Dön bebeğim.. Diye bi şarkı vardı.. Bu kadar sığ olunca işlem de olmuyor zaten.. Senin yerin buralar değil Kent.. YTD
Printable View
Dön bebeğim.. Diye bi şarkı vardı.. Bu kadar sığ olunca işlem de olmuyor zaten.. Senin yerin buralar değil Kent.. YTD
Kent 2020 reklam filmi bekleniyor
Selam tekrar geldim
Şeker bu erir ama tadı kalır damakta, yumulun yavrularım şekerleri bırakmayın tabakta, sallamak erbab işi değildir diye biliriz, lakin kent
te sallamak sevaptır ramazan bayramında
Şeker zamanları.. Oreo zamanları.. Neler neler
Bugün neydi, nasıl bir şeydi?
99. 032 adet işlem oldu..
Ben Kent'te hiç hatırlamıyorum bu kadar hacim..
Alan satan kimler CEMAKS üstat pasta dilim atabilir misin?
Sermaye arttırımının ayak sesleri olabilir mi?
😊
Gene başlamış galiba tavanlara geç kaldık
Ortalama 279,44
Fakat pat diye 259 a gelip devre kesti..
Saat 12:26 itibariyle
53.769 işlem hacmi var..
270 in altına 259 a kadar 1325 lot işlemle devre kesti..
265 den 259 a ise sadece 102 lot işlem oldu. 🤔🤔🤔
Sn Nana peki yorumunuz nedir...
Yine ciddi bir işlem oldu.. Bugün son 1 saat hafta sonu olması dolayısıyla, satışlar geldi sanırım.. Eğer yarın işlem günü olsaydı, çok farklı bir yerde olurduk diye tahmin ediyorum.. İnşallah haftaya yoluna devam eder.. Herkesin umduğu gibi olur.. Ytd
İlk Hedef SERMAYE ARTTIRIMI :
Kent Gıda'da Sermaye arttırımı, bazı şirketler gibi zarar finanse etmek için değil,
# vizyonuna,
# stratejikliğine (sadece Türkiye pazarı değil Dünya pazarında güçlü firma) ,
# ciro ve karına ciddi katkı yapacak SOMUT yatırım için
başka bir yolculuğa çıkmanın rüzgarı olacağı için inşallah herkesin umduğu gibi olur..
Şahsi somut verilere dayalı düşüncelerimdir. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
Kent Gıda'da yeni dönem hayırlı olsun..
Fiyat nere gider bilmem ama yeni arttırılan sermaye borsada işlem görecek tipte olması mükemmel
bedellı %700 800 cıvarı bıseymı bu nerdeyse bedelsızle aynı gıbı bısey galıba kımse bu ısın farkında degıller
yanlıs bılıyorsam duzeltın benı
%659..
Mevcut 28,9 milyon sermayesi 220 milyon TL'ye çıkacak..
Yatırım, Mondalez Kent Türkiye stratejik üs..
ciro, kar ve yeni KENT
HAYIRLI OLSUN!
YTD
Sayın nana,
Bugüne kadar verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler, öngörüleriniz (yatırımlar ve sermaye arttırım) ve bizimde yıllardır beklediklerimiz gerçekleşiyor, atılması gereken adımlar atılıyor. Hayırlı olsun inşallah tüm ortaklara ve çok eskilerden bekleyenlere.
Selamlar, saygılar.
İnşallah umduğumuzun da ötesinde olur. Tek çekincem fiili dolaşımdaki senet sayısının düşüklüğü idi. O da aşılıyor..
Kent Gıda sermaye arttırımı, bazı firmaların zarar finansmanı gibi değil.. Yeni yatırım başladı, kısa sürede de bitecek.
Böyle durgunluk zamanları yapulan yatırım çarpanlı daha kıymetli bir yatırım olur. Çoğu firma küçülürken KENT benim tabirimle YENİ KENT artık.
Mondalez Türkiye'yi üretim ve ihracat üssü yapıyor. Net olan bu. Hepimiz, tüm ortaklar, Türkiye için hayırlı olsun
Değerli dostlar aşağıda yazdığım sebeplerden ötürü hissenin önünün açık olduğunu düşünmekteyim. Elinde olan arkadaşlara hayırlı olsun.
1.Halka açıklığı %0.54 (Qnbfb'den sonra bu konuda bistin en düşük hissesi.)
2.Piyasadaki lot sayısı sadece 156.480, bu sebepten geçmişte de çok büyük spekülatif hareketlere sahne olması
3.Türkiye'nin Mondelez'in ihracat üssü olacak olması,
4.%99'46'sına patronun sahip olduğu bir hissede bedelli sermaye artırımının olumlu olması,
5.Usd bazlı zirvesinin 2010 yılında 265 USD olması( 1.855.-TL'ye denk gelmekte)
6.Şirketin 461 milyon geçmiş yıl karı ve yedeklerinin bedelli sermaye artırımı sonrası olası bir bedelsiz sermaye artırımında kullanılabileceği beklentisi.
7.Geçen haftadan bu yana yapılan sert silkelemeler sonrası küçük yatırımcıdaki hisselerin çoğunun toplanması,
8.Tavandaki alıcıların iştahı (342 emir 12.247 lot alış) ve diğer sermaye artırımı beklentili (egeen, kartn, ybtas) gibi hisseleri de harekete geçirmesi.
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kent bayram şekerlemesini iki bayram arasına taşıyabilir bedelli ye hayır diyecek halimiz yok ama bir miktar bedelsiz de açıklamalıydı ki terki joe saklandığı delikten çıksın şöyle bir bakınsın o eski vurdumduymaz tavrını bıraksın kesmece karpuz satışlarına başlasın ytd
keşke bedelsiz olsaydı. ..zira bedelliye talep sınırlı kalıyor hep
1 hissenın 279 tl gıbı oldugu hısselerde bedellının de bedelsız gıbı oldugunun farkındamısınız
gecmıs yıllarda bunun gıbı pek cok orneklerı olmustur
İnşallah öyledir[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölünme tarihi ne zaman?
Kent alım fırsatı verdiğine göre, sanki bedelli piyasa tarafından çok da olumlu görülmedi... Yoksa Tavan tavan gider kimseye alım fırsat vermezdi....
elinde eskiden olanlar daha avantajlı ama burdan da avantajlı hayırlı olsun üç adet alabildim
Tavanda kaç lot bekliyor? Gören varsa paylasabilir mi?
Tesekkurler
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17000
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün tavanı bozdular
Selamun aleyküm ortaklar :D 2 aylık seruvenımız hayırlı uğurlu olsun...
merhabalar bedelliden elinde daha önce olanlar mı yararlanıyo, şuanda alabilirmiyim
Bedelli için için hisse başı istenen rakam 1 TL değil mi yanlış okumadım
Evet 1 TL den bedelli olacak.1 lira 6.59 bedel ödenecek tabiki bedelli zamanı ilan edilince yararlanirsan olacak ve 1 lota yeni haliyle 7,59 lot olacak o günkü hisse 6,59 a bölünecek
Bölünmeden sonraki lot artışı hisseye olumlu yansıyacak. Böyle bedelliye katılmamak için neden olmaz.
yok mu eskilerden kimse şuralarda bir güzelleme yapsa biraz gaza gelsek :shh:
Günlük alan satan paylaşabilecek arkadaş var mıdır?
Arkadaşlar, 10 yıl önce 400 gördü..
10 yıldır kar, büyüme, sağlam adımlar, dünya şirketi ortaklıkları..
Dünya şirketlerinin çoğunun covid sebebiyle mevcudu koruma, mevcutta en az zayiatla bu süreci geçme, ayakta kalma mücadelesi verdiği bu olağanüstü dönemde..
✔️✔️yeni yatırımla birlikte ihracatını, cirosunu, karını ve değerini arttıracak YENİ KENT..
valla şirketim yok ama Kente ortak olmaktan memnunum..
Herkes hür YTD, saygılar
Konuyu netleştiriyim ;
Elinde 1 adet hissesi olan 6,59.TL rüçhan bedeli yatıracak.
1.TL değil arkadaşlar
100 adet hissesi olsn 659.TL bedelliye katılarak elinde eski 100 adet +659 yeni toplamda 759adet hissesi olacak fakat fiyat 6,59 çarpan katsayıya bölünecek.
Asıl burda en büyük olay şu ; Rüçhanların fiyatı serbest marj olacağı için bu 2 aylık süreçte çılgın fiyatlar görebiliriz.
Tek korku SPK o kadar geçmiş yıl karların varda neden Bedelli sermaye arttırımını bı yöntemle yapıyorsun diye dosyayı İADE edebilir inş etsin bana göre Neden ?
“Ey şirket Git önce Bedelsiz Sermaye arttırımını yap sonra GEL derseee” .....
Borda tarihinin Çılgın rakamlarına Şahit oluruz.
Başvurumuz bugün yapıldı ,Bayramdan sonra SPK dan gelecek habere focuslanmalıyız...
300.TL maliyeti olan yatırımcının bile Ciddi kazanacağı bir Tahtadayız!!!!
Herkese hayırlı uğurlu olsun bölündüğünde dahi satılmayacak filmin sonuna kadar izlemelik yani &Evladiyelik&çeyizlik senet şeker tadında hayırlı bir MiraS var elimizde...
4 gün Ev tatili yatın uyuyun ve dinlenin
Karar tarihinden itibaren 10-15 gün içinde tarih verilmesi gerekiyor diye biliyorum.
Bu durumda 10-15 gün tavan tavan gidebilir. Zararda açıklamamış kar açıklamış rüçhan satışı zamanıda yaklaşık 20 gün tavan serisi devam edebilir.
Avantajlar kar açıklamış olması ana pazarda işlem görecek olması yeni yatırım yapması vs...