güzel kar açıkladığında garantinin anahtarlarını elinden alırlar...şu anda devran onun devranı...ama her devranın sonu vardır...umarım tez zamanda bundan kurtuluruz..
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8944d9acd.jpg
Bugünde gents için kayıp gün. Yukarı hareket gücü göremedim.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6e01c6af69.jpg
1.67 den fazla işlem olmadı.
Sayın keko uzun süredir bu hissede sizi takip ediyorum başka hisseniz var mı bunun gibi takip ettiğiniz?
Azar azar devam.
Huso gibi çıkmaz umarım.
alkada teşriki mesaimiz olmuştu sayın keko bıraktınız mı takibi..o da kıvama geldi gibi sanki?..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklediğim güzel haber geldi.Genpaz hisselerinden 315.000 lot daha satıldı.Tabii hacimsiz piyasada kendileri aldılar.
13 senedir borsadayım böyle bir sey görmedim.adamın sirketinin karı güzel rasyoları tatmin edici adam hisseyi götürmediği gibi dipte mal satıp duruyor acaba diyorum bu adamlar şizofrenmi sülalece .delilere cattık valla.arkadas yap hisseyi 2.30 yada 50 yada 70 satacaksan ordan sat .burda hisse satan adamlarda art niyet ararım ben delirmiş bunlar valla ne diyelim başka.
Sn.Hakıcan kendileri almıyor olsa buralardan satarlar mı? Genpazın tüm sattıklarını kendileri alıyor diye düşünüyorum. Y. T. D.
Üstadım kendileri alıyor gözüküyor haklısınız sirketlerinin hisse fıyatını yükseltmek istemiyorlarsa toplasınlar hisselerini cıksınlar borsa kotundan böyle borsada islem görmek olmaz ki yatırımcı düsmanlıgına cevirdiler işi artık.
Borsanın amacı nedir tasarrufların degerlendirilmesi ve sirketlerin ucuz sermayeye ulasabilmesi.sirket kar ederse hisse fiyatı yükselecek ve temettü verecek yatırımcısına yani ortaklarına.Bİzim patron ne yapıyor aman hissem yükselmesin aman sırketim degerlenmesin.o zaman borsa da olmasının mantıgı nedir .zarar edince zaten hisse fiyatını düsürüyor masallah kar edince niye yükseltmiyor.sorun ahlaki bence
Haklısınız ama bu şartlarda paranın çoğunu kazanmak değilmi bunların amaçları. Dolayısıyla burdan genpazın elindekileri alarak gentaş hisselerinin geleceğinin iyi olabileceği ile ilgili yorum yapılabilir. Aynı zamanda genpazın yatırımı için finansmanı sağlanmış oluyor. Genpazın bu satışlardan kasasına giren paranın yarısıda bilançoda bize yaramaz mı?
Bence esas sorun paranın hepsini kendilerinin kazanmak istemesi. Paylaşma sıkıntıları var . İnşaallah geleceği iyi diye düşünüyoruz. Düşündüğümüz gibi olur.Önümüzdeki bilanço da son bilançoyu desteklerse bizde yılların acısını çılartabiliriz. Hayırlı kazançlar.
İnşallah üstadım inşallah.
Size hakkınızı vermeden paranızı kullanıyorlar kağıt 5 lira olsa buraya kimse üşüşmezdi bunlar da bedava kredi kullanamazlardı bu kadar basit uzun vade grafiği de bunu gösteriyor mevduat faizi kadar getirisi bile şüpheli bence oysa şirket her dönem iyi göstergelere sahip
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne oluyor?
Hareketlendik bakalım geri gelmezse iyi daha da yukarı gider insallah... ytd
garanti - ak- yatırım finans takasta bunların ne yaptığı önemli..bakarız akşam..
Son 15 dakika 500000 lot işlem oldu
yıl sonu 40 milyon kar gelse ölüsü 3 lira eder hisse başı neden buralarda kalmış demek ki patrondan dolayı.
Yarın için
Destekler 1.65-1.59
Dirençler. 1.75-1.79
1.78 üzeri kapanışlarda 1.9-2.4 arası bir yerlere gelecek.
Genpaz ın önemli miktarda satışına rağmen, bu satışı gördükten sonra birilerinin( iş yatırım) iştahlı ve önemli miktarda alıma geçmesi kritik bir dönüş bence.
Ben , son 1 haftada kırılan ümitlerimi canlandırdım. Perşembe ve cuma yeni yıla girerken şık bir hareket görebileceğimiz senaryosunun güçlendiğini düşünüyorum.
Kimbikir, aşağı salınması belki de yukarı güçkü çıkış veya geri alım için iyi bir fırsattı.
Umarım...
o birileri patron zaten satan kendisi alan kendisi
Biran GALİP AGA geldi sandım.
Gelse kesin 5 TL olur.
genpaz satışa devam edecek mi asıl sorun burda...1 saattir dip notlar, kap haberleri bilanço vs incelemedeyim...%7,7 halen genpazda. yani yaklaşık 8 milyon...bunları niye satıyor...kendisi de alıyor olabilir ama öyle yapıyorsa da niye...henüz aklıma yatıramadım kendi kagıtlarıma devam sanırım şimdilik daha akıllıca dedim...ama ilgimi çekmiyor da değil hani. hoşçakalın
Sn. İberata genpaz satışı bana göre negatif değil. Nedenini gündüz kısaca yazdım. Bi bakın. Fikir paylaşımı isterseniz düşüncelerimi aktarabilirim. Y.t.d.
bugünkü kapa verilen haber, satıyoruz satmaya devam edeceğiz mesajı idi.kendi aralarında al sat yapıp kağıdın gitmeyeceği mesajını vermekti. he bizde yedik. satıyorsan satarsın niye yaygara yapıyorsun. zaten seans sonu yapacağını yaptı.oyuna getirmekti benim anladığım bu kadar .. ytd
Arkadas bu kadar özensiz açıklamalar mı olur??
alım satım formatını alıp, işleme uygun hale bile getirmeye üşenmişler... insan alım yapıyorsa, ilgili yerleri ona göre düzenler satım ifadelerini siler... bu metni imzalayan kişi de mi bakıp azarlamıyor bu metni imzalatanı?
26.12.2017 tarihinde GENTAS GENEL METAL SANAYI VE TICARET A.S. payları ile ilgili olarak 1,67-
1,70 TL fiyat aralıgından 315.000 adet alıs/satıs islemi tarafımca/ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu
islemle birlikte GENTAS GENEL METAL SANAYI VE TICARET A.S sermayesindeki paylarım/oy haklarım
26.12.2017 tarihi itibariyle %7,7 sınırına ulasmıstır/ asmıstır/altına düsmüstür.
........ A.S.’nin sahip oldugu %.... oranındaki paylar/oy hakları da benimle/ortaklıgımızla birlikte hareket
etmektedir (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından kaynaklanıyorsa belirtilecektir).
Yönetim kontrolüne sahip oldugum ........ A.S.’nin sahip oldugu %.... oranındaki paylar/oy hakları da
benim kontrolüm / ortaklıgımızın kontrolü altındadır (Paylar/oy hakları bir sermaye piyasası aracından
kaynaklanıyorsa belirtilecektir). Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda verilmektedir.
geçenlerde yatırım finansman "başlarım ulan böyle işe" deyip 1.67lere kadar çizmişti sonra kağıt bir daha 1.6nın altını görmemişti ya.. şimdi aynısını 1.80e kadar bekliyoruz :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...78b7c32fbf.jpg
Bakalım sessizliğini ne tarafa bozacak.
76 ya kadar yolu var ytd
Maalesef takaslari göremiyorum. Fakat son 1 aylık takaslari gören paylasirda memnun oluruz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8f51f5a240.jpg
Bakalım 2 TL ye varabilecek mi yoksa her zamanki kurnazliga devammi edecek.