
Sn borsamağduru grafik üzerinde 12.47 yi açıklayabilirseniz memnun oluruz.
Benim grafiklerde 12,47 seviyesi hali hazırda birşey ifade etmiyor. Yarınki önemli seviyeler 10,76 daki fibo direnci. Sonrasında 11.2 seviyelerine tekabül eden formasyon hedefi en sonunda da 13.08 fibo bir üst direnci. Aşağıda ise 10.18 ve 9.96 önemli destek noktaları.
Başka arkadaşlarımız bahsini ettiğiniz seviyeye işaret etmiş olabilir. Paylaşırlarsa ben de memnun olurum..
Sn acemşah,şu pastaya baktığımızda ortada dönen ciddi bir lot yok,ciddi bir alıcı gelse bunu uzaya götürür.
sn acemşahın dikkat çektiği rakam olduğu için 12.47 zikrettim.Acemşah usta konuya bir açıklık getirir inşALLAH.
derımod pazarlamanın sermayesı 2 mio bile degıl. derımod sanayıde bedelsız sart
temel anlamda katma degere onem veririz.. bu gune kadar deri ve ayakkabi sektorundeki katma degerin otomotivden bile yuksek oldugunu yazdim diye millet ozelden sormus gercekten boyle mi diye..
---evet...!
Turk sirketleri daha yeni yeni olcek ekonomisine giriyorlar bu alanda.. Olcek ekonomisi belli bir zaman sonra karliligi getirir iste parekende sirketlerine yabanvilarin cok yuksek paralar odeyip satin almalari bu yuzdendir.
teknik anlamda her teknikcinin bakis acisi farklidir rakamlar bu sebeple farklilik gosterir.
12.470 benim ongordugum ve derimod icin kader rakamidir.
Hisselerimizi temelde entropi prensibine uymalari kaydiyla belirleriz yani once temeldir..
tabi teknigi de bakariz ancak benim orta uzun vadeli yatirimci profilim nedeniyle teknikte Zhenon prensiplerini izleriz.. Zhenon nedir diye sormayin rakamlarin yasamsal dongusunun tekrari uzerine kuruludur cizgilerle pek alakasi yoktur..Zhenon 12.470 kader diyor...uzeri yeni baska ufuklara yelken acan baska bir sirketin habercisi diyor ...
https://www.ekonomi7.com/mobil/haber...lunu-aldi.html
Hazırladığı koleksiyonları ile deri modasının en şık tasarımlarını kullanıcılarına sunan DERİMOD, ayakkabının ve çantanın ‘1 Numaralı Markası’ oldu.
Maaşallah 2018 iyi bi başlangıç..iyi haberleri devam eder insâllah.. tahtaya da yansir bir gün..nam şan şohret şisede durdugu gibi durmaz ��
Yarın 11 üstü kapatacağını umut ediyorum.