saatlik bakınca 35.62 bollinger band alt seviyesiydi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
saatlik bakınca 35.62 bollinger band alt seviyesiydi
yeter artık kortuk işte korkuttun.... ayrıl artık bu düşen hiss senetleri kulvarında ayrılda gel başka + yerlerde seyredelim.....
rahmetli babam ve emsalleri ilkokulu 3 yılda bitirmiş mezun olmuş hatta dayım bile okur yazar oldugu için askerde çvş olarak görev yapmış şimdik ise lise mezunları bile er olarak görev yapıyor bu adama yeni nesil tarzı yazdık okuyamadı beceremedik mi ............yoksa bu adam okur yazar degilmi ...........sesimizi duyurabilsek ayrıl da gel i anlar...........
bu saatler bu adamın dogum sancılarının başladıgı saatler şaşırt artık bizi 2 3 gün düşür sonraki günlerde 2 3 gün çıkar alıştık bu stile bir defada vazgeç şaşırt bizi degiştir rotayı. bizler bir zamana ihtiyacımız oldugu zaman için beş dk. Musa Dede isterdik yeni nesil 1.sn diyor al sat hızına bakılırsa nasıl biri oldugun ortada.............en azından bu gün fit et de öyle şaşırt..yok an itibarı ile -7.17 olmadı kelek bu...........
Tufan77 nerelerdesin yediğim tokattan kafanı kaldıramıyorsun galiba 😂😂😂
boş veri şu atışma, sataşma işini bu adamın şifresini çözmek gerekir çözersek hepimiz kazanacağız. bu hisseyi birkaç gün alıyor birkaç gün sonunda satıyor her al sat dan sonra çıtayı kıssa tutuyor bu tutumuna göre yarın dönmesi gerekir bir cılgınlık yapmazsa.............
her düşüşte maliyet düşüren arkadaşların yazılarını okuduk ve sonunda hisse + dönünce + ile ayrıldılar kendi deyimlerine göre.
alıcı satıcı dengelenmeye uğraşıyor
Efendim ,heyacan hep zirvelerde.26 si itibariyla tam 4,5mn el degistiren bir hacim.Rakamlar muthiş.Yani sadece tahtada 2 gunluk hacim tum hisseleri alabilecek güçte.Beklenen haberler oldukçak fazla ki benim zirvedeki bekledigim haber varlik fonudur.Ebdr (avrupa kalk ban) chakarti bile bu fona gaz keşmistir. Düşünunuz sadece 20mr tl
bile her hissede hisse başi 40,4 tl ekleme ye tekabul ediyor.Ki biz bugun netleşen 37 40 bandindaki yerleşmeyi artik kabullenmis olduk.Tahta yapici burdan aşagiya gecit yok demistir.İnanin arp fon ,varlk fon ,is ban kar....sermaye vs derken tünelin sonunda ne oldugunu gormek beni daha da heyacalandiriyor.Selamlar.
dün ki ilk seans taktik i uyguluyor
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/718446
adam hisseyi düşürürken ve çıkartırken turbo motor kullanıyor. 2 gün önce 40.46 dan sattıgım 0 hisseyi maliyet düşürmek için alım dedim 35.10 dan ancak yakaladım
http://www.resimag.com/p1/d826edd69f.png
33.96
30.40
26.84
dün dedim 34 olmalı hem de tam 34
hesapta 2 hisse parası kalmış ona da alım dedim son dk statü degişikliği olmuş (gurup degişikliği) alım yaparken formu okudum anladım kutusunu doldurmadan hisseyi alamadım.
Allah gönlüne göre versin
konuşmamak en güzeli vebal var sonunda
ani bir değişiklik olmuştu an itibari ile okudum anladım kutusu kaldırılmış her şeyi ile garip bir hisse yine salıyor aşagıya dogru altan ve üsten yakalayan kendini çok şanslı saymalı.............
konuşmamak en güzeli vebal var sonunda
aldıgım hisselerden satış yaparken 1 lot ile 10 lot eksik satarım nereden nereye gitmiş ve ya gelmiş diye takip amaçlı az önce o kırıntıların hepsini sattım 2 lot yaptı ekranda temizlendi .bundan sonra maliyet düşüreçek kıpırdıyacak hal yok ta ki çıkana kadar........
Sagolsun spegimiz 36 altina geçit yok diyor israrla.Ky koruyor. Elde cekirdek dizi halt yemiş
Bu arada katar emiri yarin sarayda .Bekliyoruz zatelini
Teknik taktik varmı..
1 saat işim vardı ekranı yeni açtim 38.40 gördüm hayalmiydi birdaha tikladım 36.66 ne bu...............yazana kadar 37.00 ekliyorum 37.60 bu adam bizden de çılgın
100 tl olacak desem pazarlama olur ama biraz daha düşer demek pazarlama değildir yükselirse alırsın trend varsa fiyat önemli değildir bana ikinci kişi oluyorsunuz pazarlamacı diyen ilki klgyo 4 tl iken en az 2.50 olmali dediğimde pazarlamacı diyen kişiler şimdi sermayelerini 5/3 ünü kaybetti haktır onlara
arkadaşlar kim ne yazarsa yazsın okuyun etki altında kalmayım yazan yazıyor bizler özürlü kişilermiyiz ki etki altında kalalım hedef koy ve oradan al sat ben 2. aydan beri maliyet düşürmek için cesaret edemedim sonra harekat tarzını izledim ve maliyet düşürdü 37.01 hesap ortada ....... hepinize bol kazançlar
üçgen içinde 30-32 alim yeriydi ama 34 de ki dün dedim 34 olmalı fibo desteği idi teknik bilseydiniz bana böyle yakıştırma yapmazdinız üstelik
dün ne dedim en az 34
34 'ten tepki yaptı alsan satamazsin o zaman temkinli olmalı geçen cuma 30.66 'dan aldım belki yarın olur dedim hatta pişman oldum sildim pazarlamacilar pişman olup vebal olmasın diye silmez güzel kardeşim
kap ne diyor
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzzzeeel. Seans sonundaki kap haberi harika. sonlara doğru neden atak yaptığı belli oldu. Yarın hareketli olabilir.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.