doğru seçim için bu inattan vazgeçebilirler, bu şekilde seçime girmek istemez
Printable View
Bence FAİZ ARTTIRACAKLAR...
300-500 BAZ PUAN ARALIĞINDA BİR ARTIŞ BEKLİYORUM...
YTD
HAYIRLISI
Faiz artışı geliyor..
yatırım tavsiyesi değil.
faiz artışı geliyor bence...
YTD
artış gelse ne olcak 1 baz puan olur doları sadece 5 kuruş düşürür
Piyasa ciddi faiz artışı bekliyor galiba............Olmaz ise veya yeterli bir faiz artışı gelmese kaldığımız yerden devam ederiz.........
faiz artış ihtimali sıfır bence
Bir arkadaş var, Tl tutma mağduru şu an vadesinin tam ortasında, diyor ki 400bp faiz artışı olur dolar 3.90a gelirse vadeyi bozup dolara girilir mi?
Ben de üstatlara bi sorayım dedim? Ne dersiniz?
ticarette yerel paranın kullanılması hususu, ithalat yapılırken BOTAŞ, PETKIM vb borçlarını aldıkları ülkenin para cinsinden ödeyecek. merkez bankaları arasında bir nevi trampa olacak. bu ne kadar dolara olan talebi frenler bilinmez.
bu dolar faiz mevzuları bir şekilde hallolur da asıl mevzu iran mevzusu. abd ırak a girerken de bunlar nükleer üretiyorlar diye başlamıştı, sonradan fos çıktı. şimdi israilin açıkladığı sözde belgelerle bu anlaşmadan abd çekildi. bir ırak benzeri hareketin benzeri iran a olursa, düşünsenize bir başka komşunuz bu sefer, oradan gelecek göçü mü dersiniz? güvenlik sorunlarının en üst seviyeye çıkması mı dersiniz? aman aman Allah muhafaza, en korkunç senaryo iran-israil-abd çatışması ve bu maalesef hiç de artık "teoride" doğru bir husus değil, pratiğe evrilme arifesinde.
burgan 32/45 güne % 15 dedi.
Teb 15 diyor ama 3500 tl boşta tutuyor bu boştakini bertarafın bir yolu var mı ?
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fiba bugün 32 gün için 14.90 dedi...
Ekonomi koordinasyon kurulundan faiz artışı çıkamaz. Toplantı sonrasında merkezin acil toplantı haberi gelirse döviz bir darbe daha yiyebilir aksi olurda yapıcaz edicez diyip icraat gösteremezlerse verdiğini misliyle geri alır. Oranda paylaşalım Burgan temdit 90 güne kadar 15 veriyorlar 32 gün bağladık bol kazançlar.
merkez bu gece şok toplantıyla faizleri 300 baz puan arttırır...görürsünüz...
Elimdeki TL lerin vadesi Haziranda doluyur...... Favorim borsa veya Tahvil olacak...........
Ben kendi görüşümü yazayım ama arkadaşınız da kendi görüşüyle hareket etsin başkasından akıl almasın kimse müneccim değil.
400 bp faiz artışı olmaz.
Dolar 3.90'a gelmez.
Diyelim ki ikisi de oldu, vade ne kadarlık? Örneğin yıllık vade sonuna gelmişse bozulmaz elbette ama aylıksa ben bozar girerim dolara.
Vadeli öyle kutsal bozulmaz bir şey değil, hesabınızı yaparsınız aklınıza yatıyorsa faizi feda edip bozarsınız. Ben bu sabah 32 günlük dolar vadeli mevduatımın bitmesine iki gün kalmışken kıyıp kapattım hesabı ve dolarları satıp TL'ye geçtim, 4.35'ten beğendim fiyatı ve yaptım, vadeli faizi bir kuruş fark edecekti umursamadım.
4.26 alım fırsatımı acaba işte tüm mesele bu
kimsenin ilgisini çekeceğini zannetmiyorum ama aktifbank 176 gün 17.20
Noldu toplantı?
Bugünkü toplantıdan faiz arttırım kararı çıkmazsa dolar 4.40 da alır soluğu , rutin dışı bir karar vermeleri lazım. Konut kredisi faiz 1 kampanyası hazırlığında olduklarını düşünürseniz bu toplantı sonrası faizle ilgili bir karar çıkma ihtimali düşük diye düşünüyorum.
Ya da betoncuları gözden çıkartmışlarsa 2-3 aylığına seçime kadar, belki o zaman şok faiz artışı gelebilir. Ama bunu hiç yapmadılar. Kırk katır kırk satır noktasına geldi iş .
Şahsi düşüncemdir , yatırım tavsiyesi değildir.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cepteteb 32 gün için 15.10 yapmıştı dün akşam yine 14.25 yapmışlar enterasan.
Faiz kararı toplantısı değil bu secime kadar nasil top çeviririz toplantısı faiz artırımı olmaz.
millet tl de belliki yoksa şimdiye 16.5 olmuştu faizler en azından
ben seçime yakın 18.5 ile tepe bekliyorum
ordan borsaya ve tahvile girer para
teb marifetli hoşgeldin 15 yapılmış(14.50 idi) hayırlı olsun tekrar geri almazlar inş.
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/marifetli-hesap/
TEB, genelde çok sık personel değiştiriyor. Özellikle direkt vatandaşla muhatap olan; şube girişinde oturan adına müşteri temsilcisi denen personeli. Bugün, internetten az miktar fon alayım dedim, yok mkk numaran , yok sözleşmen bir ton kafa karıştıran yazı çıktı. Şubeyi aradım, tam 5 .defa aramamda m.t. ne ulaştım. Anlattım, anlattım anlamadı. Tefas diyorum haaa diyor. Merkezi kayıt kuruluşu diyorum, '' bizim bankada kayıtlar merkezi '' diyor. En son - sen bir tatile çık, kafanı topla yoksa masanı topla dedim.
- genelde ünüversiteli gençler mobil bankacılık için kullanıyor ceptecep i. Hiç bir faidesi yok. Benim gibi emeklilerde apartman aidatı, günlük harçlık gibi küçük paraları eft vermeden hallediyor.
Vakıf ÖB
+1000K
Mevduat: 32 gün 15.20
Bono: 177 gün 15.60