https://www.youtube.com/watch?v=BPFVcPmootQ
Printable View
İlginç bir bilanço olmuş, 67 mln. kâr var ama özkaynaklar eksilmiş!!..
tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
Francis Jozef Willem Antoon Van Eeckhout a güveniyorum 😂😂😂
Bağırsaklar temizlensin bugün...
Ocak ayı itibariyle takas koyabilecek bir forumdaş var mı ?
Hissede işlem yok. Patron hisseyi borsa kotundan çıkarmak istiyor herhalde.
12 lerden 13 lerden boşunamı işlem gördü.hisseye talep bitti mi
satmasa kimse hisse düşmez bence
Siz borsayı çözmüşsünüz gerçekten, tebrikler...
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji106]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temizlik yapılmış sanırım, eline sağlık forum yöneticilerinin. Kırıcı olmaya gerek yok birşey yazarken yada söylerken birilerini üzebilir diye düşünsek iyi olur. Millet olarak nedense birbirimize kılıçları çekmeye öyle hazırızki sokakta, maçta, trafikte siyasette...sanki düşmanımız az gibi...
Eleştiren uyaran daha kibar olsa, eleştirilende saygıyla karşılasa biraz empati yapsa
Daha fazla hoşgörü bize birşey kaybettirmez
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen paşam haklisiniz
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya yazanlar sanki bu hisse ye ortak degilmiş gibi.
Birbirimize itibar etsek ne olur etmesek ne olur.... sadece saygili olmak herşeyi çözecektir diye düşünüyorum...
Bu hafta ya 10 30 Lara gelecek yada 11 60
Burada da daha bir kaç hafta öncesine kadar uçacak, kaçacak, üç basamaklı rakamlara gelecek diyenden geçilmiyordu. Altını doldurmadan konuşanlara pek kulak asmamak lazım. Arsa haberine kadar ya da ilk çeyrek bilançosuna kadar beklemek lazım diye düşünüyorum.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
Hisselerimin 1/3 nü zor zar sattım. Son 3 haftadır çok sıktı. Endeksin düşüşünde herkesten çok düştü, endeks çıkarken de düştü, düşmeye de devam ediyor. Dünyada ve bizde ekonomik ve ticari yönden çok karmaşık durum söz konusu olması dolayısıyla ben iyimser olamıyorum. Patron ve hakim kişilerde bu hissede ky tarafında değiller. Bu benim şahsi görüşümdür sadece beni bağlar.
Onlarda kaçamiyor hisseden satacak adam çekiyorlar pazarliyorlar [emoji23]
Aynı kanıdayım.
Herkes sattı. Ki bu sessizlik.biz beklemeye devam
Satmadik buradayiz mıstık
Sessizligin tadini çikariyoz. Kafamizi dinliyoruz. Genel kurul çagrisindan önce, yönetim kurulundan gelecek guzel haberleri bekliyoruz. Umtluyuz, inaniyoruz, bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz...saygilar.
mızrak cuvala sığmıyo, siğdıralım diye uğrasıyorlar döke bildiklerini topluyorlR bi inandık sn yak minefe hocamla bekliyoruz
pramit din 2 bin lota yakın almış bildiği var demekki
Milletin nefesi kesildi, aşağıya doğru inişine devam ediyor. Maşallahı var, nazar değmesin hissemize. Çok güzel moral veriyor bizlere.
ölümü gösterip sıtmaya razı ettin,acı çektirip durma nereye geleceksen gel ondan sonra yola gir,bu kadarda olmazki ya titre ve kendine gel eyyyyyyyy egeprofil.saygılar
29 Ocak 2018 tarihinden itibaren işlem hacmi ve fiyat olarak düşüşte. Bu tür hisselerin endeks ve borsadan bağımsız hareketlerde bulunması gerekir. Bilinçli bir şekilde baskılama söz konusu. Almak isteyen alamıyor, satmak isteyen satamıyor. Buda borsanın tabiatına aykırı. En iyisi bu hisseye bulaşmamak.
vicdansızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha aşagı vurun vurmazsanız hatırım kalır.
Bu gidiş nereye arkadaşlar, hissenin tecrübelilerinden yorum bekliyoruz..
tamamen kişisel görüşlerimdir, yatırım tavsiyesi değildir..
Biraz daha aşağı şaşıran bizde dahada gireriz arsayı satsalar
Pasta verebilecek arkadaş varmı yabancı satışı nekadar .ki. enson 441 bin idielindeki
Hey masallah ya bi sene 9 tl seviyesinde beklemistik yine uzmedi bizi ayni seviyeye geri donmeye basladi! Buyuksun egpro
Sent from my iPhone using hisse.net
İş yatırım demişki;
son 10 günde yabancı oranı sürekli düşen listesinde 3. Egpro
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yabancı bu hisse 10 ve üzeri gidi cep to cep bunu jants adada yaptilar