G*tğyle inatlaşan altına sıçar. Bizim durum bu, inatlaşmaktan vazgeçtim
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
G*tğyle inatlaşan altına sıçar. Bizim durum bu, inatlaşmaktan vazgeçtim
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lanet olsun satyim kurtuldum...
Beyaz Bürüt takasa girmiş bu da eksi açabilir sabah Beyaz daha önceden girmişti bürüt takasa yüzde 20 değer kaybetmişti yine girdi ne olacağı belli gibi yine
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Flap beyaz a göre güçlü kalmış gibi beyaz yüzde 20 düşerken bu yüzde 1 düşmüş demek her zaman beklendiği gibi olmayabiliyor normal de bu da en az yüzde 5 düşmesi gerekirdi ama beklenti değil başka şeyler olur Yarında bilanço son günü bakalım bilançosu nasıl gelecek
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Beyaz yarın artı olur beyaz da büyük oyunlar dönüyor
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8aab374f5.jpg
Brüt sonu 20 lere kadar onu açık hatta daha yukarısı sabreden kazanır 20e fiderkende cezalı gitti
Bu beyaz da 2 milyon lot 2.3 milyon lot birisi bildirim yapmış kap a kayıt ettirmiş yani önümüzdeki günlerde beyaz satış yemeye devam mı edecek belirsiz bir durum var ortada Kayıt ettiren de beyaz ın ortağı sahiplerinden
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
2 milyon lot değil tl oda yaklaşık 300bin lot yapar
Bilanço hala yok ortalıkta...
Borsa yanan bir ateş gibidir , erimeden ısınabilmek lazım...
Blanço yayınlandı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilançoyu inceleyebilen oldumu acaba?
Bilançosu zarar açıklamış banka borçları olmuş eskiden yoktu bilançoyu baya bozmuşlar ilerisi için şu açıkladığı bilanço ile bir şey demek zor
Beyaz ın da karı düşmüş baya onun da bilançosu bozuk geldi Gurubun tüm kağıtlarında bilançolar belirsiz
Ote yandan Dolar borcu olan Derimod un bilançosu süper geldi karı artmış ne acayip bir borsa bu
Hatırlayacağınız gibi 5.90 larda iken 4.80 i dillendiren bendim . Bugün itibariyle , dediğim bant da kırıldı . Ama maalesef içinde bulunduğumuz süreç nedeniyle alım yapılacak bir durumda değiliz.. Bunun tek adı var , o da kriz ! Kağıtta olanlar arkalarına bakmadan kaçsınlar , zararını daha da katlamasınlar ,tavsiyem bu . Zaten masa sandalye şirketi idi ( bazıları bana hadi ordan dese de ! ) bu bilançoyla , gidebilecek yeri daha önce de uğradığı 1,50 lerdir ...
Gerçekten çok üzgünüm , daha çok yazacak şeyim var ama içimden gelmiyor.
YTD.
sabah aldık iyi çıkmış 4.60 dan aldım .. :) satmıcam
İnvest.az ile finansman alımda başı götürüyor. Bilenler bilir
ytd
5 65 yaptın ya artık düşersin endeks toparladı tavan yapman lazım ey spek YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.60dan alıp 5.60 dan sattık kısa günün karı gel aşağı alayım bekliyom :)
beni çok uzun bir süre yasaklamışlar dı.
Yarın için öngörüsü olan varmı arkadaslar?
Tekrar artı yapar mı dersiniz?
Yok hocam ben değilim
Flap bu heran herşeyi yapabilir
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım açığa satış cezası da gelmiş oç spek bi çıkışında da ceza yeme adamakıllı çıkış yapmıyor ki YTD
arkadaşlar,
en iyi alıcı Invest :1,808,000 lot
en iyi satıcı İş yatırım: 1,024,000
patron hangisinde işlem yapıyordu tam hatırlayamadım, yarın için için öngörü olur belki
kendi sorduğum soruya yine kendim cevap veriyorum, araştrdım buldum son 2 pay alım satım haberlerinin takaslarını buldum ve İnvesti gördüm orda alırken en iyi alıcı, satıcı iken en iyi satıcı olmuş,
ve patron bugün mal almış :) sabah büyük ihtimal sabah kapa açıklama gönderir .YTD
YYAPI, FLAP, SEYKM, BIZIM, INTEM, UTPYA ve CMBTN payları 28 Ağustos seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek
YYAPI, FLAP, SEYKM, BIZIM, INTEM, UTPYA ve CMBTN payları 28
Ağustos seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu
edilemeyecek.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite
Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, YYAPI.E, FLAP.E, SEYKM.E,
BIZIM.E, INTEM.E, UTPYA.E ve CMBTN.E payları 14/08/2018 tarihinden
(seans başından) itibaren 28/08/2018 tarihine (seans sonuna) kadar
açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703252
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(14/08/2018 - 06:28:42)
Bu BIST i anlamak mümkün değil, kağıt düşerken ses çıkarma, bir gün yükselsin hemen yasak getir, böyle mi ky korunuyor, yoksa tam tersi orantısız düşerken mi bu önlemi almak?....
Bugün borsa coşacak görünüyo bakalım bizim spek napacak
ytd
Güncel derinlik paylaşabilecek var mı
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketlerden sonra brüt cezası gelir gibi duruyor 5 92 den 554 nedir ******** oçYTD
***BEYAZ* *FLAP* *YBTAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
***BEYAZ******FLAP******YBTAS*** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş.( Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM
İlgili Şirketler BEYAZ, FLAP, YBTAS
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı **
BEYAZ 1 BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. E AHMET CAN TEOMAN 1.525.000,000
BEYAZ 2 BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. E METIN ZIYA TANSU 1.579.859,000
BEYAZ 3 BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. E OSMAN TURGUT FIRAT 1.579.859,000
BEYAZ 4 BEYAZ FILO OTO KIRALAMA A.S. E ÖZKAN ÖZTÜRK 3,300
FLAP 5 FLAP KONGRE TOPLANTI HIZMETLERI OTOMOTIV VE TURIZM A.S. E ÖZKAN ÖZTÜRK 131.569,500
YBTAS 6 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E IKRAM KAYA 1,680
YBTAS 7 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E IKRAM KAYA 3,013
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır. (**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/703518
BIST
(14/08/2018 - 17:11:05)
Takas varmı gunsonu...
Hisse ile ilgili neden paylaşım yapılmıyor. Durum bu kadar vahim mi?
Hocam beyaz tekrar gelir mi 14 lere
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyaz ın borçları azalmış son açıkladığı 6 aylık bilançosunda borçlarında ciddi biçimde azalma mevcut neredeyse borçsuz şirketler durumuna geçmiş bu da ileride opel bayiliğinden elde edeceği gelir bakımından orta vade de defter değeri pahalı da olsa olumlu denebilir borç azaltması
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir