Değerli ortaklar, kagidin tavan yapmasina yorum yapacak arkadasimiz var mi? Dususe tepki miydi? Yoksa olumlu bir haber ya da bilanco beklentisi ile hareket mi etti?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Değerli ortaklar, kagidin tavan yapmasina yorum yapacak arkadasimiz var mi? Dususe tepki miydi? Yoksa olumlu bir haber ya da bilanco beklentisi ile hareket mi etti?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tutana aşk olsun :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir kaç gün önce 2.0x dı....bilanço güzel gelecekse zaten fiyatlar bekleyelim bakalım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançodana olumlu beklentim yok açıkcası.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malı toplayanların mal topladığı imajı hala verilmekde,devamını bekliyoruz.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
1 günde % 20 iki üç günde toplam % 30 seviyesinde yükselmiş her kagıtta kısa vade risklidir. ÇUKUR deyip duruyorum, kısa vadecileri silkeliyor. bugünkü hareketi oldukça sağlıklı. orta ve uzun vadede bir YATIRIM kagıdı degildir GARFA. 1 haftadır bu hareketi çeken psikolojisi bozuk herif ne derse o olur. ama kısa vade bugün kü hareketini birkaç gün daha kagıdı tutmama sebep olacak kadar sağlıklı buluyorum..
Lütfü Bey eğer okuyorsanız dünkü aracı kurum dağılımını bi atar mısınız rica etsem kimler aldı sattı merak ettik.
Alan satanı çok ama çok iyi takip edemiyorsanız Alan satana bel bağlayarak yapılacak işlemler yüksek oranda hatalı sonuç verir, bol kazançlar
https://resmim.net/f/r0Bki1.png
https://resmim.net/f/hdAPLm.png
Lütfü Bey çok teşekkür ederim
2,52 de tutunur gibi yapıyor. kırılırsa 2,43 e kadar derin dalış yapabilir.
yeniden 2,60 lar geçilirse ralli devam edebilir...
http://666kb.com/i/dvhfs6jri0rk499tt.png
Evet herzamanki gibi hevesi kursakta bırakma hareketleri böyle dandik bir hisse yok, böyle üçkağıtçı bir tahta yok [emoji53]
arkadaşlar sakin..birşeyin kursakta kaldığı yok. gayet profesyonel bir şekilde tahtasını yapıyor adam.2.50 de alış 26.122 lot.2.52 de satış 26.201 lot..ikisi de kendisinin..tırsan varsa versin diyor..bu endekste solar olmuş 4.92 adam 2.50 den buyrun verin diyor, tırsan versin. gedik demin 30 bin lot 2.47 e kadar kustu, havada kaptı herif..
alın buyrun garanti 2.52 deki kendi satışını aldı...alışa getirdi kademeyi..
ppk sonrası saniyeler içinde sert düşen bist de o panik le spek e gelen mal sınırlı kaldı, GEDİK ten 2.50-2.47 arası 27 bin küsür lot satış yedi, o nedenle de 2.47 e 22 bin lot destek attı bekliyor. piyasa çok bozuk, buna rağmen spek tahtada pozisyonunu koruyor. kısa vade oldukça hareketli kagıt, orta ve uzun vadeli yatırım kagıdı olmadığı düşüncemi tekrar paylaşayım. bu serseri çok sert yukarı bir hareket de çekebilir ki bence bu malla bunu yapma olasılığı yüksektir..
sayın teft34;Şahsına münhasır karınca kararınca elinde bulunan imkanları dahilinde borsa da yatırım yapmaya çalışan ky yım yaklaşık 6-7 aydan beri aldım maliyetim 3,00 seviyelerinde, gerçekten hisse forum yazmış olduğunuz yazılarınız ile ky doğrU yönlendirmeye çalışıyorsunuz, tşkler..
............
bugün bu endekste de yukarı hareketini sürdürse isi bu kagıttan korkun derdim. oysa böyle brüte falan da girmeden ceza meza yemeden daha sert hedeflere hareket etmesi için gerekeni yaptı bugün bizim sayko psiko spek, güç toplattı kagıda. endeksteki sıkıntı kalıcı olmaz ise kısa vade oldukça olumlu görüyorum tahtayı temel ve takas olarak..
ben de size teşekkür ederim, çok sağolun. burda eğriyi doğruyu doğru dürüst bir şekilde paylaşalım biz de, isteyen alsın isteyen satsın isteyen hiç bulaşmasın. bu kişilerin kendi tercihi. ama bildiğimizi doğru bir şekilde sunarak o tercihlerinizi belirlerken katkıda bulunabiliriz, ya da IŞIKLAR gibi ruh hastası bir üye kalkıp burada boş beleş onu alın bunu satın diyerek forumdan istifade edenleri yanlış yönlendirebilir. ha yanlış yönlenenin de kendi sorunu yani, hepimizin buradaki paylaşımlarla ilgili diğer forum üyelerine dürüstlük borcumuz var. bildiğimizi bildiğimiz kadar paylaşmak borcumuz var. kimi art niyetle yanlış yönlendirme gayretinde iken, kimisi de hasbel kader bir birkimini yatırmış hisseye, artık hisse ile yatıyor hisse ile kalkıyor ve bu süreçte kendini WARREN BUFFET sanmaya başlıyor : ) veriyor burada gazı insanlara. baktı olmadı, maya tutmuyor başlıyor bu sefer sallamaya, ben o fiyattan sattım bu fiyattan atladım uçtum kaçtım parayı vurdum falan : ) örnekler IŞIKLAR : ) yazık yani yaşını başını almış adam, şurda düştüğü duruma bakın, ibretlik.neyse kişiselleştirmeyim ama bunlardan ders cıkarmamız lazım..bol kazançlar..
Sayın teft34, forum üyeliğiniz askıya alındı çünkü birisi sizin hesabınıza ulaşmaya çalışırken 5 kere şifreyi yanlış girdi. Foruma tekrar girişi 15 dakika sonra deneyebilirsiniz. Şifrenizi 5 kez yanlış giren kişinin IP adresi şudur : 88.230.74.6 . Lütfen şifrenizi girerken büyük küçük harflere dikkat edin.
IŞIKLAR ı kapatamamış arkadaş : ) forumda birinin üyeliğini ele geçirmek için 5 kere şifre denemeden önce, bu denemelerinizin İP adresinizle birlikte o kişiye gönderileceğini bilin. şimdi bakalım seni benim elimden kim alacak..
ayrıca bu sabah işe gelirken radyosporda bişey dikkatimi çekti. FB nin başkanı Ali KOÇ un FB klübünün grup çeki ( olmayan fiktif alacak yaratmak ve bunu kırdırmak ) yaparak factoring den kredilendiğini, bu faktoring işlemlerinin grup çeki olan, yani esasında faktoring edecek alacağın kalmamış nalları dikmişsin, kendi grup şirktlerin arasında olmayan bir hizmet veya mal alımı için dandik fatura kesiyorsun, bu faturaya çek veriyor öbür şirketin, o çeki alıp götürüp faktoring ediyorsun, 1 hafta sonra da o dandik faturayı iptal ediyosun, bu sayede ortada fol yok yumurta yokken alacak varmış gibi faktoringden yüksek faiz ile finansman sağlıyosun. 2015 den itibaren bu işi yapıyomuş fener. ve en yogun olarak 2017 ve sonrasında yapılmış. bu faktoring şirketlerinin büyük çogunluğu alacaklarını yapılandırmış. ama 2 tane faktoring şirketi yapılandırmaya yanaşmamış. fb de vadesi geçmiş factoring borcunu grup şirketlerinin hangisi ise ona ödetmemiş. Ali koç şimdi gelsinler hacizle alsınlar da göreyim diyor. bizim GARFA nın açıklaması zamanlama olarak çok oturuyor bu açıklama ile. bu 70 milyon tl ( 15 milyon usd ) fenerin yapılandırmasına yanaşmayan 2 factoring şirketinden biri bizim ki olabilir. ferit şahenk falan 2015 lerde garantide idi hala..emin değilim ama böyle bir ihtimal kuvvetli bir şekilde var..eger böyle ise, alacagın faizi ile birlikte tahsili konusunda bir sorun çıkmaz. zaten böyle degilse de çıkmaz da, böyle ise hiç çıkmaz..
Teft Bey geçmiş olsun, işe bak yaa, çok şaşırdım gerçekten
Bizim spek profesyonel şeref yoksunu olmaya devam ediyor, 2,31 nedir yaa, insaf be insaf yükselteceksen düzgün yükseltin
Aylarca inim inim inlettiler,güzelde bi çıkış yaptırdılar ama sonrası ,sonrası yine malum,inletmeye başladı yine¿
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Busecan, bir ky limitsiz fiyatla serbest emir vermiş. bak satışı şu şekilde. 2.38: 100 lot 2.37 : 1.001 lot 2.36 : 500 lot, 2.35 : 130 lot 2.31 : 570 lot toplam 2.301 lot...bu işlem için kagıt 2.31 e düştü demek dogru değil. serbest emir verenin dangozluğu. halbu ki yazsa beklese gidecek gine. ama lotu az çok farketmiyor sallamış gitmiş..2.31 deki adam ihya oldu direk 2.44 e verir taş atar kolu yorulmaz..
koskoca TTKOM da bile derinlikte neler yapıyor ******** tahtacı. info dan 10 ar lot satış seri halde, sonra lüt 10 bin lot info alış : ) dün 4.79 dan girdim, aksilik bilanço günüymüş, bilanço zarar gelince 4.67 e saldı tekrar 4.79 şimdi..
4.84 : ) pufff : )
10 dakika önce yazdım, 4.75 ken spek beni izliyor heralde 4.87 : )
şimdi bir anlayalım şu speğiniz bugün neden böyle durgun : ) bir kurcalayayım tahtasını kan emicinin..
tahtayı görüyorsunuz : ) 2.45 den 5 bin lotum bile yetti : )
son kez tekrar söyliyim, kısa vadeli olarak beklentimin olduğu bir tahta. orta ve uzun vade asla yatırım yapıyım bekliyim türden bir hisse değildir..
şeytan ayrıntıda gizlidir. haftalık grafik 2,45 üzerinde çok şey anlatıyor.
haftalık macd al kesmiş. hacim desteklemiş... bollinger izin vermiş.. haftalık kapanış2,45 in ne kadar üzerinde olursa o kadar iyi olur...
http://666kb.com/i/dvidzj664qpznj75t.png
Aşşa verip duruyorlar,aşşa insin diye uğraşıyorlar görüntüsü bar yine,öyle gösteriyorlar.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
önemli olan 2,45 üzerinde tutunmasını görmek...
http://666kb.com/i/dviejkkyar73gn3lt.png